FormationVidenskab

Sådan neutralisere kviksølv i hjemmet?

Næsten hvert hus har et kviksølvtermometer, som skal håndteres meget forsigtigt, fordi det indeholder en meget farlig metal kviksølv.

Når det styrtede ned, hvordan man kan neutralisere kviksølv i hjemmet? På denne og mange andre ting omtales i denne artikel.

Kviksølvet neutraliseres i et tilfælde, hvor termometeret brød

Den første ting at gøre - er at falde til ro og stoppe panik, så samle dine tanker og begynde at handle hurtigt.

Og det andet - at huske den vigtigste regel i tre:

 1. I hvert fald ikke til at indsamle farlige rag bolde. Fordi metallet tendens til at bryde ned til mindre partikler, som vil være endnu mere vanskeligt at indsamle.
 2. Du kan ikke bruge en støvsuger. Dette er meget farligt! Forøger læsion. Sammen med den cirkulerende luftstrømning ind i parret igen tilbage værelse. Enheden vil nødt til at smide ud, fordi det resterende materiale vil sætte sig på de indre dele, hvilket skaber en film, giftstoffer, som fordamper ved hvert tidspunkt, og kviksølvet dråber - at synke på alle overflader i rummet. Selv i et deponeringsanlæg sådant udstyr vil udstråler et farligt stof.
 3. Brug ikke en kost. Barer vil bryde op boldene, hvilket gør dem kviksølv derefter tager. Dette støv trænger ind i de mindste sprækker og har en toksisk virkning i mange år.

For at kunne neutralisere kviksølv i hjemmet, kan vi ikke glemme disse grundlæggende regler. Det er meget giftigt, er det vigtigste element - fordampe ind i rummet. Par er de stærkeste giftstoffer.

Før vi går over til spørgsmålet om, hvordan man kan neutralisere kviksølv fra en brudt termometer på egen hånd, lad os tale om, hvad denne farlige metal.

Hvad er truslen

Kviksølv - flydende metal i stand til at fordampe. Hendes små partikler kan trænge ind i alle revner, under sokler, i tæppeluven. Under indflydelse af stuetemperatur, omdannes de til parvis som gift luften.

Gennem ånde få disse giftstoffer i alle de indre organer og ophobes der. Det er vist i form af dermatitis, stomatitis. Karakteristisk metallisk smag, og overdreven spytafsondring. Efterfølgende det angriber nervesystemet, der fører til en række alvorlige sygdomme. Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man neutralisere kviksølv.

Der er komplekse former for forgiftning, som er karakteriseret ved forekomsten af kvalme, efterfulgt af opkastning. Det kan være lungebetændelse, mavesmerter, diarré. I tilfælde af alvorlig forgiftning sker endda døden.

Vi ved, hvad denne farlige metal. Gå direkte til spørgsmålet, end at neutralisere kviksølv.

første skridt

Vi vil se på de grundlæggende regler og give eksempler end at neutralisere kviksølv fra et termometer derhjemme. Du skal opfylde følgende krav:

 1. Vi udlede de mennesker og dyr fra de berørte områder, så børnene ikke røre de farlige bolde og kæledyr fra at synke dem.
 2. Du er nødt til at lukke andre rum for at forhindre yderligere dampindtrængningen, og dette rum i særdeleshed.
 3. Det er nødvendigt at åbne vinduerne, så det er godt ventileret, men vi kan ikke tillade træk.
 4. Ved indgangen til rummet lå en forurenet klud fugtet i mangan løsning.
 5. Beskyt dig selv, klædt i gaze, skoovertræk, hvis dette ikke findes, vil gå den sædvanlige polyethylenposer på hånden - gummihandsker.
 6. Først samle skårene termometer, så kviksølv i sig selv.
 7. Ved indsamlingen kan ikke træde på den ulyksalige dråbe, ellers er du nødt til at smide skoene.
 8. De skal indsamle fra kanterne ind mod midten.

Disse er de første trin, du skal udføre. Selvfølgelig kan du trække på hjælp fra fagfolk. Nødsituationer Ministeriet frøs kviksølv niveauer i rummet og producere en grundig rengøring. Dette er en betalt service og dyre.

Vi vil forstå, hvad neutralisere kviksølv termometer i et hjem med forskellige overflader

Først skal du forberede en beholder (en krukke) med en opløsning af kaliumpermanganat. For at indsamle de sølv bolde rettet brug for en kunstig lyskilde: en lommelygte eller lampe.

Blød børste teknik forsigtigt rulle op bolde på papirarket og hæld i beholdere, der er høstet med rosenvand.

Brudt termometer, kviksølv, hvorfra ikke lækker, er det nødvendigt helt at udelade det høstede fartøj og taget til MES rum til yderligere ødelæggelse.

Hvad andet kan neutralisere kviksølv? Vi har brug for:

 • Pære til syringing.
 • Sprøjte.
 • Enhver lille børste.

Så går vi videre til at indsamle kviksølvet.

Hvis boldene spredt på trægulvet

Her skal du være særlig opmærksom. De kunne rulle under soklen, i revnen mellem gulvbrædderne. At fjerne partiklerne er det nødvendigt at fylde sand og derefter forsigtigt feje med en pensel. Du kan bruge stokken omviklet med vat dyppet i solsikkeolie, og ikke at ryste dem efter indsamling bolde, og helt fjerne alle af løsningen.

For at fjerne de farlige bolde fra svært tilgængelige steder, du har brug for at vide, at neutraliserer kviksølv i et termometer. Brug for en traditionel sprøjte med en fin spids eller en sprøjte med en nål.

Fjerne sølvpartikler fra tæppet

Det hjælper os i denne tape eller plaster. Du kan bruge en magnet. Det er bedre at lave et tæppe til ventilation til det fri i mindst en måned, hvis ikke muligt, bør det vaskes i sæbevand soda.

God eliminerer metal kobbertråd, som kuglerne let klæber.

Hvis kviksølv faldt på sengen

I dette tilfælde stadig nødt til at ringe til reddere til at måle niveauet af forurening med giftige dampe, som kunne suge ind i madrassen. Men først skal du selvstændigt fjerne farlige bolde med to ark papir eller hænder i gummihandsker.

Toilettet kan ikke skylles kviksølv. Hvis det stadig fik der, er det nødvendigt at dræne vandet i vasken og fjern metal med en magnet, er beskyttet af hænder eller lavement.

For at rengøre møbler, du har brug for at finde ud af overfladen med en klud dyppet i en stærk opløsning af mangan, men man skal være opmærksom for ikke at ødelægge det.

Vi gennemgik de mekaniske metoder til rengøring, efterfulgt af udluftning af de inficerede lokaliteter. Og nu til diskussionen af tredje fase.

Kemisk Demercurization

Vi regnede ud, hvad du kan neutralisere kviksølv i hjemmet, og nu lad os tale om det næste skridt.

Når fjernet kuglerne, er der ingen garanti for, at der vil være nogen kviksølv støv. Fra det skal også slippe af med. Du skal bruge enhver chlorholdig væske, midler til bearbejdning flisen eller almindeligt hvidt.

På desyatilitrovoe spand racen liter chlorerede stoffer. Vær sikker på at beskytte din hud handsker hænder. Lidt vredet klud, omhyggeligt vasket ud den kontaminerede overflade. Du kan endda hælde denne væske slot til ekstra desinfektion. Behandling er nødvendig og vægge.

Så har du brug for at vaske vægge og gulv med sæbevand. Per liter varmt vand skal en 70 gram bagepulver og den samme mængde pulveriseret sæbe. Handskerne har brug for at behandle hele overfladen.

Den fjerde fase - igen, udrensning frisk luft

Udluftning bør tage et par timer, mens der i rummet ingen bør lade fortsætte.

Det sidste trin - genanvendelse tingene er kommet i berøring med farlige metal.

Klude, sprøjter, kanyler, papir, en krukke med kviksølv forurenet handsker og endda sko og tøj skal destrueres. De må tilskrives en særlig organisation til bortskaffelse.

I to uger, skal du grundigt ventilere rummet til et par timer dagligt. For samvittighed skyld, kan du ringe reddere til at styre luft måling.

forebyggelse af ulykker

Vi lærte, hvad at neutralisere kviksølv, lad os tale lidt om sikkerhed.

Dette er en vanskelig proces, der kan tage flere timer. Derfor hvert kvarter værd at tage en pause, går ud i den friske luft. Du er nødt til at drikke masser af væske, som metallet fjernes fra kroppen ved hjælp af nyrerne.

Hvad du bør være opmærksom på:

 1. Kan ikke vaskes i kontakt med kviksølv tøj i vaskemaskinen.
 2. Det er strengt forbudt at råde over sølv kugler i toilettet, vil de synke til væggene i rørene og vil fortsætte med at giftige dampe og forgiftning af mennesker rundt om multi-etagers hus. Det samme gælder for skrald.
 3. I behandlingen af de inficerede steder ikke driver klimaanlægget, partiklerne sig på filteret.
 4. Smid ikke kviksølv bolde i en ovn, røg giftige stoffer ud i atmosfæren.

For at undgå dette problem, skal du holde termometeret på et sikkert sted utilgængeligt for børn. Og det er bedre at bruge den elektroniske udgave.

endelige handlinger

Efter alle de rum rensetrin af kviksølv, udføre følgende trin:

 1. Ved hjælp af en svag opløsning af kaliumpermanganat hals skylning og rense tænderne.
 2. Drikke meget af enhver væske.
 3. Tag et par tabletter af aktivt kul.
 4. Glem ikke at ventilere rummet og behandle vægge og gulv ved hjælp af ovenstående.
 5. Hvis det flydende metal kom til overfladen af huden, på det angrebne område behandles med kalkmørtel. Det kan efterlade en svag brænde, men det er mindre skader på sundhed, sammenlignet med den forgiftning.

Overholdelse af disse enkle retningslinjer vil bidrage til at undgå negative konsekvenser.

Husk den knækkede termometer bærer en stor fare!

En lille ballon er i stand til at fordampe for omkring et år. Hastigheden af processen vil afhænge af følgende faktorer:

 1. rumtemperaturen.
 2. På mængden af kviksølv hældt ud.
 3. Et område med det rum, hvor ulykken skete.

Selv en lille mængde af dette metal kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Efter alt, er han i stand til at opbygge inde i vores kroppe, der forårsager kronisk forgiftning.

Tegn opdages med det samme. De synes da, at irritabel tilstand, søvnproblemer, og nervesystemet.

Og endelig, hvordan man kan neutralisere kviksølv, hvis det fik inde

: Der er nogle gode råd

 1. Den første ting at gøre - få den forgiftede person, opkast.
 2. Mave vaskeopløsning fra det aktiverede carbon eller proteinet fra ægget.
 3. drikker Så et glas mælk.
 4. Og vente på ambulancen.

Hvis nogen er blevet forgiftet dampe, er det nødvendigt at gå på gaden for at besøge læger.

Kendskab til disse enkle anbefalinger, og nu vil du ikke opleve den panik og frygt, om der vil være en lignende situation. De vigtigste ting - at falde til ro, og følg anvisningerne ovenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.