SundhedSund kost

Cranberry blad: anvende en unik helbredende middel

Ikke bare giganter som gran, gran og fyr prale stedsegrønne "titler", og som sådan tilsyneladende beskedne busk (5-30 cm højde) som tranebær. Og nå til nåletræer giganter: deres blade (læderagtige, med krøllede kanter, den øverste - skinnende, mørkegrønne, og bunden - mat, lys grøn, med masser af brune prikker) om vinteren nulstiller ikke, det går under sneen med dem, hvor de er meget velbevaret og fortsætte med at leve med succes i foråret, efter at konvergensen mellem snedække. Netop på det tidspunkt, hvor bladene ser ud 'for at dase i solen "indtil begyndelsen af den periode af blomstrende planter, og de har til at høste. Hvis du går glip af dette punkt, da begivenheden bør udsættes indtil efteråret, når slutningen af frugtsætning proces. Hvis bladene er høstet i løbet af de blomstrende buske, de hurtigt blive sort, vil høj kvalitet råvarer ikke. Tørrede blade under en tin tag, kviste eller under en stald med god ventilation, nødvendigvis beskyttes mod direkte sollys. Tørrede ud blade som de bliver tilgængelige udvælges, samtidig fjernes sværtet. Råvarer gemmes i papir eller stofposer.

Sammensætning tranebær blad - forårsage gavnlige egenskaber busk

De tranebær blade indeholdt ca. 9% arbutin glycosid. Med ham er det bare det, der i mange henseender er tilsluttet helbredende virkning af planten. Hos mennesker er dette stof opdelt i sukker og hydroquinon, som er en stærk antiseptisk. Desuden bladene er kininsyre, vinsyre, eddikesyre, ursolic, citronsyre, ellagic, æblesyre, benzoesyre, 10% tannin, tannin, flavonoider, vitaminer, en masse af C-vitamin, mineraler (fosfor, calcium, natrium, kalium , jern, mangan), flygtige, en masse protein og andre næringsstoffer.

Cranberry blad - anvendelse og nyttige egenskaber

Cranberry blad, hvilket er meget almindeligt brug i medicinsk praksis, har antimikrobielle, vanddrivende, vanddrivende, antiinflammatorisk, antipyretisk, adstringerende, hæmostatisk, antiscorbutic, sårheling, anthelmintisk aktivitet. lingonberry blade og er en stor tonic. Infusioner og afkog af arket stigning galde, anvendes de i prostatitis, pyelonephritis, gonoré, arthritis, ødem eller aflejring af salte, galdesten eller urolithiasis. En tinktur på tranebær hjælp til forkølelse, smerter i ryggen.

Tilgængelig glycosid arbutin, flygtige og ursolsyre inhibere væksten af Staphylococcus aureus. Formuleringer af tyttebær blad demineralisering handling har også fungere som en katalysator, forbedre effektiviteten af antibiotika, styrke kapillærer, stimulerer fagocytose, aktiverer kroppens forsvar, regulere kvælstof stofskifte.

Et stort antal af vegetabilske proteiner til stede i bladene, især vigtigt for folk, der er på en diæt for at kompensere for tabet af kroppens proteiner.

Og nu beskriver vi, hvordan at forberede de nødvendige afkog og infusioner, som primært er aktive stof er tranebær blad. Deres anvendelse er mulig, og den interne og eksterne, og ved indånding. Sammen med voksne, ofte ordineret tranebær forlader barn (især lider af enuresis).

Bouillon fra tyttebær blade forberedt som følger: Brew tabel. blad skeen 300 ml kogende vand, 5-20 min. kok på lav varme i en halv time giver bryg, dekanteres og bruge inde tre gange om dagen i 1/2 art. før du spiser. Omfanget af denne bouillon bred: artikulær rheumatisme, gigt, lændesmerter, feber, katar af åndedrætsorganerne, enteritis, neurasteni, dysenteri, gastrisk tumor.

Gastritis, hypertension, blærebetændelse, colitis, lever og nyre tranebær bouillon fremstilles på en anden måde: 20 g blade hældes 500 ml kogende vand, 10 min. kogt og filtreret. Insister bouillon i en time, stamme ud og drikke tre gange om dagen i 2/3 art. før fødeindtagelse.

Ekstrakter fra bladene af tranebær med en effektivitet, der anvendes til betændelse i nyrebækkenet, urolithiasis, gastritis med lavt syreindhold, enuresis, blærebetændelse. Hæld 2 tabel. skeer efterlader to kopper kogende vand, opvarmet fjerdedel af en time i et vandbad, 45 min. insistere tsedyat og volumen justeret til den oprindelige. Drik tre gange om dagen i en kvart kop før måltider.

Hypertension, colitis, sygdomme i nyre, lever, blærebetændelse, hoste og forkølelse er nyttigt at drikke følgende bouillon: 25 g blade tranebær hælde tre kopper vand, 10 min. kogt og tsedyat. Pugh bouillon 3 tilgang til modtagelse af 200 ml fødevarer.

Som et diuretikum afkog 01:10 tage tre gange om dagen 1-2 spsk.

Og sådan bouillon er tildelt i den komplekse terapi i form af aerosoler og inhalationer kronisk lungebetændelse, bronkiektasi, bronkitis.

Den samme gode bouillon med angina, gingivitis, periodontitis, tonsillitis, stomatitis, oral sår. De skylle munden (i kroniske sygdomme tre gange om dagen efter fødeindtagelse, akut - hver 3 timer).

I diabetes hos gravide kvinder til at lindre ødem vordende mødre forberede et afkog: hældte 2 timer skeen blade 200 milliliter kogende vand i 15 min .. kogt, afkølet og dekanteret. Drik hele dagen i et par slurke.

Ofte for at opnå større effekt, er tranebær ark anvendes i kombination med andre bær og urter.

Ved kronisk pyelonephritis en anbefalet opladning: sheet tranebær, hørfrø, brændenælde urt (20 g); bearberry blad, birk, padderokke urt, mælkebøtte rod og lakrids, frugt af enebær (alle ved 10 g). Tag en tabel. en skefuld af blandingen og hele væsken fremstillet i 200 ml vand, drikker tre gange om dagen i 1/2 kunst.

I akutte sygdomme, når det er nødvendigt at reducere kropstemperaturen til at mobilisere immunsystemet, det hjælper et fantastisk værktøj: Tag 2 bord. skeer tørret pulveriseret blade tranebær, mor følfod, frugt, anis og hindbær, lime blomster, græsser alle blandet, efterfølgende til fremstilling af bouillon fra blandingen tager på en teske og hæld 200 ml kogende vand, 30 min. insistere på et vandbad, dekanteres, og tage i form af varme.

I cholelithiasis: til en blanding af blade og bær tyttebær (.. L tabel 2 blanding) tilsættes to spiseskefulde Hypericum brygget tre kopper kogende vand, 10 min. kogt, filtreret. Tag tre gange om dagen i en st., Med udgangspunkt i den anden halvdel af dagen. Inden vi går i seng - den sidste modtagelse.

Som det kan ses tranebær blad, hvis ansøgning så bredt - et unikt værktøj til at hjælpe med en række sygdomme. Den vigtigste fordel samtidigt - ingen kontraindikationer (undtagen individuel intolerance).

Så behandlet dette husråd, og du kan sige farvel til de borede sygdomme uden brug af dyre kemikalier!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.