Nyheder og SamfundMiljø

By Tula-regionen: Efremov, Venev, Don

Tula-regionen - en af de mest berømte regioner i Rusland. I mere end et århundrede, han er berømt for sin honningkager, samovars, samt fremstilling af våben. Ikke mindre interessant er byen Tula-regionen. På dem vil blive drøftet i denne artikel.

By Tula-regionen: den liste over personer og interessante fakta

Tula-regionen - en vidunderlig region. Og ikke kun kager, men det er berømt for sine samovars. Det var her, at han levede et legendarisk Lefty, sko en loppe. Et eller andet sted i det enorme område fandt sted slaget ved Kulikovo, hvor den mongolske-tatarisk hær blev brudt.

Tula-regionen er beliggende i den centrale del af landet er den sydlige nabo til Moskva-regionen. Den transportnettet er udviklet her er fremragende. en relativt lav arbejdsløshed observeret i de byer i regionen, den kriminelle situationen er også ganske gunstigt. Men folk fra Tula-regionen længere forlade byerne, i stedet for at komme til dem. De positive dynamik i væksten af befolkningen er kun observeret i tre af dem. Måske årsagen er nærhed af hovedstaden?

Alt i Tula-regionen, der er 19 byer. Den største af dem - det Tula (488 000 indbyggere). Men Chekalin Byen er en af de mest tyndt befolkede i hele Rusland. Det er hjemsted for en lidt mindre end tusind mennesker. Så - alle byerne Tula-regionen i faldende rækkefølge efter befolkningens størrelse:

 1. Tula.
 2. Novomoskovsk.
 3. Don.
 4. Aleksin.
 5. Shchekino.
 6. Nodal.
 7. Efremov.
 8. Bogoroditsk.
 9. Kimovsk.
 10. Kireevsk.
 11. Suvorov.
 12. Yasnogorsk.
 13. Plavsk.
 14. Venyov.
 15. Belev.
 16. Bolohovo.
 17. Limes.
 18. Sovetsk.
 19. Chekalin.

Byen Tula og Novomoskovsk udgør en stor byområde med en befolkning - mere end en million mennesker. Et andet interessant træk ved demografiske Tula-regionen: mændene her er meget mindre end kvinder (kun 44 procent).

Den ældste by i regionen - Tula (året for grundlæggelsen - 1146 th), den yngste - Sovetsk (grundlagt i 1949). Den mest komfortable i regionen anses for at Novomoskovsk. Samtidig, i denne by er der en meget kompleks økologiske situation.

Efremov

Efremov - en lille by i det ekstreme syd for Tula-regionen. Hans historie er typisk for byerne europæiske Rusland. Den opstod i midten af det XVII århundrede som en fæstning. I 1874 Efremov passeret jernbanen forbinder Tula og Elec. Denne begivenhed førte til den hurtige udvikling af landsbyen som et kommercielt og industrielt centrum.

City of Efremov kan Tula-regionen være af interesse for turister. Efter 45 kilometer mod nord-vest er det historiske område Kulikovo Field - et sted, hvor i 1380 hær Dmitry Donskoy overvinde armada af Den Gyldne Horde. I byen kan du også besøge museet Ivana Bunina - en smuk en-etagers hus, hvor boede i nogen tid og har arbejdet en Nobelpris.

Don

By Don Tula-regionen - en tredjedel af befolkningen i regionen, der ligger 60 kilometer fra Tula. Det viste sig i 1773, og i slutningen af XIX århundrede der begyndte at udvikle aflejringer af brunkul, der af 1960'erne allerede havde udtømt. Imidlertid har byen ikke blev til depression. I dag, den tidligere minedrift hovedstad i regionen producerer møbler, kvalitet fodtøj og udstyr.

Kendt by Don Tula-regionen og den ældste museum i regionen, som er beliggende i den historiske del af byen. I nærheden grundlagde Donskogo Ekaterina II i slutningen af XVIII århundrede palæ "Bobriki". Fra det forblev en vidunderlig park og den gamle kirke Frelseren i 1778.

"City of Gold" (Tula-regionen)

I den nordøstlige del af regionen er en lille by Venyov. Der forblev flere kirker XVIII-XIX århundrede. Imidlertid er en populær turistattraktion ligger 20 kilometer mod syd, nær landsbyen Sergiev. Denne såkaldte "City of Gold" - turist kompleks skabt til at bevæge sine besøgende langt mod øst, til Kina.

I "Gyldne By" kan ses kinesiske paladser med tesalon. Komplekset driver et hotel med et bredt udvalg af værelser (fra standard til luksus), spa, drive restauranter, der serverer gæster med eksotiske orientalske retter.

Som konklusion

Tula-regionen ligger i det centrale Rusland på den centrale russiske Upland. Regionen udviklede kemiske industri, metallurgi, såvel som våbenproduktion.

By Tula-regionen er interessante og originale. I alt 19. Nogle af dem blev grundlagt i det XII århundrede (som Belev eller Tula), mens andre er helt unge (f.eks sovjetiske og Suvorov).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.