Sport og FitnessAtletik

Voronin Mihail Yakovlevich, sovjetiske gymnast: biografi, resultater i sporten

En af de smukkeste sport - er gymnastik. Det kombinerer nåde og styrke, mod og nåde. Men ofte, sportsfans ser kun et smukt billede på opførelser af gymnaster, uden tøven, at det er nødvendigt at passere gennem atlet for at opnå det krævede niveau, for at se overbevisende og for fans, og for dommerne. Bag den smukke facade ligger forestillinger dagligt hårdt arbejde på sig selv. Og for at gå ud for nogle par minutter til at vise deres bedste side. Glemmer de skader, fejl og falder, med et smil på hans ansigt ... Det var sådan en berømt sovjetisk gymnast Mihail Yakovlevich Voronin.

barndom

Michael blev født i Moskva den 26. marts 1945. Tidligt efterladt uden en far Michael havde i barndommen at kende alle de prøvelser af efterkrigstidens liv. Familie budget bestod kun af Michaels mor løn, og det virker bare som rengøringsassistent. Det var først udskejelser i nogle øjeblikke ikke har penge nok selv for mad. En teenager fritid sat sit aftryk bopæl Voronin familie. De boede i nærheden af stadion "Dynamo", og alle deres fritid lidt Voronin Mihail afholdt på sportsarena. Teenager personligt set en masse træning, personligt observeret klasserne af berømte sportsfolk af tiden. Faktisk havde Michael allerede sat sig som mål at slutte sit liv til sporten.

udvælgelse Sport

I første omgang, Voronin Mihail forsøgte at tilmelde sig en del af gymnastik, som opererede i stadion "Dynamo". Men trænerne ikke tage drengen. Årsagen til afvisningen var skrøbelig figur af teenager. Dog kan teenageren ikke forestille mig mit liv uden sport. Når i hockey sektion, Voronin Mihail få år prozanimalsya der, efter at have opnået på skoleniveau haft en vis succes. Men alt slået regelmæssig fysisk uddannelse klasse. Konstantin Sadikov, skole idrætslæreren Michael selv i sin tid engageret i gymnastik. Og at han var i stand til at se i en normal teenager fremtidig stjerne i verden sport. gymnastik klasser, så tretten kunne lide den fyr, hockey aftaget i baggrunden. Færdig studere noget tid i deres egen skole under ledelse af Konstantin Sadikov, Voronin Mihail indspillet i afsnittet "Unge Dynamo", hvor hans første professionelle træner bliver Nikolai Balashov. Og fra det øjeblik Man atletiske karriere begyndte en hurtig opadgående bevægelse.

Professionel karriere

Hele Michaels karriere har været tæt forbundet med sport samfund "Dynamo". Og den første store succes kom til ham, da han handlede under flag dette samfund. Mikhail Voronin - en gymnast, der i en alder af nitten han debuterede på den øverste nationale mesterskab og straks opnåede succes, at vinde en bronzemedalje i den absolutte overlegenhed. Og det er givet, at Michael rivaler var de bedste gymnaster i Sovjetunionen. næste års mesterskab bringer Michael har en sølvmedalje. Fremskridt talentfulde unge mand var synlig for det blotte øje. Stabile resultater, ikke for år koldblodede forestillinger er ikke gået ubemærket af landstræner. Og i 1966, efterfulgt af en invitation til det første hold af landet, landsholdet i Sovjetunionen.

Mikhail Voronin sovjetiske gymnast

Den første store internationale konkurrence, som debuterede atlet, var VM i gymnastik, der blev afholdt i Tyskland. Publikum af en sports kompleks i Dortmund var bare forbløffet over opførelser af den unge sovjetiske stjerne. Allerede i slutningen af den første del af konkurrencen, efter forestillingerne om ringene, Michael tog samlede føring. Dette blev efterfulgt af en sølvmedalje i de erklæringer om hesten og parallelle stænger. Før gulv Motion fordel i forhold til rivalerne Michael var overvældende. Han var nok til at få en 8,6 ud af 10 mulige point, og titlen på absolutte mester i verden ville være hans. Og så skete det, handlede udelukkende på gulvet motion, er Michael blevet den ubestridte mester i gymnastik verden. Før Michael ingen atlet ikke har vundet i denne alder sådan en titel. Succes i Dortmund Michael bragte titlen hædret Master of Sports. Bare ved afgørelsen af trænerstaben af landsholdet i USSR Mikhail bliver kaptajn. Træner Michael dengang var Evgeniy Viktorovich Korolkov. sidste smukke gymnast selv har Eugene gjort meget for udviklingen af Mihaila Voronina som en sand atlet.

Deltagelse i konkurrencer

De næste to sæsoner efter en triumferende præstation i Dortmund mere godkendt Mihaila Voronina som den bedste gymnast af planeten. Alle de store konkurrencer, hvor deltog Voronin næsten altid endte med hans tillid til sejr. Og det var ikke overraskende. Efter eget udsagn Michael, selv det andet sted han så som en kæmpe fiasko. Sådanne gode resultater i konkurrencerne udført automatisk Voronin gjorde den vigtigste favorit af De Olympiske Lege 1968, der blev afholdt i den mexicanske hovedstad. Men en mulig triumf vendte den største skuffelse i sporten liv Michael. Wonderful forestillinger under De Olympiske turnering gymnaster bragt Voronin, leder i den samlede stilling i den runde. Vi var nødt til at komme i den sidstnævnte form, øvelserne på hesteryg. Alt gik fint, men på et tidspunkt Michael hooked en finger over strømpebukser. Denne fejl kostede Michael tab på 0,3 point. Som et resultat af deres præstationer på hesteryg Voronin tjener 9,5 point. Og vinde den absolutte titel af den olympiske mester afhang af udviklingen i den japanske gymnast Kato. Han var til at tale på gulvet motion, og for at omgå vores gymnast, japanerne skulle score på mindst 9,9 point. Ifølge øjenvidner, udførelsen af den japanske gymnast var ikke upåklagelig. Men hvad var en overraskelse og fans og eksperter, når refereeing sat Kato havde brug for at vinde 9,9 point. Men selv på trods af denne uheldige tilbageslag, Mikhail pakket og smukt færdig OL, vandt i visse typer af all-round 2 guld og 3 sølvmedaljer.

Det ser ud til, at der stadig er lang tid vil stadig være chancer for de næste Olympiske Lege, men skæbnen for en atlet er uforudsigelig. Det Olympiske Lege 1972 Michael kom op med en fuld buket af sportsskader, som i sidste ende førte ham til beslutningen om at trække sig tilbage en aktiv atlet.

træner

Endelig forlader Michael bare kunne ikke ud af sporten. Siden München OL Voronin blev udnævnt cheftræner for det centrale råd for "Dynamo" samfund. I perioden fra 1978 til 1983 var han en af trænerne i USSR landshold i gymnastik. Stadig, det vigtigste sted i Michaels hjerte tog en indfødt af "Dynamo". Hele livet af Mihaila Voronina er tæt forbundet med den sportslige offentligheden. Den flotte 90-s Voronin blev holdt gymnastik klub "Dynamo", i sidste ende gør det til et af de bedste i verden. Det Dynamo gymnaster er ikke første olympiske cyklus er grundlaget for vores gymnastik hold. Og dette er den store fortjeneste Mihaila Yakovlevicha Voronina.

Mihail Yakovlevich Voronin: Familie

Michael var den første kone Zinaida Druzhinin - Mexico olympisk mester i gymnastik, skønhed. Med Mihailom Voroninym, de så perfekte par. Men desværre, Mikhail Voronin - en gymnast, der ikke har udviklet en personlig liv den bedste måde. Efter afslutningen af sit aktive fodboldliv Zinaida afhængige af alkohol. Selv på trods af at på dette tidspunkt i familien Voronin allerede havde en søn, Zinaida forlader familien. Anden kone, Vera Ivanovna, sporten havde intet at gøre. Alle hendes liv, hun arbejdede i en skole, en almindelig lærer. Med Mikhail Yakovlevich mødte hun i 1979, men officielt blev de legitime ægtefæller kun i 1991.

sygdom

Ifølge pårørende, Mikhail Voronin var en meget sund mand. I nogle øjeblikke det generede konsekvenserne af sportsskader, men dette er par kursus for alle konkurrenter. Alt vendt op og ned i sommeren 2002. Feber, der ikke kunne skyde ned. Jeg var nødt til at ligge ned på sagen på det Botkin Hospital. Og det var en frygtelig diagnose der blev vedtaget - onkologi, og har en temmelig fremskredent stadium. en række operationer blev udført, som kun forsinket det uundgåelige. Maj 22, 2004 i en alder af 59 år, døde Mihail Yakovlevich Voronin. Dødsårsag - ulyksalige, uhelbredelig onkologi. Begravet berømte sovjetiske gymnast på Vagankovsky kirkegård.

resultater

Skader tvang Mihaila Voronina tidligt nok til at afslutte en karriere, men selv otte år i de store sportsgrene i en aktiv atlet adskillige priser. To OL-guldmedaljer, seks sølv og en bronze olympiske medaljer. Mikhail Voronin - en gymnast, der var dobbelt verdensmester, fem-tiden sølvmedaljevinder og to gange vandt bronzemedalje. Til dette kan vi tilføje på en stor række priser på den indre arena.

Mikhail Voronin - gymnast, hvis biografi blev drøftet i en artikel for sine tjenester til nationale sport tildelt Order "Rød Banner of Labor", "Til service til Fædrelandet" og "Badge of Honor".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.