SundhedSund kost

"Forbindelse" - mælk af højere kvalitet

Hver person starter sit liv med mælk. Som barn får alle de nyttige og nødvendige for modermælken. Når vokser op, mælk og mejeriprodukter for de fleste altid forblive elsket og trofaste følgesvende i den daglige kost.

"Forbindelse" - mejeriprodukter til et godt helbred

Spørgsmålet om de fordele og smag af mejeriprodukter, som er købt i moderne supermarkeder og butikker, er nu et alvorligt problem. Særlig akut er berørte beboere i store byer, der ikke kan gøre deres egen ged eller en ko til at drikke hver dag hjemmelavet mælk og yoghurt, hytteost har sin egen madlavning og være sikker på, at alle mejeriprodukter, der faldt til deres bord, naturlig.

"Forbindelse" bruger moderne teknologier, der bidrager til bevarelsen af næsten alle nyttige egenskaber og kvaliteten af mejeriprodukter. Arbejdet er baseret på princippet "fra jord til bord." Den "forbindelse" kun naturligt mejeriprodukt.

Mælk butik, butikker

Baseret mejeribrug i 2005, i april 2009, blev bygget og lancerede den moderne anlæg mejeriet. Siden februar 2011 butikker "Compound" blev åbnet i hele Moskva. Mejeriprodukter produceret af økonomien, det kun naturligt. Mælkepulver, soja, vegetabilske fedtstoffer, konserveringsmidler, kunstige ikke-mælkebaserede komponenter og tilsætningsstoffer ikke anvendes her. Alle produkter har en meget kort holdbarhed - ikke mere end 3-5 dage.

Daglig shopping "Forbindelse" mælkeprodukt tilbydes kun fra vores egen gård, beliggende i et grønt område i byen Kaluga-regionen Sukhinichi.

De første købere

Næsten fra de første dage af gården "Farmstead" mejeriprodukter, anmeldelser, hvoraf den mest positive, blev solgt i Moskva, hvor de lokale er netop oversvømmet med mærker af supermarkedet med en temmelig mistænkeligt længere holdbarhed. Købere er villige til at erhverve en naturlig sødmælk, smør, creme fraiche, hytteost og yoghurt. Moskovitter fra den første af de produkter, der føres til et netværk af butikker "hytten", hvor produktet næsten øjeblikkeligt begyndte at nyde betydelig efterspørgsel. Købere værdsat og elsket disse mejeriprodukter. I øjeblikket er hele spektret af produkter, der sælges i mere end 70 butikker over hele Moskva. Den "Forbindelse" mælkeprodukt har den bedste kvalitet.

Konfekture "Mishutka"

Alle lækre kager kogt i en lille konfekture butik. "Forbindelse" Kombinat været på udkig efter partnere, der ville gøre kager kun bruger naturlige landbrugsprodukter: ost og andre ingredienser. Og til glæde for kunderne kombinere arbejde konditori "Mishutka". Siden den tid, lyset begyndte at dukke gode gryderetter og hytteost soufflé.

De butik videokameraer, hele processen fungerer helt åben information, fra dekompression beholder med ost og dej æltning til emballering af disse sager en endelig bagning. Gryderetter kun lavet af hytteost "forbindelse", i nøje overensstemmelse med opskriften - uden tilsætning af stivelse, mel, semulje og fortykningsmidler. Det er en naturlig, høj kvalitet og lækker produkt.

Teknologi Enterprises er Natalya Dmitrievna Babaeva, der sichtaetsya en sand mester i sit håndværk med lidenskab og kreativitet. Hun holder eksperimentere og udvikle en række nye elementer. For gryderetter nylig tilføjet tærter, bananer og ostemasse boller Sochi. Snart flere nyheder forventet.

Produktkvalitet i "Forbindelse". Mejeriprodukter: kundeanmeldelser

Siden starten plante "Forbindelse" blev etableret en regel om, at mejeri landbrug i overensstemmelse med den nuværende tid: alle produkter skal være helt naturligt! De nøje at kontrollere kvaliteten af produkter, der anvendes: Teknologi gennemført en streng kontrol. Ledet inspektion af foder købes for dyr underlagt regelmæssig dyrlægekontrol, foretages dagligt laboratorium mikrobiologiske og fysisk-kemiske, organoleptiske undersøgelser af hvert parti af mælk og mejeriprodukter i alle faser af produktionen og færdigvarer.

Kombiner konstant minder sine kunder, at naturlige produkter kan variere fra parti til parti i deres smag og egenskaber. På de særlige kendetegn ved mælk og mejeriprodukter kan blive påvirket af en række faktorer, såsom dyrefoder, som er tjent med dyr, årstid, vejrforhold og andre. I folk uden grund er der et ordsprog: "Hvad en ko på et sprog, der er i mælken" Naturlige og tilladt til mejeriprodukter naturlige produkter er lille ændring i farven af mælk, surhed og tæthed af mejeriprodukter, fremkomsten af små klumper (fx i fløde, når der er en overgang køer med græs på vinter foder). Dairy Plant anbefaler sine kunder at holde alle mejeriprodukter i køleskabet ved en temperatur på 4 grader Celsius. Hvis det er over 10 grader, begynder det at forekomme irreversibel forsuring af produktion, på grund af formeringen af mælkesyrebakterier.

Den "Forbindelse" mælkeprodukt er certificeret og i fuld overensstemmelse med alle kravene i GOST og tekniske forskrifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.