RelationerMød

Hvordan at møde en fyr nemt og diskret

Hver pige nogensinde spekuleret over, hvordan at komme i nærkontakt med den fyr. Men i så kort spørgsmål skjuler mange aspekter: hvor er mest fortrolige med, hvordan man starter, hvad de skal sige, hvordan man kan forstå, om ikke at fortsætte samtalen for ikke at komme ind i en dum situation ... og mange andre ting.

Til at begynde at forstå emnet som det første møde med en pige stående, selvfølgelig, med det valg af sted. Det kan være dit job, eller institution, social klub frekventeres steder (teatre, udstillinger, biblioteker), hjem værftet, offentlig transport, butikker. Selvfølgelig er der situationer, at de eneste kvindernes hold er klubben af interesse kaldet "skæring og syning kurser", og ofte besøgte steder er bare hjem og arbejde, og mødes på gaden eller i den offentlige transport synes at være noget usømmeligt. Hvad skal man så gøre? Søg. Det er rigtigt, ikke håbe på en afslappet møde og en lille indsats for at sikre, at dette møde fandt sted. Næste er at afgøre, hvilken type mand , du ønsker. Hvis en stærk og sporty - din ideelle, så gå et par gange i en sportsklub eller nyde kampsport, eller starte skiløb, i almindelighed, som man siger, kombinere forretning med fornøjelse. Hvis du de vigtigste ting i mænd intelligens og uddannelse, er det nødvendigt at se ind i biblioteket, udstillinger, tilmelde sig kurser i litteratur eller historie, gå til teatre. Selvfølgelig kan butikken "Hunter og Fisherman" findes Ph.D., men stadig i de "tematiske" områder af sandsynligheden er meget højere.

Det næste nummer af en række "hvordan at mødes med en pige" er den måde at se sig selv. Langt de fleste mænd ved naturens beskyttere og hjælpere, men ofte på grund af forlegenhed eller beskedenhed, de ikke vise. I dette tilfælde, de har brug for lidt hjælp. Den nemmeste måde at komme i nærkontakt med en fyr - er at stille ham et spørgsmål eller bede om hjælp. For eksempel, hvis du kunne lide den fyr du så ved busstoppestedet, kan du stille ham et spørgsmål, hvortil bus tager dig til en vis stop, spørge, om han så, da han passerede 56 ( "og standby-standen, og det hele nej, her allerede begyndt at tvivle på, om han går her på alle "). Det vigtigste er ikke, hvad du siger, men hvad, der er slog op en samtale, så hvis du kan lide en fyr, det er 90% af hans støtte.

Win-win situation som den mødes med en fyr - er at komme til en butik med speciale i salg af gear og bede den fyr kunne lide at hjælpe dig med at vælge det gear som en gave til paven (brødre, onkler). Og hvis samtidig at tilføje en helt oprigtig og ulykkelig, "Jeg forstår virkelig ikke dette, og du er så cool i alle er gode", der har ingen skal stå foran jer.

Hvis du er bekymret over spørgsmålet, som den oprindelige at mødes med en fyr, så her er nogle enkle muligheder: at nærme sig automater fyr og helt sikkert at sige noget lignende: "Hej, hvordan Oleg sagen? Hundrede år er ikke set ham. " Når en fyr begynder at fortælle dig, at du har lavet en fejl, kan vi kun tage flov og begynder at undskylde, og efter at den fyr er sandsynligvis fortsætte selv samtalen, fordi ingen "sand gentleman" ikke ville tillade pigen var trist på grund af sådan en dum fejl . En anden mulighed er en meget original, men det er kun egnede selvbevidste piger. Gå ved siden af den behagelig fyr foregive at tale i telefon med en ven (ikke råbe på gaden, men så han kunne høre det) og starte "samtale" til at beskrive, hvad en interessant ung mand kommer i nærheden af dig. Hvor godt han ser (en stor figur, så sød, så stilfuldt klædt, hendes hår bare den øverste klasse, og så listen fortsætter), og at der selv ved første øjekast ses hvor dygtig han er, vidunderlige og munter. Efter at han hørte, hvad en god og munter det vil have noget andet valg end at gå at bevise over for dig, at alt dette er sandt.

Hvis du er bange for det første for at stifte bekendtskab med en fyr, bare fordi du tror, at du kan se latterligt eller absurd, så bare bruge en mini-eksperiment. Spørg dine venner 10 fyre, da de er to ord til at beskrive den pige, der vil komme til at møde ham, og du vil se, at der blandt de svar, "fed", "interessant", "ekstraordinære" vil ikke være en enkelt "absurd". Den vigtigste ting at huske er nødvendigt for at komme i nærkontakt let og diskret, forårsager eller aggressiv adfærd her er simpelthen upassende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.