Hjem og familieTilbehør

Hvad er dækslerne til telefoner?

I dag er det simpelthen umuligt at forestille sig en moderne person uden en mobiltelefon. Desuden er det nødvendigt i hverdagen enheden er også ofte fungerer som en mode tilbehør. Og for at understrege individualitet din gadget, samt beskytte det mod miljømæssige påvirkninger, er mange i dag vælger en bred vifte af covers til mobiltelefoner. Jo mere det, fordi deres marked i dag præsenterede også en stor del, i forskellige variationer. Overvej de vigtigste.

Silikone-modeller

Cases til mobiltelefoner, hvis produktion begyndte med udgivelsen af de første modeller af mobile enheder, repræsenterer et stof etui med silikone indsats til forsiden af håndsættet. I dag kan disse muligheder også findes, men har et gennemsigtigt materiale passer hele kroppen af gadget. Den kan leveres huller til knapper til brugervenlighed.

Case Wallet

Blandt de mandlige halvdel af menneskeheden populære covers til telefoner, som er knyttet til bæltet. De er lavet, som regel enten lavet af læder eller kunstlæder. Dette tilbehør er meget behagelige at have på, i virkeligheden, fra det vi kan til enhver tid nemt og enkelt fjerne telefonen. En stærk fastgørelse og lås på dækslet beskytter enheden fra at falde på gulvet i holderen i lommen.

Laptop Cases

Men blandt de fineste unge damer er blevet stadig mere populært notebook covers til telefoner. De er utrolig praktisk, når du bruger smartphones med store touch skærm. Den bageste del af enheden er solidt fastgjort til bagsiden af gadget og den forreste fuldstændig dækker skærmen. Når et presserende behov for at få telefonen og besvare opkaldet, dækker låget er nemt vippes til siden, og derved aktivere enhedens skærm.

Kofangere

Uanset køn, blandt mange mobile brugere er særligt populære covers til telefoner, kaldet kofangere. En sådan udførelsesform er fastgjort til bagsiden af gadget, perfekt beskytter den mod slag ved fald. Desuden er det fuldstændig dækker siden af enheden, beskytter den mod ridser og skår. Taske til Xperia telefon, for eksempel, kan meget vel være konfigureret som en kofanger. Desuden er dette tilbehør lavet i mange forskellige variationer, så både manden og kvinden vil være i stand til selv at vælge den mest hensigtsmæssige løsning. Kofangere er nu tilgængelige for de fleste modeller med hensyn til deres størrelse og tilstedeværelsen af bageste kamera, eller endda nogen af tilgængelige add-ons.

Lommer

En anden bekvem mulighed for mobiltelefonen er slidt, lommen dækning. De valgte også afhængigt af størrelsen af indretningen. Inde i lommen er der et tyggegummi med "sprog". Når telefonen er placeret i den indvendige dæksel, klemmer hun tyggegummi helt indtil den stopper. Og for at komme hurtigt tilbage til gadget vil være nok til at trække det "sprog", og tandkødet trækker en mobiltelefon.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.