Mad og drikkevarerProdukter med lavt kalorieindhold

Silicium i fødevarer

Silicium i fødevarer
Det har længe været kendt, at betingelsen om kroppen og velvære er direkte afhængige af, hvad vi spiser. Korrekt valgt og afbalanceret kost er ikke kun for forebyggelse, men også behandling. Silicium spiller en vigtig rolle i fødevarer. Det er nødvendigt for beskyttelse mod sådanne almindelige sygdomme som tuberkulose. Det er bevist, at en masse af silicium er i den nederste del af højre lunge, og så, dette område er den mindst modtagelige for sygdommen, er læsioner sjældent dannet i det. Hvis sygdommen opstod, er mikronæringsstoffer reserver reduceres til det halve, det samme sker i knoglerne. Samtidig indhold og andre mineraler. Normalisering silicium lager bidrager til at genskabe balancen af andre mineraler, såsom mangan, jern, calcium, fluor, cobalt. Tilstedeværelsen af silicium i tilstrækkelig mængde bidrager til at opretholde immunitet. Når det er mangelfuld i hjernevæv, forstyrret vestibulære apparat forringes følelsesmæssige tilstand, der er angst, depression, angst for døden, Utilstrækkelig element bidrager stagnerende og betændelse i luftvejene, et uforholdsmæssigt dannelsen af slim i dem, hvilket fører til reduktion oxygen i kroppen .

Et sporstof er til stede i alle organer og væv i kroppen. Silicon derivater yde modstand mod organismen invasion af virus, bakterier, svampe og gær. Gennemsnitligt indhold af sporelementer er med til at forbedre fordøjelsen, hjælper det at reducere trykket, accelererer sårheling. Betingelsen for hår, tænder og negle, også afhænger af det.

For en normalisering af kroppens reserver af sporstoffer, der er nødvendige for at bruge produkter, der indeholder silicium. Forkert kost, at spise raffinerede og raffinerede produkter forårsager alvorlig skade på kroppen. Traditionel fodring babyer mad med et reduceret fiberindhold, den samme semulje, fører til et fald i indholdet af barnets krop silicium og andre sporstoffer næsten fordoblet.

Hvilke fødevarer indeholder silicium og hvad man skal spise for at genopbygge kroppen denne sporstoffet?

Dybest set er det vegetabilske produkter, de fleste i skallen korn - havre, hirse, ris, boghvede, mindre - i hvede og bælgfrugter. Den indeholder meget nyttigt det er i skallerne, hvorfra kornene bliver rengjort. Den indeholder en tilstrækkelig mængde af silicium i marine fødevarer, rogn, samt i huden af frugt og grøntsager. En væsentlig del af dette er en vigtig ingrediens i agurker, tomater, solbær, jordbær. Kilderne til sporstoffet betragtes som majroer, rødbeder, kål, radise, porrer, græskar og selleri. Vilkårlige passion for raffineret vegetabilsk olie resulterer i tab af den ønskede kropsdel af en sund kost. Kærlighed til solsikkefrø og nødder kan til en vis grad kompensere for det tabte. Silicium i fødevarer til at fordøje især rart, hvis det er i vandmeloner, bananer, rosiner, druesaft, kirsebær eller blomme.
Men der er en måde at fylde mikronæringsstoffer mangler, som silicium vand. Den opnås ved infusion af almindeligt drikkevand på den sorte silicium. Der er indeholdt i urter såsom et felt padderok, Pileurt, dermed deres bouillon også være helbredende. Det er ikke altid vejen til sundhed er dyrt. Nogle gange er det nok til at bruge silicium i mad, drikke urtete og et silicium vand, til at føle sig meget nemmere at føle en bølge af styrke og begynde at komme sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.