FormationSprog

Danner participium. Passiv og aktiv participle

Moderne russisk sprog er en guldgrube af forskellige regler og dele af talen. Selvfølgelig, de lokale ikke noget problem deres undersøgelse er ikke, men at udlændinge undertiden har meget arbejde at gøre for at forstå betydningen af den ene eller anden del af talen, en bestemt regel. I de fleste tilfælde, en alvorlig vanskelighed opstår netop på tidspunktet for at studere nadveren. Selvfølgelig ikke kun udlændinge ikke forstår, hvad det er. Mange russisktalende ofte forveksler nadveren, for eksempel med adjektiver.

Så hvad er et sakramente? Reglerne for russisk sprog participium defineret som en særlig form for verbet, der har egenskaber og et verbum, og et adjektiv. Mest sandsynligt, de vanskeligheder, som vi talte tidligere, er taget herfra. Så hvad er tegnene på nadveren modtaget fra verbet, og hvad adjektivet?

Lad os starte med et verbum. Først og fremmest lærerne altid at sige, at nadveren af verbet at få en midlertidig kategori. Ifølge reglerne i den russiske sprog som et sakramente kan være til stede, og fortiden, men aldrig i fremtiden. Danner participium blev også modtaget fra de mest magtfulde dele af talen - verbum. Nå tilbagebetaling.

Lad os nu vende til adjektivet. Alt her er noget enklere end med verbet. Evnen til at variere i køn, blev nummer stammer netop fra denne del af talen. Ud over disse vigtige egenskaber, kan altergang også læne på princippet om adjektiver.

Danner participium - er i princippet temaet er simpelt, men det kan også levere en masse problemer, så lad os tale lidt om dem. Så har vi tidligere nævnt, at participium dannet af verbet. I denne forbindelse nogle tegn på verbet gik til kommunion, især udseende. Hvis man ser på de regler, der er forbundet med verbet, kan vi se, at hans synspunkter er opdelt i perfekt og ufuldkommen.

Danner participium kan bestemmes ved at stille spørgsmålet. Hvis participium er dannet af verbet, der besvarer spørgsmålet "hvad de skal gøre?", Så det skal tilskrives den ufuldkomne sind. Communion perfekt form, er afledt af verbet, der besvarer spørgsmålet "hvad de skal gøre?". Som du kan se, med definitionen af form af sakramente problemer kan ikke forekomme. Men det bør erindres, at for eksempel fra imperfective verber kan danne en nuværende participium og datid. Med hensyn til perfekt, og derefter fra det har du altergang kun datid.

Hvad er værd at vide at lære russisk? Selvfølgelig kan der altergang være passiv og gyldige. Her har vi lidt mere vanskeligt end sådan koncept som de typer af participium.

Under det aktive participium refererer til det objekt-tag, som selv producerede handlingen. Hvis du angiver, at over nogen gør en handling, så er det den passive participium. Suffikser hver af dem deres eget, og som du kan bestemme identiteten.

Så for at de aktive participium suffikser er -usch, -yusch, -asch, -yasch og -vsh og w. Passiv participium kan danne grund af sådanne suffikser som-em, -IM, -nn-, -enn, -m.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.