ModeTøj

Lyse og frække t-shirt med et kryds

Mode står ikke stille, og i de sidste par år, mange designere understrege den gotiske symbolik i deres modeller, henvises der til "djævel" tegn. På beklædningsgenstande, er vi i stigende grad ser alle mulige kranier, sværd, kors og omvendt femtakkede stjerner. En bestemt tendens i dag anses for at være T-shirt med et kryds i de forskellige versioner. Bær disse tøj til både mænd og kvinder, og modellen selv t-shirts, der spænder fra klassisk til skjorter alkoholikere. Den vigtigste ting, der var et kryds, antyder en vis mystik, mystik og gåde.

På trods af at korset - en meget kontroversiel karakter og er i stand til at strejke frygt i letpåvirkelig person unge mennesker, der foretrækker at bære sådan en skjorte, ofte ikke investere i dette tegn giver nogen mening.

For dem, det er snarere en hyldest til mode, evnen til at skille sig ud fra mængden og den måde at udtrykke. Det skal også bemærkes, at der i mange religioner og kulturer krydser, i modsætning til vores ideer, det symboliserer livet, menneske og selv solen eller brand. Dette skilt er meget udbredt i oldtiden i lande som Kina, Syrien, Egypten (krydse med en løkke i toppen), og mange andre civilisationer.

Hvad er det - fashionable T-shirt med et kryds?

Når det kommer til mode, er det ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. For at en eller anden måde få mening ud af, hvad slags "helvede" af billedet er relevante i dag, vil vi forsøge at fremhæve de vigtigste ideer designerne:

  • T-shirt med et kryds, henrettet i den keltiske stil. En sådan et symbol er ofte indesluttet i en cirkel, eller indrammet af indviklede mønstre. Det er ofte kombineret med en rose, sværdet og de øvrige attributter i kelterne.
  • Cross T-shirt af blomster print. En lignende løsning er ideel naturens romantisk og sensuel. Hertil kommer, at blomsterprint er meget relevant i denne sæson, som vil gøre din T-shirt mode hundrede procent.
  • T-shirt med et omvendt kors - en absolut nyhed, som bliver mere og mere populære i de senere år. En sådan beklædning ser meget modigt og kan simpelthen ikke gå ubemærket hen.
  • 2012-2013 sæson af året var præget af en tilbagevenden til mode "bytte" print, og mange designere er ikke bange for at forbinde gotisk karakter, og dyr farve. Resultatet var en T-shirt med leopard kors erobret verden af såkaldte glamour. Især stilfulde og imponerende udseende, denne beklædningsgenstand i kombination med andre leopard tilbehør, såsom kobling, ure, sko.

Trendy T-shirts med deres hænder

En anden aktuel tendens er revet skjorte og t-shirt med et kors lavet på denne måde, er værd særlig opmærksomhed, især da du kan gøre det selv. Du kan sætte billedet af kors på den mest almindelige T-shirt, og det vil hjælpe dig ikke kun spare penge, men også for at understrege deres individualitet og skabe præcis det billede, du ønsker. Brug maling til stof og en række forskellige materialer til dekoration - mesh, pailletter, rhinstene, bånd, og vær ikke bange for at eksperimentere.

Være smart og følg mode!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.