RelationerMød

Hvordan man laver en fin fyr?

Under fødslen af relationer præsentere partnere hinanden med gaver, overraskelser og gøre dejlig overraskelse på alle måder. Men med udviklingen af forbindelserne og deres overgang til status som "stabile" alle de behagelige øjeblikke gradvist "aftage". Ordinariness, grå dage og resten af ubehagelige faktorer påvirker, hvad folk ophører med at overraske hinanden og for at gøre overraskelser. Mange klager over, at der ikke er penge, men selvfølgelig de mister hjerte, for selv med tilstedeværelsen af en minimal mængde penge du kan gøre en smart overraskelse. For at gøre dette, selvfølgelig, er du nødt til at have fantasi og lyst.

Alligevel nogle meget romantisk person, tænke over, hvordan man laver en fyr rart. Måder at gøre dette er mange, det vigtigste for at lytte til din partner, at kende sine ønsker og drømme, se hvordan han er forpligtet til at noget eller ønsker at opnå noget.

Hvis din fyr længe har ønsket at se solopgangen i bjergene (ja, der er nogle!), Venligst tage sig om organiseringen af ture til bjergene. Lad selv den næste. En behagelig overraskelse fyr kan arrangere at reservere en tur på ATV'er, motorcykler, gokarts. Og du kan bare købe billetter på Dolphinarium, godt, der ikke elsker disse pattedyr? Eller måske han elsker pizza? Lær hvordan du gør det på den italienske opskrift, tilberede måltider, arrangere en romantisk middag.

Spekulerer hvordan man laver en fin fyr, kan du købe et par billetter i biografen, hvor der er en ny film med hans foretrukne skuespiller eller en koncert med sit yndlingsband. Kun din overraskelse er at være et mysterium for ham, for når der er en nuværende overraskelse effekt er absolut bedre!

Kan du huske din favorit beklagede det faktum, at du skal se ud i gymnastiksalen, men der er ikke tid og penge - med andre ord mumlede under hans åndedrag noget om livet i en atlet mislykkedes. , Sagde han, er snarere det ikke bare så, måske med henblik på at du det på en måde stimuleret. Så og købe ham et abonnement til en fitness-klub, swimmingpool, kan du tilmelde dig med det, så det bliver mere stille.

Spekulerer hvordan man laver en fin fyr, kan du tilbyde ham en massage kursus. Hver aften massage vil være anderledes - honning, kaffe, aromatiske olier, og i sidste ende selv erotisk. Bare forestil dig hvor han ville skynde sig hjem fra arbejde! Massage muligheder kan findes på internettet eller spørge venner eksperter.

Har du ofte få vred på en elsket, at han vier en masse tid på at spille computerspil? Hvis du tænker, hvordan man laver en fin fyr, købe ham et nyt spil. Bare forestil dig hvor han vil sætte pris på at vide, at du ikke specielt lide, når han spiller på bekostning af kommunikation med dig. Men enige om, at alt skal være med måde!

Hvis du ønsker at overraske Man og overveje, hvordan man laver fin fyr, kan du ændre dig selv! Opdater din hårfarve, gøre permanent makeup øjenbryn, vokser på tidspunktet for den cilier, gå i solarium. Hvilken fyr ville ikke være behageligt at være omkring sådan en skønhed? Og du er godt!

Hvad er din yndlings noget er interesseret? En god grund til, hvordan man laver en fin fyr, er at give noget af regionens interesser. Jagt, fiskeri, fodbold, cykler, biler, motorcykler, yoga ...

Hvis du er velbevandret i sine præferencer i tøj, kan du velkommen til at give noget af fashionable ting. Sikkert, vil en fyr værdsætte. Du kan også bestille et krus, musemåtte, håndklæde, t-shirt og skrev en flink fyr ønsker.

Men i jagten på hvordan man laver en fyr rart, ikke får alt for rive også. Fordi så godt hurtigt vænne sig til, og derefter blot ophøre med at sætte pris på. Godt - i en lille smule.

Brug mere tid sammen, lære hinanden, chtroyte planer for fremtiden, stræbe efter nye højder og gøre lidt overraskelser til hinanden. det er så enkelt og så vigtigt at føle sig tættere og dyrere, og styrke relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.