Sport og FitnessAtletik

Elena Zamolodchikova - en fremragende russisk gymnast

Den anden halvdel af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne var en tid med uantastet herredømme to store russiske gymnaster. To så forskellige og i modsætning til hinanden atleter. På den ene side, høj, konstant at være i rampelyset , Svetlana Khorkina, og på den anden - en lille, sparsomt reagere på journalisternes spørgsmål, alvorlig Elena Zamolodchikova.

Ikke desto mindre blev de forenet af én ting - de var de sidste store mestre, opdraget i den legendariske sovjetiske skole Gymnastik. Efter de ankom på et tidspunkt jeg ikke, og kun i de sidste par år er en pige fra en ny generation af russiske atleter begyndte at vise gode resultater.

Elena Zamolodchikova - to-tiden olympiske mester og medaljevinder af verdensmesterskaber. Hendes historie fortjener særlig opmærksomhed.

Som en lille pige fra en stor fælles blev gymnast

Zamolodchikova Elena Mihaylovna blev født i Moskva i september 1982. Far var i militæret, viet sit liv til tjenesten, min mor - en lærer i datalogi. Siden barndommen, fik Lena anvendt til de barske forhold i livet. Hendes familie tog to værelser på fire i en fælles lejlighed. Sportswoman selv minder denne periode af sit liv med varmen, i hendes hukommelse forblev kooperative spil med andre børn i gangene i det samlede boligbyggeri.

I modsætning til mange af de andre piger, blev Lena kraft ikke tvunget til at engagere sig i sport. Tværtimod fortæller legender om, hvordan stadig ret krummer Zamolodchikova kunne sidde i timevis i nærheden af skærmen på TV, ser konkurrencer gymnaster. piger skæbne blev forseglet - er det givet at skolen af olympiske reserve.

Den første og eneste træner i hendes liv bliver Nadezhda Maslennikov. I første omgang har ingen set i Lena stort potentiale. Der var åbenlyse problemer med plast, koreografi. Men der er ingen sådanne vanskeligheder, hvilket ikke ville være i stand til at overvinde Elena Zamolodchikova. Gymnast kompenserer for manglen på plasticitet eksplosive akrobatik, hoppe evne, koordinering udvikling. Med ideel til gymnastik lille statur, Lena er veludviklet og raffineret muskulatur. Favorit fag blev frie øvelser for hende og hvælving, hvor hun kunne vise deres bedste kvaliteter.

Champion atleter sti

Den russiske hold Elena Zamolodchikova falder i en alder af 14 år. De første store internationale konkurrencer er World Youth Games i Rusland. Der vandt hun.

Uden at komme ud af gym, Elena Zamolodchikova forbereder de vigtigste start af sit liv - OL i Sydney. Ved VM 1999, tager hun guldmedalje favorit i boksen. Til det tilføjede hun en sølv i hold og en bronzemedalje i den all-around, opsamling dermed den fulde samling af fortjenst-.

Ved OL i 2000 Elena går i skyggen af hans ældre holdkammerater - Svetlana Khorkina. Al den opmærksomhed af pressen, fans i første omgang betales til de legendariske mester Atlanta Games i 1996 år. Dette giver mulighed for 18-årige atlet roligt forberede sig til konkurrencen, uden at blive distraheret af uvedkommende ting. Hvis Svetlana ikke kunne bære byrden af ansvar og den frygtelige spænding, så en serie af offensive fejl, Zamolodchikova roligt står i dens vigtigste discipliner, som viser det maksimale.

Resultatet - en guld i gulvet motion, og hvælving. Ved guldmedalje atlet tilføjer en sølv i holdkonkurrencen.

vanskelig periode

De samme kvaliteter, der gjorde Helen en stor mester, og førte hende. For konstant at være i en form, gymnast tilbringer hele dagen, honing færdigheder. Stærk men skrøbelige piges krop kan ikke modstå den konstante umenneskelig overbelastning. Skader overøst på en atlet, den ene efter den anden.

Hun kan stadig blive verdens mester i hvælving i 2001, til at tage æren i holdkonkurrencen. Men De Olympiske Lege i Athen, den gymnast ikke længere er egnet i en sådan kampform som fire år tidligere. Men Elena er en af lederne af det russiske hold, og høj grad takket være hendes kvindernes hold vandt bronzemedalje i gymnastik.

Zamolodchikova ønsker at gentage det kunststykke Svetlana Khorkina og tage del i den tredje OL, som vil blive afholdt i Beijing i 2008. Det er fremstillet i overensstemmelse med en særlig tidsplan, trænere inkluderet i sin position, men i sidste øjeblik Elena gør den svære beslutning at vige for flere unge atleter. Efter store sejre at være en ekstra i store turneringer - ikke i hendes natur. I 2010 hun endelig forlader sporten.

Livet uden for konkurrence

Elena Zamolodchikova barndom boede i gymnastik og forblev der efter afslutningen af sin store karriere. Efter eksamen fra Academy of Physical Education, bliver det en børns træner i sit hjemland skole af olympisk reserve.

Åbenhed og deltagelse i sociale arrangementer - det er ikke meget anderledes Elena Zamolodchikova. Personlige liv af legendariske atlet forbliver en hemmelighed for en bred vifte af mennesker. Intet er kendt om mændene i hendes liv. Han siger Elena selv, havde hun ikke mødt mig selv en anstændig person.

Zamolodchikova deltog også i TV-projektet "Cruel Intentions", som var vinderen. Hun siger med ironi, at først efter at det begyndte at lære på gaderne.

Kontinuerlig skader forhindrede Elena fulde potentiale i sport, men vil altid forblive i hukommelsen af hendes unikke forestillinger i Sydney, på verdensplan og EM. Atleter som hende - en sjældenhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.