FormationHistorie

Historien om Orenburg - kortvarigt. Museum for Historie Orenburg

Orenburg - det er måske den mest fantastiske by i Rusland. Dens ejendommelighed ligger i den geografiske position. Det er beliggende i Ural. Næsten på grænsen til Kasakhstan. Derfor er en masse lånte toldvæsenet i de sydlige distrikter i regionen. Hertil kommer, at historien om Orenburg fortæller os, at når en del af området tilhørte nabolandet.

Foundation for byen

Dette forlig blev ikke dannet spontant, da de fleste af bosættelserne i Ruslands område. Ideen om at bygge en by kom op med det kasakhiske Khan. Han lovede dronningen Anastasia beskytte integriteten af jorden, beskytte grænserne mod angreb og hjælpe til handlende til gengæld, hvis han byggede en fæstning, der skulle tjene som et tilflugtssted i tilfælde af fare.

Med dette begynder historien om byen Orenburg. August 31, 1735 den første sten i opførelsen af store og pålidelig fæstning blev lagt. Denne bygning er placeret ved sammenløbet af GPL og Yaik floder.

En sjov ting skete med valg af sted. Den første ekspedition under ledelse af Ivan Kirillov bestemme den ideelle placering. Men efter hans død, V. Tatishchev seine konstruktion nedstrøms Yaik. Og igen, miss, da terrænet var stenet og langt fra floden.

Og kun i 1739 den endelige version er blevet defineret og godkendt af - den tidligere Berd Fæstning. Historien om Orenburg begyndte, og byen blev kaldt tre gange, en gang udtænkt og født.

oprindelsen af navnet

Oprindelsen af navnet på stedet er det klart for enhver, der er endda lidt trængt ind i geografi Rusland, især i Orenburg-regionen. Alt umiddelbart forbinder det med floden og en del af GPL "burg", som oversat fra tysk betyder "by". Bogstaveligt talt, er navnet på grundlag af dette koncept, oversættes som "by på Ory." Nogle mennesker tror, at dette navn novootstroennomu forlig gav en anden I. Kirillov. Han sendte også en pakke af relevante dokumenter om udnævnelse af kejserinde Anastasia.

Det er også historien om Orenburg tillader ikke at kassere den teori, at navnet kommer fra den kasakhiske "orybor".

Det er værd at bemærke, at på grund af forveksling med placeringen af fæstningen er navnet i lang tid havde den første borg, plantet selv Kirillov. Men med tiden, kejserinden udstedte et dekret, hvor retten til at blive kaldt Orenburg blev fastsat kun til det sted, som er den onim i dag.

Siden 1938 blev byen omdøbt Chkalov, efter den berømte pilot. Af den måde, har sidstnævnte ikke har nogen relation til dette område. I 1957 fik byen tilbage sit historiske navn.

Den første årti af livet

Historien om Orenburg, snarere, den moderne by og regionen har ændret sig dramatisk efter opførelsen af fæstningen. Edge nomader begyndte at tage folk fra andre russiske regioner. Ved siden af denne styrkelse rejst tiere førerværn, skyttegrave gravet og bygget høje mure.

Oprindeligt soldaterne blev genbosat her i håb om, at de vil begynde at beskæftige sig med økonomien. Men historien om byen Orenburg indikerer det modsatte - ikke belastede pårørende krigere ikke krævede meget, fordi ønsket om at berige sig selv og til at få fat i økonomien ikke er overholdt.

Så blev det besluttet at oprette en kosakkiske irregulære, der har fundet endnu en overfladisk folk. Steppe uberørt jord begyndte at udforske bønderne.

Men den håndværker var ikke så meget. Byen voksede og voksede stærkere gennem handel, og til sidst blev en magtfuld center, som er udviklet med de tilstødende landområder i Orenburg provinsen.

Den første verdenskrig

I juli 1917 blev partiet "Alash" dannet, der diskuterer ledelsesmæssige spørgsmål om magt. Fra det blev uddelegeret repræsentanter til All-russiske konstituerende forsamling. Således er historien om Orenburg fik sin egen politisk kraft.

I disse år var vanskelige udfordring for byen. Kosakkiske enheder har gentagne gange gennemgået nederlag den røde hær. Mens mange af de hylder begyndte at kalde sig Det Hvide kosakker og accepterede ikke ændringer. Udover det manifesterede sig national heterogenitet af befolkningen.

Historien om Orenburg kort nævne disse begivenheder ikke kan. I disse dage spildt en masse blod. At kun er erobringen af byrådet, når de blev skåret alle de mennesker der, selv de kvinder og ældre.

Sovjetunionen

Alt det ændrede sig med fremkomsten af sovjetmagten. Befolkningen er steget dramatisk, næsten seks gange. Da det område af dette område ikke skete voldsomme kampe på grund af sin afsides beliggenhed, blev det besluttet at evakuere her store industrianlæg, hvoraf mange er forblevet her.

I det hele taget Union Orenburg dunede sjaler blev berømt for sin, for at få en gave, der er var det højeste tegn på omsorg.

I de dage af Anden Verdenskrig i byen producerede fly og helikoptere. Så var der andre industrier. Til Orenburg, dette betød fremkomsten af nye job, fordi over tid, begyndte at bevæge sig her fra andre regioner.

Historien om Orenburg gader fortæller om alle de ændringer, der finder sted i byen.

Den moderne periode

Efter Sovjetunionens sammenbrud i byen havde tabt på tidspunktet for dens popularitet. Det var først i slutningen af det tyvende århundrede. Men i 2000'erne det gået i gang med at hæve prestige Orenburg, genopbygget økonomien.

Byen mere attraktiv for turister på grund af programmet. Gamle bygninger begyndte at aktivt at genoprette. De netværksaktiviteter blev forpligtet sig til at sætte brugeren med byen, dens historie.

Han spillede en vigtig rolle i denne sag, og Museum for historie Orenburg. Det indeholder udstillinger fortæller om livet i byen. Hvert år er der afholdt en række traditionelle arrangementer er også organiseret besøgene.

Priser på mere end loyale og store placering - det er en anden plus, der vil sætte pris på de gæster i byen.

På byens siger hver gade og hus. Anyway, de er mindet om, hvad der sker her i forskellige perioder. For straks nå den maksimale mængde information om området, beboerne, de seværdigheder, blot besøge Museum of History of Orenburg.

Spøgelser i Medical Academy

Ligesom enhver anden by, Orenburg har sin egen legender og skrækhistorier. En af de mest populære - er de spøgelseshistorier, som vrimler med bygningen af Medical Academy. Ingen af beboerne kan ikke forklare, hvorfor så ulykkelige spiritus, kan de ikke lade alene klostret, men denne legende lever ikke det første århundrede. Der er endda dokumenteret minder fra en af lærerne. Han siger, at en dag blev han sendt til berolige pigerne, som var ude af sig selv af frygt. De talte om spøgelser kadetter, der ønsker at skræmme de studerende. Imidlertid har de unge mennesker tilbage, og mærkelige lyde stoppede ikke, og det har tvunget pigerne til at lave støj.

Mange studerende siger, at selv i dag den urolige ånder strejfer bygningen, de kan ofte ses i korridorerne eller værelser.

Mysteriet om den første metro

Når boede i Orenburg en Gorodissky der arbejdede som advokat. Hans jagt på kvindekønnet skubbet mange tåbeligheder - stuk hus dekoreret til at underholde damerne, æren af damen var klar til at forsvare, selv om de kræfter er ikke lige.

Men den største sekter samledes legende, at han havde bygget til metroen sjov på sig selv under huset. Det var de to skinner og vogn, der kører til den næste gade.

Under alle omstændigheder, vil byen ikke forlade nogen ligegyldig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.