SundhedSund kost

De bedste fødevarer til at rense kroppen

Forbindelsen mellem krop og sind virkelig eksisterer, og den fysiske tilstand af kroppen i høj grad påvirker funktionen af hjernen og tilstedeværelse eller fravær af en følelse af velvære. Rettidig bortskaffelse af toksiner, frie radikaler og andre skadelige stoffer, der kan ophobes i tarmene og andre indre organer, spiller en primær rolle i at lede en sund livsstil. Rense kroppen med mad - den nemmeste måde at "rydde op" kroppen af toksiner og sikre sit helbred i mange år fremover. Typer af sunde fødevarer myriader, og på listen nedenfor du helt sikkert vil finde disse frugter og grøntsager, som du kan medtage i din daglige kost uden besvær.

avocado

På grund af sin høje fiberindhold og en unik antioxidant egenskaber af avocado er opført i del af mange detox salater og cocktails. Lang tid tilhængere af ernæring omgået de oversøiske frugt siden, frygtede den korrumperende indflydelse fedtindhold i det, men efter offentliggørelsen af vigtige oplysninger om de gavnlige og skadelige fedtsyrer begyndte at blive tilføjet til deres daglige menu med avocado endda slankende kvinder.

De bedste fødevarer til at rense kroppen er altid at miste sine naturlige egenskaber efter varmebehandling. Avocado er ønskeligt at anvende en rå form uden at tilføje andre ingredienser, men i dette tilfælde alle garanteret maksimal absorption indeholdt deri næringsstoffer. Restauranter guacamole sauce, desværre næppe indleder en reel detox din krop.

roer

Mange mennesker stort set ikke spiser roer på grund af dens særlige smag og den tilsyneladende monotoni af retter med denne grøntsag. Mellemtiden billige mørkerøde rødder - er et ideelt produkt til at rense kroppen af toksiner, da de indeholder betalains - vegetabilske pigmenter med potente anti-inflammatoriske og anti-fungale egenskaber. Betalains giver normal division, genvinding og regenerering af celler, den mest aktive af disse processer forekomme i leveren - hovedsageligt detox centrum af det menneskelige legeme.

Lignende produkter at rense kroppen (dette gælder også græskar) er altid til rådighed på det russiske marked, og deres anskaffelsespris i et par rubler. På samme tid, kan den praktiske værdi af de naturlige lokale grøntsager ikke understreges nok: de ikke bare bidrage til en generel forbedring af kroppen, men også levere en komplet og endelige output af giftstoffer fra indre organer. En masse "udrensning" ende i tårer, bare fordi folk ikke kan komme af med giftige stoffer og toksiner er re-absorberes i celler og væv. For at undgå et sådant resultat, spise så meget som du kan af roer; det kan koges, kogt, stegt, dampet eller spises rå. Udover afgiftning, mørk rød grøntsag garanterer beskyttelse mod frie radikaler, og dermed forhindrer forekomsten af malignitet.

broccoli

Måske er du allerede træt af den allestedsnærværende broccoli reklame, hvor produkterne er diskuteret at rense kroppen og de generelle principper for ordentlig ernæring. Men populariteten af denne grøntsag, der ligner en miniature træ, baseret på de konkrete omstændigheder i broccoli indeholder, vitale vitaminer og mineraler, og dermed gør det muligt at slippe af toksiner, men i det lange løb - og tabe sig. Stoffer, der består oversøisk kål, fremragende lever interagere med det aktive middel, at konvertere alle potentielt toksiske stoffer i den biologiske affald og at tillade dem at bevæge sig væk fra den indre organ system.

Hvis du ikke kan lide smagen af broccoli, men du er fast besluttet på at inkludere de mest kendte produkter til udrensning af kroppen i deres daglige menu, så prøv at eksperimentere med metoder til fremstilling af kål. I sidste ende, kan det endda blive tilføjet til krydrede ost gryderetter eller spise rå. Det eneste, bør afholde sig, - en madlavning i en mikrobølgeovn; broccoli, bearbejdet på en sådan måde at tabe alle sine rensende egenskaber.

kål

De fleste kvinder effekt af kål er kendt som en naturlig anti-inflammatorisk middel - nok til at gøre et blad til brystet for at lindre smerter og hævelse, plaget af ammende mødre og ejere simpelthen følsomme bryst. Men på grund af ikke meget raffineret smag og langvarig proces med at skære en hel hvidkålshoved salat, ikke alle elskere af de unikke egenskaber af denne ydmyge grøntsag søge at spise det så ofte som muligt. I mellemtiden, rund kål mest billige kål - det er de bedste produkter, hjælper med at rense kroppen, begyndende med lever og blod. Ud over at komme af med giftstoffer, denne grøntsag sikrer forbedret fordøjelse og sikrer rettidig afslutning af tarmindholdet.

hvidløg

En god afgiftning omfatter altid kun naturlige produkter. Kost til udrensning af kroppen består af økologisk frugt og grønt og indebærer anvendelse af en tilstrækkelig mængde rent vand. Og under alle detox kost interesseret nødvendigvis komme på tværs af omtalen af hvidløg - den legendariske kriger står på vagt af immunsystemet og hjælper med at beskytte kroppen mod sygdomsfremkaldende vira og bakterier. Hvorfor er det en grøntsag, kaldet til at beskæftige sig med skadelige mikroorganismer, er inkluderet i detox program?

Fordelene ved krydderier

Hvidløg hjælper leveren fjerne giftstoffer fra blodbanen. Det kan bruges i næsten enhver (men stadig moderat objektivt) beløber sig, da kroppen ikke har brug for specielt at vænne sig til denne ingrediens. De vigtigste produkter at rense kroppen kendetegnet ved mild smag, så tilsætning af hvidløg i fødevarer ernæring kan tilvejebringe en gastronomiske tiltrækning af sidstnævnte. Hvis du ikke kan lide skarpheden af aroma og smag af en specifik nuance i en velkendt fødevarer, ikke glip af muligheden for at bruge en grøntsag med henblik på afgiftning - bare købe på apoteket hvidløg ekstrakt i pilleform.

The Secret - i en række forskellige

Produkter til at rense kroppen er mange og utroligt nyttigt, fordi hver har et unikt sæt af spændende funktioner, der sikrer ikke kun den hurtige fjernelse af toksiner fra kroppen, men også en forbedring af krop og sind som en helhed. Må ikke søge at fokusere på to eller tre grøntsager eller frugt - gøre en daglig menu, så det blev overværet af så mange naturlige og sunde ingredienser som muligt. Kun under denne betingelse, vil din krop være i stand til i tide at slippe af med sine giftige stoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.