SundhedSygdomme og betingelser

Skurv - det ... Årsager, Behandling

Dermatologiske sygdomme enorm masse: nogle gange de manifesterer lignende symptomer, i andre tilfælde, med det samme og let bestemmes. Behandling overhovedet specifik, da begge årsagerne varierer. I denne artikel, lad os tale om denne sygdom som en sårskorpe. Det er en alvorlig sygdom med meget specifikke udseende. Du skal kende hendes symptomer.

Skurv - en smitsom infektion

Nogle sygdomme i huden vises på grund af nerver, andre provokeret af svampen, og nogle hormonelle forstyrrelser og fjerde parasitter. Det er bare en sårskorpe - er et resultat af interferens med menneskelig parasit. Det kaldes fnat. Han var meget vedholdende og farlig. Dvs. skurv - det er ikke noget som fnat.

Denne sygdom er meget smitsom, men en infektion kan findes blot en uge efter kontakt med en bærer af parasitten. De mest omfattende udbrud af infektion forekomme i efteråret og vinteren. Patogener er meget mere behageligt i skyggen. Hertil kommer, at menneskelig sved har antimikrobiel aktivitet: om sommeren det efterlader næsten ingen mider ikke en chance. De kan simpelthen ikke finde et offer. Smitte sker ved kontakt. Det vil sige, gennem kontakt med huden af transportøren eller til hans personlige ejendele. Optimal levested for parasitten betragtes fugtige steder. Der kan han opretholde aktiv adfærd til fem dage.

årsager til

I de udviklede lande, Fnatmide er ikke så almindeligt, men stadig det kan afhentes. I fare er for det meste børn af førskole og skolealderen. De har en ganske svagt immunforsvar. Det ser ud skurv udslæt i de mest berørte dele af arkene. Dette sker på grund af kroppens reaktion på indtrængning af parasitten og dens spyt, ødelægger cellemembraner. Sygdommen udvikler sig hurtigt og kontinuerligt, opfange alle de nye områder af kroppen.

Inficere helt rask person er i stand til at understøtte på noget tidspunkt. Så kan det tage en måned, indtil de første symptomer. For at gøre dette, skal skovflåten formere tilstrækkeligt i huden af den inficerede. En skurv vises som en allergisk reaktion på parasit affaldsprodukter. På grund af det faktum, at skovflåten i huden danner flere kanaler og forårsager fnat, en person begynder at aktivt at kæmning den berørte del. Der er en risiko for pustuløse sår.

symptomatologi

Skurv hos mennesker viser sig i svær kløe i huden. Det forstærkes om aftenen og om natten. Typisk for store skorper papler og vesikler dannes på en gang, i første omgang en udslæt ligner bistader. Det er derfor, folk ofte forveksler det med en allergi, ikke at vide om eksistensen af din krop af skadelige parasit. En tid, hvor der ikke er nogen symptomer overhovedet, varer normalt fra et par dage til to uger. Men inficere andre folk luftfartsselskab kan allerede på dette tidspunkt. Allerede inden diagnosen karakteristisk udslæt på huden skurv kan genkendes i forskellige subkutane mide bevægelser, der afviger i farve.

Skurv hos børn

Skurv på kroppen hos børn viser sig i stort set samme måde som hos voksne. Men på grund af en svagere immunsystem normalt det er ledsaget af yderligere infektioner. Dette i høj grad komplicerer situationen og behandling af en ung patient. Hos børn det første år af livet, sygdommen manifesterer sig som en almindelig nældefeber, på grund af denne tid til at diagnosticere sygdommen vanskelig. Der er tegn på balderne parasitter, sider og ansigt. Ved længerevarende sygdomsforløb udvikler hudlæsioner på typen af eksem. I dette tilfælde barnets plaget ikke kun kløe, men smertefuld tilstand af huden. På grund af de opportunistiske infektioner alvorligt hævede lymfeknuder, hud pukler over dem, og de steder, hvor de er begyndt at blive syg. Hvis sygdommen køre, er der en risiko for blodforgiftning, der truer ikke blot sundhed, men også barnets liv.

skurv behandling

Tilbagefald i sygdommen ikke sker. Men en stærk immunitet, behøver disse parasitter ikke udvikle sig i mennesker, så re-infektion er mulig. Det er nødvendigt at undgå kontakt med smittede personer, til at overholde desinfektion af personlige ejendele og tøj samt holde sig til de grundlæggende regler for personlig hygiejne.

Entré medicin i henhold til lægebesøg - en forudsætning for helbredelse. Medicin, der anvendes på huden, skal forblive på det i mindst 12 timer om dagen. Den kontinuerte søm behandling, fordi der er akkumuleret masse af patogener. Alle, der var tæt på patienten skal gennemgå medicinske profylakse. Som anvendt antiparasitiske behandlingsmidler i form rastirok, salver og forskellige andre typer medicin udvortes brug. Normalt er de i strukturen allerede indeholder stoffer, der letter kløe og smerte, samt minimere allergi. Den forreste del af salven påført på mindst udtalt allergisk virkning. Hvis du har mistanke om en sårskorpe nødvendigvis henvise til sådanne læger som en hudlæge og Parasitologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.