Nyheder og SamfundMiljø

Moscow City, East Village: beskrivelse, har levende og anmeldelser

Største by er Moskva. Landsbyen Øst - en af de dele af dets område. Distrikt, hvor den indgår i - Øst. Nabolande afregning afregning Akulovo. Terræn kontrolleret af ET kommune.

Beliggenhed

Landsbyen Øst (Moskva) er placeret i en afstand af tre kilometer fra motorvejen Schelkovskogo. Fem kilometer skal overvindes for at komme til "Schelkovskogo" metro station.

Der er en grænse dividere denne jord og Balashikha. Fra MKAD i Akulovo nødt til at følge de 20 km, tage retningen af den nordøstlige del. Nær badestrand strækker reservoir Uchinskaya, samt s. Klyazma. Pushkinskiy rn er et andet strukturelt element, der består Moskva. Landsbyen øst - dets umiddelbare nabo. Der er en vandkanal og vejen er lukket. For at fortsætte sin rejse, du har brug for at få et pass. Passage til fods i mange dele af ruten foregår frit.

planlægning funktioner

Landsbyen Øst (Moskva) er hovedsageligt beboelsesområde, i den nordlige del. Er afgørende Str. Home, West, 9. maj, fordi det er her de højeste niveauer af befolkningen. Ikke langt fra denne del af motorvejen passerer Shelkovskoye.

Det lukker vejene hjem landsby Schitnikovo, hvilket skaber en slags bånd. Det er en del af Balashikha. Hovedindgangen er fra motorvejen, i nord. Du kan også komme dertil, rejser fra vest, hvor der er en vandforsyning station Øst (Moskva) i landsbyen. Beliggende i den østlige og vandindtaget pumper. Også inkluderet bør være en gren af jernbanen, hvor togene kører, uden om stationen "Construction" og den centrale sti til Balashikha. I den sydlige del af det samme i 2000'erne det opererede w / d, af hvilke det var muligt at komme til pumpen. I 2013 blev det afviklet. Arbejde rejse forblev i vest.

boliger

Mange mennesker er interesseret i en lejlighed i East village (Moskva). Som boligmassen, fra 2008, her det bruges 217 tusinde kvadratmeter.

Huse tendens til at have op til fire etager, i øst er der højhus byggeri fra 9 til 17 etager. I den sydlige del forblev et stort antal kolonihaver. I årtier, kan du se som at udvide sine grænser og øge Moskva.

Landsbyen Øst oprettet af behovet for at opretholde vandværk Øst, eller Stalin, som det kaldes, der er begyndt at arbejde, selv i juli 1937.

To år senere, i juni 1939, har afgørelsen fra myndighederne her besluttet at organisere en arbejder by. Så blev det kaldt Stalin og skabt deres egen kontrol. Siden august 1960 dette område var under jurisdiktion af myndighederne i Balashikha district.

I 1961 var der en ændring af navnet på den landsby i øst. Også gjort en genfremsættelse område kommunalbestyrelsen, i hvis jurisdiktion er Moskva. East Village styres også af de regionale regeringer og lokale myndigheder. I kommunen tidligere arbejdet ti deputerede, og nu er en mindre, da det i 2012, en af dem opgives beføjelser.

infrastruktur

Da denne placering er designet til at opretholde driften af pumpestationen, den mest vigtigt formål med produktionen her er præcis det.

Tidligere har der også været arbejdet fabrik, hvilket gjorde tøj til arbejderne. Med hensyn til mulighederne for bevægelse er busser, taxaer, som du kan komme til den underjordiske station. Organiserede pendler flyvninger, der passerer i nærheden af området.

Beboere er uddannet i en af de to lokale skoler. En af dem har en høj skoleklasser. Det er muligt at anvende de bade tjenester, hospitaler og anden infrastruktur, der gør livet behageligt. På gaden. West er et tempel bygget til ære for den store Martyr Demetrios.

den offentlige mening

Området - dette er en af de mange dele, der udgør den store byen Moskva. East Village beboere kalder det, selv om små, men meget komfortable og normalt liv. Nogle gange er der trafikpropper på vejene, men, som den lokale befolkning, de optræder overalt, ikke bare her.

Der er udvikling af infrastruktur, åbning af nye butikker, der blev lanceret en brandstation. Særligt tilfreds med tilstedeværelsen af indbyggere stabile, mange mennesker nyder i deres fritid ridning. Sende deres børn i skole eller børnehave, som regel ganske let, i modsætning til andre Moskva-området.

Også mange benytte sig af den lokale musikskole, swimmingpool, stadion og skøjtebane. Kort sagt, for nem tilfredsstillende liv der er alt. For at komme til metrostationen "Schelkovskogo", du skal bruge mere end 15 minutter med offentlig transport.

Kriminaliteten er meget lille, så forældrene lader teenagere uden frygt for at gå. Folk har ideer om forbedringer på området. Først og fremmest, er det naturligvis oprettelsen af metrostationen tæt på hjemmet, så for ikke at have for at komme til det med bus. Plus, som kan prale af hver indbygger i Eastern District - ingen kø i klinik korridorer.

livskvalitet

Der er klager over broen. Det kaldes problemet sted, fordi der kan produceres papirstop, og vejen hjem bliver meget længere end planlagt. Men den overordnede infrastruktur af ros.

I disse steder er der ingen dikkedarer, men er til stede i næsten alt, hvad du behøver for et behageligt liv. Det er værd at bemærke, at nogle borgere selv rejser fra omkringliggende landsbyer for at komme til en klinik eller en børnehave, da de har med objekter af sociale formål, tingene er værre.

Vinter her temmelig hurtigt rense sneen. I hvert gård er udstyret med legepladser for børn at lege, er der store muligheder for sport. At gå til banken, behøver du ikke at stå i kø i lang tid. Så området er kendetegnet ved den stilhed, komfort, kompakt design. Alle elskere af et stille liv uden stress her meget.

Hvis i den nærmeste fremtid her vil løse transport problem og udvide metrolinje, kan vi tale om endnu mere komfort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.