SundhedSund kost

Allergivenlig kost for Ado

Kun få mennesker ved, at der er en kost, hvor du kan reducere risikoen for alle mulige allergier. På det, vi nu taler. Denne diæt kaldes en hypoallergen diæt til Ado. Han har udviklet sin velkendte videnskabsmand og professor i medicin Andrei Dmitrievich Ado. Faktisk, på vegne af denne elsystemet, og det tog sin berømte navn. Vi vil forsøge at overveje nærmere alle nuancerne i kosten for voksne og børn.

allergi

I dag er en meget almindelig sygdom, såsom en fødevareallergi. Og sygdommen påvirker ikke kun voksne, men også børn. Og jeg kan endda sige, at først og fremmest børnene. Derfor er en speciel kost for Ado er et must at reducere kroppens allergisk reaktion over for visse fødevarer. Men før du tager så drastiske foranstaltninger, præ-tjekke med din læge. Hvis lægen godkender din beslutning om at gå til at spise på en diæt, læse de grundlæggende regler for det, for ikke at skade din krop.

For at starte et forløb kost, forsøge at identificere allergenet. Hvis en eller anden grund kan du ikke gøre dette, så en uge til at udelukke alle de produkter, der kan forventes at forårsage en allergisk reaktion. Når du sidder på en uge ris eller andre produkter i din kost gradvist vende tilbage en ingrediens og se reaktionen. Ofte allergifremkaldende fødevarer, der indeholder protein - æg, mælk, kylling. Men kan også fremprovokere en lignende reaktion bær og grøntsager.

power Features

Kost til Ado forstås fuldstændig udelukkelse fra den salte menuen, røgede produkter. Da saltet kan forbedre allergiske reaktioner.

Kosten skal være til stede forskellige grøntsager og frugter, som er fulde af vitaminer, og uden dem den normale funktion af kroppen er simpelthen umuligt.

Når du køber produkter i butikken skal du læse hvad der er skrevet på emballagen. Så hvordan farlige allergener kan være til stede i mange fødevarer.

Uspecifik kost Ado bjørne og nogle af de funktioner, der er vigtigt at vide på forhånd. Denne elsystemet forsyning for børn og voksne er noget anderledes. Spædbørn bør ikke gives aubergine, fisk, mælk og mange andre produkter, der er typisk for denne diæt.

Forsigtighed er nødvendigt at henvise til brugen af kartofler og nogle korn. Også nødt til at fjerne forskellige drikkevarer: kaffe, stærk te. Kan drikker kun vand uden kulsyre, eller bouillon hofter svag te. Vi anbefaler ikke brug af slik, yoghurt, et stort antal af mejeriprodukter, selv tyggegummi er ikke nødvendig. Med stor omhu ville have til at henvise til brugen af kornprodukter. De kan udskiftes brød riskorn. Også løst nogle sorter af floden fisk.

Ado kost. Menu på de første fire dage

Klassisk menu til denne diæt designet til netop syv dage.

Den første morgenmad kan forberede grød på vandet. Til frokost, forberede dig kål suppe med kød.

Du kan tilføje nogle kartofler, gulerødder og løg. Efter et par timer efter frokost du kan spise noget lys, for eksempel en banan, eller har en svag te med abrikoser. Til middag, kyllingefilet med dampede grøntsager.

På den anden dag på Morgenmad at spise risengrød. Forbered den i vandet. Komplet morgenmad usødet te. Tilladelse gives til dessert spiser svesker eller andet tørret frugt, som du kan lide. Til frokost, forberede et let grøntsagssuppe med et lille stykke kød. Glem ikke frokost. På dette tidspunkt, drikker te med marmelade. Middag kan gentage og spise kylling med grøntsager, har du forberedt tidligere.

På den tredje dag til morgenmaden kan du forkæle dig selv boghvede. Til dessert, bør budding lave mad selv.

Hvis du føler, at du har svært ved at vente til middag og vil have noget at spise, kan du have en snack brød boghvede te. Til frokost kan du gøre uden suppen og spise dampede grøntsager. For et par timer før middag, bage selv et par æbler. Om aftenen, mager fisk koge selv. Inden vi går i seng du kan drikke et glas kefir.

Næste morgen kan du forkæle dig selv med græskar grød med mælk. Om eftermiddagen at koge grøntsagssuppe, hvis det ønskes, tilsættes en skefuld creme fraiche i det. Et par timer før middag er stor som en snack egnet svag te med rundstykke. Om aftenen, svinekød gryderet med grøntsager. Inden vi går i seng har traditionelt drikker et glas kefir.

Menu til de sidste tre dage

På den femte dag om morgenen, du kan spise grød lavet af hirse, med tilføjelse af svesker. I løbet af dagen kan du spise suppe med gårsdagens brød i stedet. Et par timer snack frugtsalat. Om natten kan du gøre kød bøffer dampet med en let salat af kål.

Den næste dag på Morgenmad - ris grød med frugt. Til frokost kan du råd frites med en salat af kål og agurker. På mellemmåltid kan du spise hundrede gram ost. Om aftenen gryderet kød og kog sukkerroer salat med svesker. Inden vi går i seng drikke et glas kefir.

På den sidste dag af kosten i morgen lave en risengrød med æbler. På mellemmåltid, når sulten før middagen kommer, drikke et glas kefir. Om eftermiddagen, forberede ragout af grøntsager. Som en aften snack er perfekt til denne dag ostemasse budding med te. Om aftenen kan du spise dampede grøntsager. Inden vi går i seng drikke en kop yoghurt, men på betingelse af, at det hjemmelavede.

Hver dag, så prøv at drikke ikke mindre end seks glas vand uden kulsyre.

Menu til denne diæt er ikke streng, så det kan udvides mere end en uge. Men kun hvis helbredstilstand ikke forringes. Hvis nogen produkter, du ikke kan lide eller ikke kan stå, kan de sikkert erstattet det samme.

Nu overveje magt Ado kost til børn. Som vi har fundet i børn er det intolerant over for mange produkter. behov derfor, menuen skal justeres for hvert barn for sig.

Ado kost af børn

Det grundlæggende princip i denne diæt - det er ikke til at forbruge de fødevarer, der forårsager allergi. Med børnene, selvfølgelig, er det meget mere kompliceret end med voksne. Det er svært at benægte, at de er meget glade for. Derfor er det nødvendigt at vælge sådanne produkter, som er fuldt ud i stand til at erstatte en favorit godbid baby. Men det er vigtigt at vide, hvilke fødevarer ikke må gives til børn i alle tilfælde. Vi taler om citrus også strengt forbudt at spise fisk og fjerkræ. Men du kan ikke give tomater, auberginer. Helt fjerne eddike, mayonnaise, ketchup, diverse saucer. Selvfølgelig, fjerne fra kosten af kød, svampe. Det er forbudt at give æg, mælk.

Forfærdelig allergen kan være honning. Selvfølgelig, at de forbudte drikkevarer inkluderer kaffe, alkohol og må ikke gives til børn i alle aldre. Tilladt at tilberede oksekød med kartofler. Baby kan du give nogen form for olie. Af korn kan være ris, havregryn, boghvede. Af fermenterede mælkeprodukter er tilladt at give ostemassen. I enhver mængde kan du forberede måltider i deres æbler. Vandmelon kan spises som dit barn vil ønske at, selvfølgelig, hvis det ikke forårsager allergi. Du kan drikke svag te, kompot af frisk frugt og tørret frugt.

Prøv at kost for en given strømforsyning system til at være så forskellige som muligt.

boghvede gryderet

Vi regnede ud, hvad kost Ado. Opskrifter af nogle retter nu overveje. Lad os starte med boghvede gryde.

For sin forberedelse du behøver, er allerede to hundrede gram kogt boghvede, to æggeblommer (hvis ikke allergisk), 100 gram creme fraiche og en til to teskefulde sukker.

Ingredienserne bør blandes godt, sat i en forud tilberedt form og sendes til fyrre minutter i en ovn forvarmet til 180 grader. På du kan tilføje rosiner eller svesker anmodning.

Cookies på kefir

Det er nødvendigt at blande en kop yoghurt med en spiseskefuld solsikkeolie og to teskefulde sukker. Her er det nødvendigt at tilføje en kop mel og en knivspids bagepulver, eddike slukket. Den resulterende blanding var sted på en bageplade, finder pergamentpapir. Bage tager mindst en halv time ved 180 grader. Klar kage snit. Top kan du drys med flormelis. Alle dine cookies klar.

konklusion

Nu ved du, det er en uspecifik hypoallergen kost for Ado hvad hendes principper. Det blev også anset for tilladt og forbudt produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.