Sport og FitnessOpbygning af muskelmasse

Er det muligt at pumpe pressen hver dag under sygdom, menstruation eller efter operation?

Sommeren er kommet, hvilket betyder at det er tid til korte t-shirts, shorts, badedragter og lette, gennemsigtige kjoler. Jo flere tøj tallet åbner, desto bedre skal denne figur være. Det er jo sjældent, at en person kan lide at udstille en udbulende mave og skummel røv. Høft og presseområde - måske de fleste problemområder for de fleste kvinder, selv uden overvægt. Derfor, dem, der ønsker at åbne sommeren forførende smuk mave, det er værd at trykke. Selvfølgelig skriver den mest forsigtige på gymnastiksalen i forvejen, selv om det tidlige forår. Resten skal kompensere for tabt tid i en accelereret tilstand. Mange mennesker er interesserede i spørgsmålet: Er det muligt at stenge pressen hver dag? Når alt kommer til alt, hvis du tager lange pauser, vil effekten af øvelserne ikke være synlig i meget lang tid!

Du kan svinge pressen hver dag. Sandt, hvis du følger en række bestemte regler.

For det første skal belastningen gives gradvist. Du behøver ikke træne dig selv til udmattelse på den første dag. Det er bedre at gøre 1-2 tilgange 10 gange, og inden for en uge øge dem til 15-20. Det sker også, at selv en sådan lille belastning gives hårdt eller efter den første træningsdag begynder musklerne at smerte. I denne situation er det muligt at stenge pressen hver dag for hele ugen? Det er muligt, men det er ikke nødvendigt. Det er bedre at tage en pause i 1-2 dage og kun derefter genstarte klasser. Selvfølgelig vil nogle øvelser overvinde ubehagelige følelser, men fordelene ved sådanne øvelser vil være små. Tværtimod kan en person, der for nylig er kommet ind i sporten, konstant ubehaget skubbe i lang tid. Men efter en kort pause i træning kan en anden vind åbne.

Nogle gange spekulerer folk på, om det er muligt at stenge pressen hver dag, hvis de ønskede former allerede er købt? Der er intet entydigt svar. Regelmæssig træning er disciplineret og tillader dig ikke at slappe af. Hvis en person pumpede pressen i lang tid og derefter begyndte at tage pauser, først en, derefter to, så tre eller flere dage - der er stor sandsynlighed for, at træningen helt stopper med tiden. Pressens muskler, selv om de rocker godt, men også mister deres form hurtigt nok. En tre-ugers pause i klasser vil negere de fleste af indsatsen.

Nogle gange spørger folk om det er muligt at pumpe pressen hver dag: under sygdom, efter operation, under graviditet eller efter kejsersnit. For sygdommens periode, selvom det er en almindelig forkølelse, er det bedre at tage en pause - ikke bruge på de klasser, der er nødvendige for at kroppen skal tvinge. Desuden er det ikke nødvendigt at engagere sig i en langvarig, langvarig sygdom. I dette tilfælde er det bedre at konsultere den behandlende læge - måske vil han tillade en lille belastning baseret på patientens tilstand. Det samme gælder for den postoperative periode, især hvis operationen blev udført på bukhulen (herunder kejsersnit). At starte træningen bør kun være et par måneder efter operationen, og med en minimumsbelastning. Under graviditeten anbefales det ikke at pumpe pressen - belastningen på livmoderen er for høj, hvilket kan provokere abort.

Ofte spørger piger, om det er muligt at pumpe pressen med månedlige intervaller? Det er også svært at give entydige anbefalinger her. Meget afhænger af sundhedstilstanden i denne periode - det er ingen hemmelighed, at mange kritiske dage ledsages af smerter i maven, svaghed og øget træthed. I dette tilfælde er det bedre at gøre uden fysisk anstrengelse eller reducere dem til et minimum. På den anden side, hvis sundhedstilstanden er fremragende, og der ikke er spor af svaghed, er der ingen grund til at stoppe.

Glem ikke at øvelser burde bringe glæde og ikke udstøde kroppen. Ellers vil skaden fra lektioner være højere end de fordele, de bringer. Rested, en sund krop, der hurtigt får muskelmasse og erhverver den ønskede form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.