Nyheder og SamfundMiljø

Beluftning - Beluftning system er ...

Ingen selv tænkt på os, en stor betydning for menneskeheden er beluftning. Hvad er det? Beluftning - er visse handlinger, der resulterer i at kompensere for iltmangel i et bestemt miljø. Paradoksalt nok kan det meget lille mængde af frisk luft gøre underværker for noget levende væsen. I denne artikel vil vi overveje i detaljer, som er en beluftning i nogle processer, der er udstyret person.

luftningssystem i et naturligt miljø

Det generelle koncept af udtrykket betegner oprensning beluftning og iltning (luft) af et fysisk legeme (vand, jordbund osv.) Denne proces er altid ledsaget sidet diffusion. Første, luft trænger gennem overfladen ind i kroppen og straks flygtiggjorte stoffer derivater også gennem dens overflade.

Under naturlige forhold, beluftning - åndbarhed i denne mnogopoverhnostnyh jordlag, i løbet af åbent vand i vandfald. Mennesket som et væsen, der justerer alt under emnet, kunne ikke lade være med at drage fordel af denne proces til deres fordel, så i branchen beluftning er meget mere udbredt. De fleste globale anvendelse af beluftning - en spildevandsrensning.

Oprensning af affald farvande, funktionen af beluftning i processen

Beluftning Station i dag eksperter bestemt af de mest venlige og moderne omgivelser i form af økologi. På grund af beluftning procesvand mætning indtræffer en tilstrækkelig mængde luft, oxidationsprocessen starter og yderligere nedbrydning af organiske komponenter i vand. Takket være den specielle luftning enheder beskrevet handlinger alle finde sted in vitro og er betydeligt hurtigere og mere effektivt end i miljøet.

Da sådanne kraftværker forbruger elektricitet, så at den justerede konstant bevægelse af luft, hvilket betyder, at bakterierne lever i vand, der tilføres med oxygen, forudsat et normalt liv. De bare behandle oxidation af organiske forbindelser i vandet, og dannelsen af fertile silt. Således, mikroorganismer at foderstoffer ilt rengøringsmidler ud over vand og blive aktive indbyggere renere gødning.

Med dette system, bør vi ikke glemme beluftning feltet og dets korrekte arrangement.

Rensning af drikkevand ved beluftning

Spildevandet er ikke den eneste af sin art, som renses ved beluftning. Da den beluftning - det er stadig en naturlig proces, det anvendes til drikkevand behandling. Dag, indeholder især kommunalt drikkevand urenheder af mangan, jern, og hydrogensulfid. Alle af dem er farlige for menneskers sundhed, så hvis du ønsker at spise virkelig rent og sikkert vand, kan det ikke undvære dig pålidelige behandlingssystemer. Det står i vandet beluftning baseret på en række forskellige filterindstillinger.

sådanne gradvise skridt, kan du forklare essensen af de mest rene:

  1. Vandet mættet med oxygen, oxiderer ferrojern, som er så rig på sin sammensætning, til trivalent tilstand. Derfor omsætningen af jern udfældes og forbliver på filteret.
  2. Samtidig tager den anden proces - afluftes hydrogensulfid og andre gasser i opløst tilstand.

Resultatet - rent vand, fuldstændig egnet til at drikke. Denne proces er mest effektive, og vigtigst af alt, har disse systemer ikke kræver nogen kemikalier, og dette igen, bidrager til deres sikkerhed og effektivitet.

Metoder Beluftning af drikkevand

På nuværende ifølge lederen af magt og øvrige beluftningen følger måder:

  • Tryksat tilladelig beluftning ved et godt niveau og tryk i trykledningen, hvor koncentrationen af opløst jern, bør ikke udgøre mere end 15 mg / l. I den tidlige vand ind i beluftning søjlen under et vist tryk, flowmåleren aktiveres og tænder kompressoren for lufttilførsel. Den vandige strøm er beriget med oxygen, og derefter kommer ind i filteret.
  • Trykløs beluftning udføres ved et lavere tryk, og vand ved en høj koncentration af jern (over 15 mg / l). Denne fremgangsmåde er kendetegnet ved tilstedeværelsen af den valgfrie tank. Ved begyndelsen af det medfølgende til tanken vand, sprøjtes gennem specielle dyser. Kompressor, som i den foregående udførelsesform, tilvejebringer oxygen berigelse. Hvorefter vand pumpes via filteret.

Beluftning er en integreret del af plænepleje

I ovenstående tekst, har vi overvejet beluftning af vand, men som du ved, kan beluftning forekomme i ethvert miljø. Det er tid til at komme i nærkontakt med jorden beluftning proces. Den bedste løsning - det er græsplæne beluftning.

Denne procedure er nødvendig for at skabe et frugtbart miljø for plænen. Faktisk over tid er der selvkompakterende jorden, og det kan være masser af grunde (fysisk aktivitet eller ubevidst ændring i landskabet, etc.), og indvirkningen på dem ikke er muligt, kan vi kun beskæftige sig med deres konsekvenser.

Jordpakning fører til en reduktion af oxygen, hvorved rødderne modtage færre næringsstoffer i øvrigt den kuldioxid, der akkumuleres, hæmmer væksten af græsdække. Jorden beluftning - en lille kalcinering, til sidst skal dannes huller, gennem hvilke luftskifte og fugt udveksling.

Hvordan implementerer egen græsplæne beluftning

I denne sag er det hele afhænger af størrelsen af den eksisterende græsplæne. I tilfælde af en beskeden størrelse luftning vil egne hænder komme i handy. Og det kan gøres, der ejer et fælles instrument - en pitchfork. Men hvis, på grundlag af stor størrelse, ville dette være vanskeligt, kan det bruges til dette tilfælde specialudstyr både manuel og mekanisk påvirkning. Og disse enheder kom til at hedde henholdsvis - beluftere. Kvaliteten af det arbejde, de to modeller er ikke anderledes. Men, uden tvivl, mere effektiv beluftning opstår, når fugtig jord som tør jord forhindrer korrekt penetration af belufter.

Når græsplænen skal luftes

Motivet til græsplæne beluftning proces bør tjene som en langvarig tørke, eller omvendt, en multi-dages kraftig regn. Kun når tørke græsplæne beluftning bidrage til at lette transporten af vand til rødderne af græsset under kunstvanding, og i det andet tilfælde - dræning af overskydende fugt, for at forhindre forrådnelse græs.

Umiddelbart før starten af beluftning, hvis den udføres beluftere nødt til at sikre, at intet område, der skal behandles, fremmedlegemer (sten, grene).

Hvor ofte skal foretage Lawn luftning

Generelt hvis det efter en lille regn på din græsplæne er stadig en vis tid synlige vandpytter, du ved, dette skilt fortæller, at græsplænen beluftning er nødvendig. Det vil også være nyttigt for plænen, hvorigennem fra tid til anden tur biler, vil det hjælpe græsset til at kravle op af jorden. Under den systematiske og planlagte pleje Lawn luftning bør ske efter 3 skærer den græsplæne. Denne frekvens vil tage sig af renheden af din plæne af mos og ukrudt, og skader på selve belægningen vil blive minimeret. Men det er værd at bemærke, at mere omhyggelig opmærksomhed bør gives jorden med et højt indhold af ler og området direkte placeret nær vandrestier.

Efter den første luftning udført din græsplæne ser meget bedre? Må ikke travlt med at glæde sig, fortsætter i samme ånd og i intet tilfælde ikke stoppe, fordi beluftning - denne proces er mere tidskrævende, fordi du ikke behøver foretage forbedringer på kort sigt, og et fuldgyldigt opsving.

rolle ilt i akvariet

Beluftning ved en dybde på in vivo-shuffling forekommer som et resultat af vandmasserne. Desværre, tingene er forskellige akvarier, så vigtig forudsætning for den normale funktion af akvariet er at sikre, at der beluftning proces. Den mindste værdi af oxygenkoncentrationen i tanken var 5 mg / l, men denne værdi anses marginal til vejrtrækning, men i intet tilfælde for den normale funktion af det biologiske system.

Beluftning af vandet i tanken bidrager til den maksimale oxygenmætning, og således at oxygen kommer ind jævnt fordelt i hele volumenet nødvendig for at sikre intensiv blanding af vandmasserne og ikke kun.

De mekanismer, der tillader beluftning proces i akvarier

Luftning af vandet i tanken kan udføres i flere indstillinger. For det første kan det være et filtreringssystem, indrettet således at udføre vandcirkulationen til det maksimale, eller en endnu bedre udførelsesform - på vandoverfladen. Dog skal alle vide, hvornår de skal stoppe. Generelt skal filtreringsudstyr systematisk tilgang til denne type beholder størrelse og med hensyn til holdbarhed, og dets montering skal ske i overensstemmelse hermed.

For det andet kan beluftning også opnås via en pumpe (kompressor størrelse og miniature forstøver). I dette tilfælde en strøm af bobler, der bidrager til processen cirkulation.

Faktorer, der påvirker iltmætningen

  • Vandtemperaturen spiller en central rolle i alle de processer, der finder sted i akvariet, uanset deres natur. Selvfølgelig betydningen af denne værdi i betragtning ved beregningen af iltmætning. Vandtemperaturen er højere, vil ilttilførslen flyde værre.
  • Størrelse af bobler, der kommer fra forstøveren er også vigtig. Hvad de er mindre, jo bedre. Videnskabelige beviser viser, at mindre bobler (0,1 mm i diameter) forsynet med den ilt tank til 10 g / m 3, mens beluftningstanken med en bobler større diameter (mm 2) halveres denne værdi. Desuden blev der foretaget målinger i samme dybde.
  • Men ikke kun leverer vandet med ilt luftning, den samme virkning besatte fabrikken, er der, for fotosyntesen er ikke blevet annulleret. Også en vis mængde oxygen kommer ind i tanken fra den omgivende.
  • En anden tilstand, der påvirker mængden af oxygen - det er organisk stof (Foderrester, affaldsprodukter, og fiskeekskrementer), bliver i et akvarium.
  • Antallet af fisk og andre levende væsener, akvarium belysning og så videre.

Dette er ikke den hel liste over måder at bruge beluftning mand for hans rigdom. Som det fremgår, at omfanget er varieret og mangesidet, men forskere mener, at brugen af beluftning - en enkelt menneskelig handling, som på nogen måde ikke skader naturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.