ComputereComputerspil

Imbali - hvad er det? Betydningen af "ubalanceret", og eksempler imby i "DotA"

Når du spiller i et massivt multiplayer rollespil, eller andre online-projekt, nogle gange kan du forekomme en stærk følelse af uretfærdighed. Du tror måske, at en af personerne er meget stærkere end alle de andre. Så hvad er det - den følelse eller virkelighed? I virkeligheden er dette meget muligt, og det punkt her er, at multiplayer-spil ofte har et stort udvalg af figurer, og balancen mellem dem er ikke altid muligt. I sidste ende, viser det sig, at under visse omstændigheder et bestemt tegn kan blive langt mere kraftfuld end alle de andre. Naturligvis udviklerne forsøger at rette sådanne fejl ved hjælp af patches og opdateringer, men ikke altid det lykkes. Så i spillet vises ubalance. Hvad er det? Hvorfor er dette koncept får sit navn? Dette vil blive diskuteret yderligere.

Hvad er ubalance?

Stort set alle multiplayer spil, du kan komme på tværs af udtrykket "ubalanceret". Hvad er det? Det spørgsmål, som mange tilflyttere, og ikke alle kan straks dechifrere denne reduktion. Faktisk alt er ganske enkel - det er en forkortet version af ordet Ubalanceret, det vil sige "at ødelægge balancen." Det er hele hemmeligheden - imboy kaldet karakterer i spillet, som en eller anden grund er meget stærkere end andre. Her kan årsagerne være meget forskellige - også i det omfang, en bestemt spiller har en meget højere færdighedsspil end andre. Men oftere problemet ligger præcist i spillet. Tegn pumpe niveauer og jo flere tegn, jo flere af disse niveauer, desto sværere for udviklere at styre mest detaljerede overholdelse af saldoen på hver af dem. Det er derfor, der er sådan et begreb som "ubalance". Hvad er det, du ved, men du bør være opmærksom på, at imboy kan være ikke blot et tegn.

Andre typer imby

Selvfølgelig, oftest omtalt som imboy enhver karakter, for hvem det er lettere at spille, og som næsten umuligt at dræbe med ordentlig oprustning. Men det skal bemærkes, at der kan huske den manglende balance og ethvert andet emne. Hvilke objekter kan mærkes på "ubalanceret"? Det bør være en ting? I analogi med de tegn, elementer er også rigeligt, selvom styringen er lettere. Men i mange spil kan du skærpe våben, forbedret rustning og så videre, så sandsynligheden for forekomst blandt emner imby også høje. Efter alt, ingen er immune over hvad spillet vil være, for eksempel, et sværd, som med rette og korrekt skarphed fortryllelse vil være en reel maskine af ødelæggelse som mobs, og andre tegn. Så har du allerede en idé om, hvad det er uafbalanceret, så det er tid til at gå videre til konkrete eksempler på i øjeblikket populære spil.

Er der en "DotA 2" imby?

Den spurgt af mange begyndere "Dota 2" spørgsmål: "Er der imby?" Og kontroversen om dette emne er stadig. Nogen siger, at disse karakterer i spillet simpelthen ikke eksisterer, da der er nogen helt opposition, andre opmærksom på, at "Dote 'har et ret stort antal ubalancerede karakterer. Men hvem der har ret?

Ubalanceret i "DotA 2" - det er ganske glat emne, fordi der i dette spil er i stigende grad afhængig af dygtighed af afspilleren. Og der er ikke sådan en karakter, der kunne vinde uden problemer. Men hvis vi betragter de spillere med de samme færdigheder, så her kan du allerede identificere nogle af de tegn, der er objektivt stærkere og farligere end andre. Et simpelt eksempel - Juzcar. I denne karakter fuld immunitet over for magiske angreb, så hans sejr tryllekunstner er ikke så enkelt, men den erfarne spiller kan finde måder. Det er derfor, vi kan sige, at direkte i imby "Dote 'er ikke - der er bare en karakter, som vil være mere bekvemt for visse spillere. Så ubalanceret i "DotA 2" - det er noget halvhjertet, så skal du kigge på en anden populær design.

Ubalanceret i "tank verden"

Med hensyn til "World of Tanks", her vælger ubalancerede tanke lidt lettere. Hvad er ubalance i WoT? Det er de biler, der er på det kompetente oprustning bliver praktisk talt udødelige, og samtidig have god fart og forårsage skader er ganske imponerende. I disse tanke, er du næsten altid i stand til at overleve indtil slutningen af kampen, og blive den bedste i duel med rettidig omhu. To imby som i høj grad skiller sig ud blandt de andre, det Rhm.BT og IS-7. Disse modeller er meget populære blandt de nytilkomne, fordi alle hørt om, at i den første af ulemperne ved ikke kun den tykkeste panser, mens den anden - en stor spredning af kanoner. Ellers er de ikke bare perfekt - også de er ikke afbalanceret, og derfor tilhører imbam. Begge tanken pofiksit udviklere har prøvet, ikke én gang, men formåede ikke at gøre dem mere afbalanceret, ikke afviger i dette tilfælde fra historiske resultater for meget. Tank ubalance - det er en af de mest frustrerende ting, der kan møde dig i "World of Tanks" åbne rum, men gode færdigheder og organiseret teamwork alene-Imbu kan og skal vinde.

Imby i andre computerspil

Naturligvis er tilstedeværelsen af IMB ikke begrænset til disse to projekter. Stort set alle multiplayer spil er en karakter, genstand eller noget andet, der kan henføres til denne klasse. Derfor bør du altid undersøge de fora relateret til et bestemt projekt, før du begynder at spille det. Så vil du vide, hvad du skal være bange for spillet, og dermed gøre din spiloplevelse sjovere. Desuden kan begyndere også drage fordel af imby at udvikle deres færdigheder, men det er ikke nødvendigt at flirte med denne klasse. Det er værd at huske, at imby - det er hvad spillerne kan simpelthen ikke tolerere, og du kan komme til den fulde, hvis du bruger alle dine evner er ikke for spiloplevelsen, og for at få dominans over de andre spillere. I hvert fald, hvis du kommer til at spille for Imbu, skal du være forsigtig - om IMB ved alt, de ikke kan lide, og det er usandsynligt, nogen vil spørge dig, hvilket formål har du valgt denne karakter. Alle de bedste!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.