Mad og drikkevarerHovedret

Hvid peber. Egenskaber krydderier opskrifter med hvid peber

Langt borte er de dage, hvor salt og peber værdsat sin vægt i guld. Med etableringen af direkte vej til Indien og opdagelsen af New World krydderier blev fælles stamgæster vores køkkener. Men mange mennesker stadig ikke endnu, hvad der er forskellen mellem den rødglødende, peberfrugt, chili, pink, sort og hvid peber duftende. Lad os prøve at klarlægge vores artikel. Vi giver også et par opskrifter, der bruger hvid peber. Denne kollega almindelige sorte og duftende krydderier forstærke individuelle smag af fisken, og vil være en fremragende krydderi til kød.

oprindelse

Ikke alle planter, som kaldes peber familien. For eksempel, den lyserøde sort har intet at gøre med hverken den røde eller den sorte eller den hvide. Dette - frugten af peber træ, der vokser i Brasilien. Og fordi der er japanske kalufer og vand Pileurt. Den første er en sort lak korn, og den anden er magen til den rå ris. Men sort og hvid peber er ikke selv pårørende, som to sider af samme frugt. De adskiller sig fra hinanden i graden af modenhed og forarbejdningsmetode. Det er frugten af peber vinstokke. Hendes hjemland - Indien og Sri Lanka. Men i dagens verden, er vinstokken vokset gennem de tropiske lande. Derfor Indien er ikke længere monopol på eksport af krydderier. Krydderier levering som Brasilien, Vietnam, Malaysia, Indonesien.

Hvordan til at producere hvid peber

Den velkendte sort sort høstet umodne. Grønne bønner tørres og pulveriseres derpå. Resultatet er et pulver af mørkegrå, næsten sort, farve. Han har en meget karakteristisk varm smag og stærk aroma. Men hans kollega hvid peber opnås på anden måde. Kornene høstes, når de har nået modenhed og blev rød. For at få den krydderier, kan du bruge to former for behandling. De første, mere antikke, korn lagt ud et tyndt og jævnt lag under den brændende sol indiske. Ti dage senere, forsvinder den røde skræl. Men nu bruge en hurtigere metode for frigivelse af frø fra skallerne. Kornene gennemvædes i kalkvand, og derefter tørret og oprenset mekanisk. Og så pakket. I madlavning, bruge to typer af hvid peber - jorden og ærter. Pulveret er en lys grå farve er god som et krydderi til fisk, kød marinader. Ærter bruges til panering svinekød, supper. Sommetider hele eller hakkede kerner kan findes i pølser, især salami.

Nyttige egenskaber hvid peber

Dette krydderi er kendetegnet ved sin sorte tvillingesøster mere delikat aroma og delikat smag. Derfor er det hvide pulver, der anvendes til sarte fisk. Sort peber sin karakteristiske smag kan overskygge sin næsten neutral smag. Men ikke kun de kokke prise hvid krydderi. Læger også hylde hende. Hvid peber er meget udbredt i den farmaceutiske industri. Fordi det gør opvarmning salve, antimikrobielle og anti-inflammatoriske lægemidler. Men ernæringseksperter anbefaler drys hvid peber retter i perioden influenza. Dette krydderi er også forebyggelse af kolde lidelser. Hvid peber øger immunforsvaret og bidrager til den fremragende og velkoordineret arbejde af hele mave-tarmkanalen. Men som med alle varme krydderier, det bør indtages i moderate mængder til dem, der lider af sygdomme i lever og nyrer. Kalorieindholdet af dette krydderi - 296 enheder.

Catfish bøffer et par

Så er det tid til at bringe et par opskrifter, hvor der sammen med andre krydderier, er hvid peber anvendes. Soma ren, indvolde, skæres i bøffer. Vi salter dem og drys med hvid peber. Lad i ti minutter. I løbet af denne tid, rene og skæres i små stykker to gulerødder, selleri og løg. Sat i en gryde med kogende vand. At udelade den samme, og et par ærter af duftende peber. Når suppen koge i cirka ti minutter, falde ned i gryden spand til dampning. Sæt den havkat bøffer. Dæk panden med et låg. Kog i et par fisk op til fuld beredskab. Serveres fadet med kartoffelmos kan eller ris.

Kylling med ost og broccoli

Fire bryst Repulse. Kål, broccoli koge i saltet vand i cirka fem minutter. Ost skæres i små skiver. Ved hver kotelet rullende i salt og hvid peber. Put en skive ost og kogt broccoli. Wrap et stykke kød ruller. For at rette formen, bundet med snor eller tandstikkere slagtes. Steg i en gryde indtil de er sprøde. Flyt rullerne i en beholder til bagning. Bragt til beredskab i forvarmet ovn til 190 grader (ca. en time). Mens kylling ruller er bagt, forberede sauce. For at gøre dette på panden i hvilken kødet ristning, hæld et halvt glas mælk og bouillon, tilsæt strimlet løg og knust hvidløg, drys med sort peber og paprika. Hæld hot sauce ruller, når de anvender.

Bouillon med dumplings

Kylling underlår doctoring kød. Vi sender det i en blender, og knogler og hud kog bouillon. Hvid peber (prikker) er placeret i begyndelsen af madlavning, sammen med rødder til suppe. Men i kødet, vi knust i en blender, tilsæt krydderi pulver. Også hældes i det halv kop fed fløde og salt smag. Den mixer vzobem to proteiner. Slut kødmassen med æg skum. Rør forsigtigt. I det kogende bouillon over svag varme udelade spoon dumplings. Ved tilberedning, de øger i størrelse. Klar bouillon hældes i skåle, drys med frisk persille.

Der er mange retter, der bruger hvid peber pulver og ærter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.