SundhedSund kost

Nyttige egenskaber og kalorieindholdet i bananer

Banana - en fantastisk frugt, som længe har været betragtet som den mest populære og nyttige. Hans hjem til skove i Sydøstasien. I øjeblikket, bananer er ringere i popularitet kun hvede, majs og ris. Denne frugt dyrkes over hele verden, der er mere end 500 sorter. I vores land forbruges dessert bananer.

I forhold til andre produkter, disse frugter nok kalorier. I gennemsnit indeholder en frisk banan 90-140 cc. Antallet af kalorier afhænger af dens modenhed, og frugt efter vægt. Interessant kalorieindholdet af tørrede bananer overstiger kaloriefattige frisk op til fem gange!

Kun hundrede gram tørrede bananer indeholder så mange som 285 kalorier. De fleste er højt kalorieindhold chips af disse frugter. kalorieindholdet pr hundrede gram er lig med 530, hvilket er meget for en almindelig godbidder. Men trods det faktum, at kalorie banan er så høj næringsværdi og overstiger deres kalorieindhold kogte kartofler næsten halvanden gange, de er det ideelle produkt til slankekure. Alt dette er muligt takket være de ernæringsmæssige kvaliteter og egenskaber af frugt. Tørrede bananer, som er meget højt kalorieindhold, bedre at spise før de går på arbejde, til en og en halv time ikke føler en følelse af sult og ikke blive distraheret fra deres hverv.

Det forhold, at bananer er sammensat af tre typer af naturlige sukkerarter: fructose, glucose, saccharose. Som et resultat af interaktion med en masse kulhydrater en person har en betydelig øjeblikkelig og langvarig tilførsel af energi. Det er derfor meget nyttigt at bruge for folk, der er involveret i aktiv fysisk arbejde.

Bananer indeholder en stor mængde af vitaminer, såsom PP, B6, A, C, B2, E. Også frugten indbefatter calcium, phosphor, natrium, cellulose og andre nyttige mineraler. Kalorieindholdet af bananer og energi værdi - ikke kun nyttig kvalitet iboende frugt. Et højt kalium styrker hjertemusklen, hvilket minimerer risikoen for forhøjet blodtryk. Bananer er mest nyttige for piger og kvinder, fordi de forhindrer depression, forbedre stemningen. Dette er på grund af tilstedeværelsen af proteinet tryptophan, som omdannes til den lykke hormon i kroppen. Dette hormon slapper af, beroliger, giver en følelse af lykke.

Som du kan se, banan kalorieindhold svinder i baggrunden. De vigtigste er deres ernæringsmæssige kvalitet og energimæssige egenskaber. Til kost til at være effektiv, skal det blive en permanent livsstil. Hvis du går på en kost fra tid til anden, men det kan skade kroppen, da det vil tage på i vægt. Omkring tyve minutter før et måltid, du har brug for at spise en banan. På grund af den høje brændværdi vil kraftigt nedsætte appetitten og kroppen ikke ønsker at forbruge en masse mad. Men før du går i seng for at spise dem er ikke nødvendig, fordi de er fordøjet i lang tid og arbejdet i tarmen er brudt.

Calorie bananer i hvert fald meget mindre kalorie kage, slik, chokolade, så det er bedre i stedet for slik spiser frugt. Generelt er det bedst at skifte til en sund livsstil og spise rigtigt. I dette tilfælde vil du ikke behøver at begrænse dig selv til at vælge en livret.

Desuden er disse eksotiske frugter hjælpe med at rense kroppen af skadelige giftstoffer, styrke immunsystemet, beroliger nerverne. Bananer er indikeret til behandling af mange sygdomme. I nogle tilfælde er de med til at stoppe med at ryge: indholdet i en banan vitamin B12 og B6 samt kalium og magnesium styrke kroppen i kampen mod nikotin.

Bananer kan bruges i kosmetik og medicin. De er ikke kun nyttig, men også lækker! Spis frugt og nyde livet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.