ComputereInformationsteknologi

Måler mængden af information

For første gang udtrykket "oplysninger" er blevet foreslået af gamle filosoffer og lød som INFORMATIO - afklaring, præsentation, bevidsthed. Men i akademiske kredse er stadig en løbende debat om den mest præcise og fuldstændige definition af ordet. For eksempel kan en videnskabsmand Klod Shennon, der lagde grunden til teorien om oplysninger, finder, at oplysninger - det er filmet usikkerhed af emnet af viden om noget. Den enkleste definition af "information" lyder så - er den grad af bevidsthed om objektet.

For at bestemme mængden af oplysninger bør du være fortrolig med klassificeringen af oplysninger af disse foranstaltninger. Der er tre mål for information: syntaktiske, semantiske og pragmatiske. Lad os betragte hver foranstaltning individuelt:

1. En syntaks handling arbejder med de data, ikke afspejler den semantiske forhold til objektet. Denne handling driver medietype, metoden til præsentation og kodning, transmission og hastighed af informationsbehandling.

I dette tilfælde er foranstaltningen mængden af information - den mængde hukommelse, der kræves for at gemme objektdata. Informationskapacitet er lig med antallet af cifre af binært system , som meddelelsen er kodet, og måles i bit.

For at bestemme mængden af syntaktiske oplysninger henvises til begrebet entropi - foranstaltninger Usikkerheden på systemets tilstand - nemlig vores viden om tilstanden af dens elementer og tilstanden af systemet som helhed. Så mængden af information - en ændring af systemet måler usikkerheden, så er der en ændring (stigning eller fald) entropien.

2. Den semantiske foranstaltning anvendes til at bestemme de semantiske indholdsdata og associerede de tilsvarende parametre for brugerinformationen med evnen til at behandle meddelelsen. Dette koncept er blevet kaldt bruger synonymordbog. Ved synonymordbog forstå sæt af oplysninger om det objekt, der har systemet eller brugeren. Den maksimale mængde information fra synspunkt semantik kan være tilfældet, når hele mængden af data er forståeligt for en bruger eller et system - det kan behandles via eksisterende thesaurus - og dermed er et relativt begreb.

3. Pragmatisk informationsforanstaltning måler værdien af information for at opnå et bestemt formål. Dette koncept også er relativ og er direkte relateret til kapaciteten af systemet eller brugeren til at anvende en bestemt mængde data til et bestemt område af bekymring. Derfor er det tilrådeligt at måle oplysninger fra en pragmatisk synsvinkel, i de samme enheder som den objektive funktion.

Ved de kvalitative krav til oplysninger omfatter følgende indikatorer:

- repræsentativitet - det korrekte valg og præsentation af information til de optimale display egenskaber af objektet.

- væsentlig - forholdet mellem den semantisk information i målingen for den mængde data, der behandles.

- Fuldstændighed - tilstedeværelsen af det nødvendige for at nå målet post opkald information minimum.

- Tilgængelighed - execution procedurer for modtagelse og konvertering af brugerdata eller systemdata.

- Relevans - graden af bevarelse af værdien af information fra modtagelsen indtil den er klar til brug.

- Rettidighed - informationsstrømmen inden for den fastsatte tid.

- Nøjagtighed - i hvilket omfang oplysninger den faktiske tilstand af objektet.

- Pålidelighed - evnen af informations- data afspejler virkelige verden objekter med den specificerede nøjagtighed.

- Bæredygtighed - oplysninger ejendom, som gør det muligt at reagere på omdannelsen af den tid, de oprindelige data, samtidig med at den krævede nøjagtighed.

Husk, information er meget vigtigt i øjeblikket, så du behøver at vide om det så meget som muligt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.