ForretningIndustri

Tank "Abrams": design og funktioner

Navnet "Abrams" tank blev opkaldt efter den general, som kæmpede i Vietnam. Han er den amerikanske vigtigste kamp maskine. "Abrams" er udstyret med et komplekst system af beskyttelse mod forskellige typer af masseødelæggelsesvåben. Hvis det er nødvendigt, bliver luften i tanken renset for skadelige stoffer filteranlæg og fodret på besætningens masker. Et andet middel er at tilvejebringe et indvendigt overtryk i bilen for at forhindre indtrængen deri af radioaktive støvpartikler og giftige stoffer. Tank "Abrams" er udstyret med det udstyr af kemiske og stråling rekognoscering. I tilfælde af at reducere besætningen kan bruge varmeapparater temperatur.

Maskinen er udstyret med radio stationer for intern og ekstern kommunikation. For høj kvalitet visning på omkredsen af den øverstbefalende tårn er 6 periskoper. Digital ballistisk computer beregner korrektionen vinkel meget præcist. Alle nødvendige parametre, den modtager fra laserafstandsmåler automatisk. Dataene om den type ammunition, batteritemperaturen, slid på tønde kanaler, tryk og forskellige korrektion for matchende indtastes manuelt. Tank "Abrams" er kendetegnet ved et stort antal af elektronik og højt edb. Fighting køretøj udstyret med advarsel udstyr laser bestråling.

Når målet er identificeret og anerkendt, gunner dirigerer på hendes laserafstandsmåler, som også vises i synet af den øverstbefalende køretøj. Han vælger derefter den type ammunition, og pistol loader forbereder sig på at skyde. Alle andre data er indtastet ballistisk computer. Efter dette, kan tanken "Abrams" åbne ild.

Motor og transmission, er anbragt i den bageste rum i kampvogn. Gas turbinemotor. Dette giver dig mulighed for at vinde i volumen og vægt, samt forlænge levetiden af motorens drift. Der er imidlertid ulemper, såsom kompleksitet luftrensning og højt brændstofforbrug. "Abrams" tank kan accelerere til en hastighed på 30 km \ t på blot få sekunder.

Fighting køretøj udstyret med en 120-mm glatløbede kraftfuldt værktøj. Ammunition - 34 projektil. På grund af det faktum, at den høje skudhastighed våben og præcision ildkraft af tanken er meget høj. "Abrams" blev skabt ikke som et gennembrud redskab, men som en anti-bil, som skulle stoppe eller forsinke den sovjetiske tank-styrker i Europa. tankdesign oprindeligt udviklet sammen med BRD. Den første modifikation af kampvogn havde en flerlags rustning lavet af kompositmaterialer udvikling UK. Ældre versioner af tank "dressed" ind i rustning skabte anvendelse af et materiale, såsom uranokeramika.

Tårn kampvogn har indre og ydre panserplader, som er indbyrdes forbundet af stivere. Mellem dem lagde særlige booking pakker, som består af metal og andre komponenter. Med et relativt lille data pladetykkelse er i stand til effektivt at ødelægge ammunition kumulative jets. I deres sammensætning indeholder også uran.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.