FormationHistorie

Herman Fegelein: Eva Browns svoger

Herman Fegelein er berømt for at være gift med Eva Browns søster (den kvinde, som Adolf Hitler giftede sig i de sidste dage af hans liv). På trods af dette kunne hun ikke redde sin svigersøn fra Fiihrerens vrede, som fra dag til dag var ved at forberede sig til sin ende.

Fra fødslen var Fegelein forbundet med heste, i ungdommen arbejdede han som en jockey, vinder præmier på München-løbene. Han trådte ind i rækken af SS, og han forblev tro mod sin sag, hvor han blev optaget i kavaleritrupper.

Tidlige år

Født Herman Fegelein 30.10.1906 i byen Ansbach (Bayern). Siden sin barndom var han engageret i ridning og arbejdede i sin fars skole, som var placeret i München. Han deltog i mange konkurrencer som en rytter.

I tyverne af det tyvende århundrede i Tyskland var der en økonomisk krise forårsaget af fiasko i Første Verdenskrig. Rideskolen blev tvunget til at lukke, og Herman begyndte at søge arbejde. Han mødte Christian Weber, som var præsident for München byrådet. Den unge mand fik arbejde som en brudgom. Weber var en af de første repræsentanter for nazistpartiet, som på det tidspunkt netop var på vej. Derefter hjalp han med at få Fegelein til at deltage i festen og SS.

I 1925 sluttede en ung mand til universitetet i München, men forlod ham to semestre. Før han blev medlem af nazistpartiet, forsøgte Herman sig på flere ydelser:

  • Det syttende Bavarian Cavalry Regiment ;
  • München politiet.

I rækken af SS

Fegelein Herman blev medlem af NSDAP i 1932, og et år senere modtog et certifikat fra SS repræsentant. Før anden verdenskrig tjente han i forskellige kavalerietheder. På en gang var han endda leder af SS rideskole i München.

Ved sommeren olympiske lege, der blev afholdt i 1936 i Berlin, overvågede han forberedelsen af stier til udførelse af hestevæddeløbskonkurrencer.

Med begyndelsen af anden verden deltog Herman Fegelein i mange operationer:

  • Den polske kampagne fra 1939, hvor han blev såret
  • Fra 1939 til 1941 besatte kommandoerer af rækker i SS-kavaleriet;
  • Fra sommeren 1941 var den østlige front;
  • Fra 1943 til 1944 blev udnævnt til øverstbefalende for SS-kavaleriafdelingerne;
  • Fra begyndelsen af 1944 blev han officer for kommunikation af SS ved Himmler og chef for kavaleri og transport ved GOU SS.

I det mislykkede forsøg på Hitler, som fandt sted i juli 1944, var officer i nærheden. Han blev såret af en eksploderende bombe. Såret var ubetydeligt, splinteret fangede venstre hofte.

Under tjenesten blev officeren tildelt mere end ti titler, han blev tildelt 23 priser af forskellige grader.

familie

Tysk Fegelein var gift med Gretl, nee Brown. Hun var søster til Eva Brown. Bryllupet fandt sted sommeren 1944. Et år senere blev deres fælles datter født, som hendes mor hedder Eva Barbara. På dette tidspunkt var min far ikke længere i live. Datteren til Fegelein levede ikke for at se hendes tredive fødselsdag, idet han havde begået selvmord tre dage før årsdagen for sin egen fars død.

død

Herman Fegelein, hvis billede overlevede til denne dag, var i umiddelbar nærhed af Hitler, da det tredje rige var på randen af ødelæggelse. I april 1945 forlod embedsmanden det kejserlige kongerige uden tilladelse til sin bolig i Berlin. Führer sendte til SS medlemmer, som straks søgte ud af flygtningen. Han lå på sin seng, forklædt som en borger.

Flygtningen blev til trods for hans anmodninger og overbevisninger taget til chanceryet. Der blev han frataget alle rækker og sat under arrest. To dage senere lærte Führer om den mere betydelige forræderi, der var sket på Himmlers side. Uden at straffe forræderen blev Hitler rasende og beordret at bringe ham til Fegelein.

I sin vrede beordrede han flygtningen til at blive skudt, som blev udført af SS-medlemmer om natten den 28. til 29. april 1945 i kontoret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.