ForretningIndustri

Bratsk Aluminium Plant: historie, modernisering, management system

Bratskiy aluminiumsværk er det største i verden og nationale standarder nu hvor der produceres 30% af den samlede indenlandske aluminium og 4% af verdens produktion af metal.

historie

Bratsk Aluminium Smelter blev lanceret i 1966, lanceringen af yderligere kapacitet fandt sted indtil 1973. Energiforsyning selskab giver Bratsk HPP. I 1980 modtog virksomheden verdensomspændende anerkendelse, tildelt prisen "Golden kviksølv", gives for resultater inden for internationalt samarbejde og udvikling af produktionen.

Ændringen af form af ejerskab fandt sted i 1993: virksomheden blev en offentlig virksomhed OJSC "Bratsk Aluminium Plant'. Det samlede antal aktier fra det øjeblik ikke ændres, og 5,505,305 enheder.

Indtil begyndelsen af det 21. århundrede, at selskabet skiftede ejere flere gange. C 2000 og frem til i dag virksomheden ledes af gruppe Rusal. Bratsk Aluminium Plant er en af de største aktiver, "russiske Aluminium". I 2001 fejrede vi jubilæum Braz smeltning af aluminium, siden grundlæggelsen af anlægget blev udstedt 25 millioner tons aluminium. Tridtsatimillionnaya ton metal blev smeltet i 2006.

produktion

På tidspunktet for lanceringen virksomhedens faciliteter blev designet til at producere 915.000 tons stål om året. Siden 2007, fabrikken startede storstilet modernisering, processen sker nu. I løbet af denne tid, Bratsk Aluminium Plant var i stand til at producere en million tons om året, blev nye faciliteter først vist i 2008.

Primær aluminium produceres på fabrikken i elektrolyseceller anvender Soderberg teknologi. De aktiver i selskabet omfatter huse 25, der udgør de tre elektrolyseanlæg management anode masse, ftorsoley og produktionsfaciliteter til fremstilling af krystallinsk silicium. Som en del af moderniseringen for at frigive et konkurrencedygtigt produkt i 2008 blev bestilt i støbning komplekst emne plader, dens kapacitet er 100 tusinde tons om året.

JSC "Rusal Bratsk" modtager energi fra Bratsk HPP og bruger op til 75% af den genererede kraftværk. Råvarer til produktion kommer fra Kasakhstan, samt partnere fra Guinea, Italien og andre lande.

De vigtigste produkter er:

 • Aluminium i høj renhed ingots der vejer 15 kg (grad A995-A95).
 • Teknisk kvalitet metaller guldbarrer T-formet.
 • Barrer af aluminium, aluminiumlegeringer mærkning AMg2, AMg3. Metal til valseværker.

Alle produkter er certificeret i henhold til internationale standarder og ISO og OHSAS protokoller.

Modernisering af produktion og socialpolitik

Hovedformålet med selskabet anses for at øge produktionen af kvalitetsprodukter i overensstemmelse med kravene fra den globale forbrugermarked. I 2012 Bratsk aluminiumsværk begyndte at producere mere end en halv snes nye typer af barrer og metallegeringer. I samme år blev det lanceret det nye udstyr for at opnå de bedste resultater og vurdere kvaliteten af modtagne produktion. Wagstaff støbning komplekset var moderne mixere og renhed vurdering af aluminium smelteprocessen begyndte at vurdere installationen Limca.

For at forbedre den miljømæssige situation og reducere miljøpåvirkningen af Bratsk Aluminium Plant er gennemførelsen af programmet "Økologisk Soderberg" i 2012 blev gennemført installationen af den nyeste installation af gas rensning i sag nummer 25.

Socialpolitik er implementeret i overensstemmelse med arbejdsloven for Den Russiske Føderation standarder og opførelse af boliger til ansatte. Det forventes, at omkring 14.500 mennesker vil deltage i boligprogram. Boliger købt af medarbejderne til en favorabel realkreditlån, en del af provenuet (ca. 50%) tilbagebetaler Rusal. I løbet af sommeren, de fabriksarbejdere har mulighed for at sende deres børn til lejren, som ligger i Krasnodar-regionen.

Manufacturing Execution System

En leder i mange bestræbelser var Bratsk aluminiumsværk. Produktionssystem, der blev indført på virksomheden, er frugten af en dybtgående undersøgelse af ledelsesmæssige normer for verdensklasse, ejer rig erfaring og muligheder i det russiske marked. Det grundlæggende princip i programmet er en erklæring om, hvad prioriteterne er af interesse for personalet. Så blev det nødvendigt at skabe en middelklasse i den virksomhed, for at bestemme den gennemsnitlige lønniveau - ikke mindre end 2 tusinde dollars om måneden, en høj grad af ansvarlighed i deres sted, uddannelse af høj kvalitet med evnen og lysten til at hæve sit niveau.

"Bryd stereotypen!" - produktionssystemet af Bratsk aluminiumsværk. En bog med en beskrivelse af systemet udsendt en direktør Braz i samarbejde med en række erfarne ledere i selskabet. Essensen af systemet er i enkelt trin problemløsning, mens man kører til målet netop beskrevet 18 trin. Ifølge forfatterne, kan hvert trin realiseres først efter dommen og et fuldstændigt billede af resultaterne af tidligere. På baggrund af omfattende analyser krystalliserede det næste skridt, der fører til det endelige mål.

Effektiviteten af systemet

Efter indførelsen af en ny form for kontrol i virksomheden overskud steg markant, forbedret produktkvalitet, bedre ændret holdning af personalet i deres arbejde og i almindelighed til virksomheden.

De vigtigste resultater:

 • metal steg til 1 million tons om året (det var 920 tusind. tons).
 • Der er opstået Stigningen i arbejdsproduktiviteten på 2,9 gange, optimering af antallet af medarbejdere gennem personale reduktion fra 11 til 4 tusinde mennesker.
 • Udstyr behandlingstid blev reduceret til 15%, hvilket vidner om dens pålidelighed.
 • Reduceret mængde rå lagre til lagring 10-30%.
 • Kvaliteten af produkterne er ikke afhængig af udførelsen af råvarer, mens de resterende uændret på højde.
 • Det har reduceret antallet af arbejdsulykker.
 • På grund af indførelsen af nye miljøbeskyttelse systemer emissioner til atmosfæren er blevet reduceret.
 • Produktionsomkostningerne, der producerer Bratsk Aluminium Plant, er en af de laveste i verden.
 • virksomhedens produktionskapacitet er fuldt lastet, på trods af krisen.
 • Investeringer i virksomheden næsten ikke udføres, effektivitet opnås ved driften.

adresse

Bratsk Aluminium Plant - formgivning virksomhed. De vigtigste faciliteter er placeret i Irkutsk-regionen, byen Bratsk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.