SundhedSygdomme og betingelser

Chlamydia symptomer og behandling

Klamydia - en kilde til alvorlige komplikationer hos mænd og kvinder

Klamydia - en patologi, som er udløst af mikroorganismer klamydia. Deres er mange sorter, men kun to af dem - Chlamydia trachomatis og Chlamydia pneumoniae - modtagelige mennesker. Faren ved denne infektion er, at i mangel af behandling eller ukorrekt behandling af klamydia giver alvorlige komplikationer: inflammatoriske sygdomme i organer i underlivet hos kvinder, infertilitet, infektion af fosteret, abort under graviditet, kronisk prostatitis og infertilitet hos mænd ..

Årsager til klamydia

Klamydia infektion forekommer oftest seksuelt overført, selv om det også kan forekomme Appliance metode, fordi disse mikroorganismerne forblive levedygtig i et fugtigt miljø, ved en temperatur fra 180 til 200, plus.

Infektionen er ofte asymptomatisk, at patienten kan være uvidende om sin tilstedeværelse i hjemmet og ikke gå til lægen.

  • Klamydia hos kvinder manifesteret forgiftning slim, undertiden blandet med pus, gullige udledning med en ubehagelig lugt. Der er smerter, kløe, brændende fornemmelse ved vandladning, kan det være et uplanlagt blødning mellem perioder, en lille stigning i temperatur og en lille svaghed. Symptomer på klamydia er ens ligesom med mange sygdomme.
  • Hos mænd, symptomer på klamydia er generelt de samme som ses hos kvinder. Dette er også ikke stærk smerte, kløe og brændende fornemmelse ved vandladning, pus og blod i urinen, ubehagelige i dette tilfælde glasagtige, udledning, en lille stigning i legemstemperatur. Den væsentligste forskel mellem mænds symptomer - urethritis, dvs. betændelse i urinrøret, som kan vare flere måneder, og bringe alvorlige ubehag ...

diagnosticering af klamydia

Klamydia er en af slozhnodiagnostiruemyh patologier som klamydia - en intracellulær parasit. Benyttes derfor mikrobiologiske og immunologiske metoder til diagnose. Til dette formål, er patienten taget biologiske materialer - slim udledning fra det genitale område, mandlige sperm, celler af organet for patienten (skrabning), fostervand fra gravide kvinder, blod, urin, osv ...

På nuværende tidspunkt udviklet og anvendt specielle laboratoriemetoder, der tillader at fastslå tilstedeværelsen af Chlamydia hos en patient: mikroskopisk og enzymimmunoassay, såning på af Chlamydia, polymerasekædereaktion, og andre.

klamydia behandling

I så fald, hvis laboratorieprøver bekræfter den foreløbige Diagnosen stilles ved en læge, begynder behandlingen. Det skal udelukkende udføres af ordningen, og narkotika ordineret af lægen. Self klamydia uacceptabelt, fordi det kan overføre sygdommen i den kroniske fase, provokerer forskellige komplikationer til gengæld en person bærer farlige infektsii.Obyazatelno seksuelle partnere samtidig behandling.

Behandling af klamydia moderne lægemidler indført i klinisk praksis i 2000'erne, tager 2-3 uger. Den udføres med antibiotika, i stand til at trænge ind i cellen. Yderligere antimykotisk behandling udføres, antimikrobielle (hvis inflammatorisk) midler og immunmodulatorer. Succesen af behandlingen afhænger af hvilken fase af sygdommen folk gik til lægen, hvad der er den generelle tilstand af hans helbred, og hvor godt han følger alle lægens anvisninger.

Hvor kur klamydia

Behandling af denne sygdom bør begynde med en præcis diagnose, så i starten skal gå til klinikken, har et godt moderne laboratorium. Lige så vigtigt er den erfaring og kvalificering af læger. Blandt de bedste medicinske centre, fuldt opfylder de krav, der er vedtaget i det europæiske medicinske praksis, kan vi skelne NEARMEDIC netværk af klinikker. Turning tilbage, er du garanteret at modtage behandling kvalitet. Hvad der er vigtigt, at prisen på adgangsprøver og læger i klinikker NEARMEDIC ganske overkommelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.