FinanserSkatter

Afgiften på huset. Beregning af skat på ejendom af enkeltpersoner

I dag er vi nødt til at forstå, hvad der udgør en skat på huset, samt hvordan det beregnes. Dette spørgsmål er ekstremt vigtigt for alle personer. Især for dem, der har ejet et hjem eller sin andel. Efter alt, disse mennesker studerede problemet vedrører primært. Det bør erindres, at afgiften af stort set alle borgere. Gæld fører til alvorlige problemer. For at undgå dem, bliver nødt til grundigt at forstå de skatteregler, der finder sted i Rusland. Hertil kommer, at permanente reformer ikke tillade befolkningen roligt indse, hvad der venter dem. Så du bør være opmærksom på? Hvordan til at beregne afgiften på huset? Og er der nogen form betaling i den russiske lovgivning?

Bolig og ejendom

Separate kvitteringer for denne skat i Rusland. På samme måde som begrebet "hus skat". Sagen er, at der er en fælles betegnelse for denne type betalinger. Og det er velkendt for mange skatteydere. Vi taler om ejendomsskatter.

Hvilken slags betaling? Dette er en monetær straf, der pålægges grundejere. Som regel, i dette tilfælde, mener vi kun boliger. nemlig:

  • private hjem;
  • andelen af husene;
  • lejlighed;
  • værelse.

Men transport og jord anses ikke for at være af en sådan ejendom. For dem, skal betale særskilt. Men det bliver nødt til at forstå de borgere med hensyn til ejendomsskat? Om hvad dens karakteristika bør vide?

der betaler

Hvem kan komme kvittering på betaling af ejendomsskat? Dette spørgsmål er normalt, på et tidspunkt, der forårsager nogle vanskeligheder. Hvorfor?

Sagen er, at afgiften på private hjem eller enhver anden ejendom indsamlet fra alle skatteydere. Det vil sige, hvis en borger i 18 år, det er helt juridisk kompetence i ejendommen har han eller et hus, eller en del heraf, eller i det mindste et rum, du er nødt til at betale kontant. Om beregninger senere.

Problemerne opstår fra de borgere, der har nået pensionsalderen. Det er - de evige kontanthjælpsmodtagere. Har de nødt til at betale denne form for straf? Eller i denne kategori af borgere har sine fordele? Hvis det er tilfældet, skatteyderne kun voksne raske og rørige personer. Og organisationer (herunder - individuelle iværksættere).

Om Deadhead

Faktisk pensionister - en overførselsmodtagere. Og de har særlige rettigheder i skatteforpligtelser. Afgiften på huset - er ingen undtagelse. Hvad kan man forvente en pensionist?

Han har ret til en fuldstændig fritagelse for ejendomsskat. Desuden, uanset deres helbred eller social status. I Rusland, alle de mennesker, der har nået pensionsalderen er fuldt fritaget for betaling af straffen. Og uanset hvor det befinder sig personer. Den vigtigste ting, han boede i det område af Den Russiske Føderation.

Det følger heraf, som det er blevet bemærket, betalere studerede betaling er kun raske voksne borgere. Børn og pensionister betaler ikke denne skat på nogen måde. bør tages hensyn hertil hver borger.

Ændringer i beregningen

Ikke desto mindre er mange spekulerer på, hvad slags skat på huset sat i en bestemt sag. Efter alt, i 2015, trådte i kraft nye udviklinger i relation til betaling af det undersøgte. De bragte ejerne en masse problemer. Især på grund af forliget.

Tidligere, på grundlag af bestemmelserne i den russiske lovgivning, beregnes afgiften under hensyn til opgørelsen værdien af fast ejendom. Som regel var det ikke for højt. Derfor betalingerne kom ikke særlig stor.

Men nu er alt har ændret sig. I øjeblikket vil beregningen af afgiften på ejendele være baseret på den matrikulære værdien af ejendommen. Dette tal er ganske høj. Så, som nogle nyheder, kan du forvente en betydelig stigning i de betingelser, der skal betales beløb. Sommetider disse gebyrer kan overstige dem, der kom før, 5-6 gange. Beregne den nøjagtige mængde er problematisk. Efter alt, vil skatteværdien betragtes den matrikulære værdien af hjemmet.

fradrag

Hvad bliver det næste? Bange for fremtidige betalinger er ikke nødvendig. Fordi alle borgere i dette eller så fald sætte en slags fradrag. Det giver dig en "rabat" på skatter. Men dens størrelse er ikke så let at beregne. Hvorfor? Det hele afhænger af den matrikulære værdi. Det anses for den vigtigste del af ejendomsskat.

Fradraget vil også afhænge af den type ejendom. Det er vigtigt at forstå, at afgiften på private hjem vil være en for lejligheden - den anden, til rummet - den tredje. Og reduktioner, henholdsvis for disse kategorier af ejendom er forskellige.

Hvad er retten for enhver borger? Reducer skattegrundlaget. Eller rettere, at fratrække en vis mængde af den matrikulære værdien af ejendommen. Derfor straffen er mindre end den undersøgt. Fradraget er sat til alle borgere uden undtagelse.

I øjeblikket følgende begrænsninger:

  • værelse - 10 kvadratmeter;
  • Flad - 20 sq. m.;
  • Hus - 50 kvm. m.

Hvad betyder det? Ved vurderingen ejendom til den angivne størrelse vil blive reduceret med værdien af inventaret. Det vil sige, hvis 1. kvartal. m. Huset er anslået til 10 000, vil fradrag af den samlede være 50 x 10 000 = 50 000 Og hvis der i huset skat højde kun det samlede areal på 80 kvadratmeter med en 30. Nothing vanskelig.

Restriktioner for fordele

Men hvis en borger i et stort hus, kan han aldrig få fradrag. Efter alt, er der nogle begrænsninger i de nuværende regneregler. Ikke i alle tilfælde, standard fradrag afhængig kvadratmeter.

Enorm rolle, som prisen spiller. Hvis den overstiger 300 millioner rubler, er der ikke fradrag ikke tilladt. Det er disse regler er gældende i Rusland i øjeblikket. Heldigvis er endnu et ret stort hus ikke vurderet i et tilsvarende beløb. Hovedparten af befolkningen har ret til de tidligere fradrag.

Det skal også huskes, at ydelsen leveres kun på ét objekt af hver type ejendom. Hvad betyder det? Antag, at en person har ejet to lejligheder og et hus. Hvad bliver det næste? Det kan få et fradrag på 1 af dem udvalgte lejligheder og et separat hus. Om hans valg bliver nødt til at anmelde på forhånd til skattemyndighederne. Derfor vil afgiften på et hus i en sådan situation i alle tilfælde blive reduceret. Men med lejligheder, som vi har bemærket, har det, der skal fastlægges.

Hvis du forbliver tavs

Lidt om dem, der har ejet en masse beboelsesejendomme. Bør være opmærksomme på, hvad de er, som allerede nævnt, bliver nødt til at afgøre, hvilke lejlighed til at tage hensyn til alle de frynsegoder. Eller hvad slags hus for at give en rabat. Og hvad vil der ske, hvis dette ikke sker?

Derefter blev resten er konserveret. Men det vil blive anvendt på ejendommen (i hver kategori), som over den matrikulære værdi. Faktisk reglen: hvor jo højere skat, der er et fradrag. Dette bør huskes. Hvis du ønsker at anvende fritagelsen til en anden ejendom, kan du drage fordel af denne ret. Men kun ved et ansøgningsskema til skattemyndighederne.

Om den matrikulære værdi

Kæmpe, kan man sige, den vigtigste rolle i det øjeblik, at spille den matrikulære værdien af ejendommen. Fra det vil afhænge opkrævet per person for ejendomsskat.

Typisk er dette beløb bestemt af staten. Og relevante oplysninger stilles i Rosreestr ejendom. Omkostningerne af afgiften på huset, kan du regne på egen hånd, vide, hvor meget af den matrikulære værdien af ejendommen. Hvor kan jeg lære om det?

Der findes flere varianter. Den første metode - en appel til skattemyndighederne. Men der er næppe alle vil tale om den matrikulære værdi. Snarere, straks det beløb, du skal betale i fremtiden.

Den anden tilgang til at løse problemet - det skal gælde for Rosreestr. Kan være på internettet, kan du personligt. Og rækkefølgen af fast ejendom matrikel pas. Dette dokument vil nødvendigvis blive ordineret matrikelværdien af lejligheden eller huset.

Sidstnævnte metode - en appel til Companies House. Der også kan du bestille en matrikulær pas for en bestemt egenskab. Giv det inden for 5 arbejdsdage. Derfor vil det være muligt uden problemer at beregne, hvor mange vil gøre i 2016 på husets skat.

Ikke evige fordele

Også nødt til at tage hensyn til en anden vigtig kendsgerning. Sagen er, at den ejendomsskat (hus eller lejlighed) borgere, som det er blevet sagt, er betalt baseret på skattefradrag i 2016. Det ser ud til, at ingen problemer. Forudsat sådan en bonus på næsten alle borgere. Så kan du ikke bekymre dig om den stigning i skatteindtægterne for ejendommen af individer.

Faktisk alt er ikke så godt som det lyder. Skattelettelser i Rusland med hensyn til betaling af de undersøgte er ikke permanente. Det fulde beløb uden fradrag skulle betale så tidligt som 2020. Derfor, hvis i det øjeblik borgeren modtog et hus på 250 kvadratmeter. m. betalingsordren, som tager hensyn til den matrikulære værdien af ejendommen på 200 "firkanter", så tror ikke det vil vare evigt. Efter et par år bliver nødt til at betale fuldt ud.

Hvordan til at beregne

Mange mennesker spekulerer på, hvordan der foregår beregning af skat på ejendom af enkeltpersoner. Faktisk at beregne det beløb, bestemmelser om betaling, er meget problematisk. Mange simpelthen rykke rentebetaling i henhold til skattemyndighederne.

Men hvis du kender den matrikulære boligudgifter, beregnes afgiften uden problemer. Hvorfor? Fordi opfundet en særlig online regnemaskine til at beregne verserende afgifter. Det er beliggende på følgende adresse: https://www.nalog.ru/rn74/service/nalog_calc. Af den måde, er det nødvendigt at erstatte det antal RN74 bopælsregion. For eksempel til at beregne ejendomsskatten i Moskva, er det nødvendigt at skrive rn77.

I det vindue, der vises bliver nødt til at præcisere: fast ejendom matrikel nummer (ikke påkrævet, men anbefales), identifikationsnummeret, type og område, som vil blive beskattet. Det vil også nødt til at registrere den matrikulære boligudgifter. Og så kan du klikke på "Fortsæt". Et par minutters ventetid - den mængde på skærmen vises, at bestemmelserne om betaling.

Behov for at være opmærksom på en anden interessant faktum: Hvis du angiver den matrikulære antal boliger, alle andre data vil blive indgået automatisk. De er skrevet i Rosreestra og fastgjort til lommeregneren punktafgiftsadministrationen i Den Russiske Føderation. Derfor er de fleste borgere bruger denne variant til beregning af betaling beløb.

resultater

Nu er det klart, hvad skatten ville skulle betale hjemme i 2016 i en bestemt sag, til enkeltpersoner. Denne betaling bringer fast ejendom ejere en masse problemer. Uafhængigt indgreb i beregninger anbefales ikke - kan der opstå fejl. Hvis du ikke kender den nøjagtige matrikulære værdi af ejendom, kan du glemme alt om beregningerne.

Manuelt, som praksis viser, er det ikke anbefales at engagere sig i opgaven. Hvis du vil vide om fremtidige betalinger, du har brug for at henvise til den officielle "online" -kalkulyatoru. Det er denne metode hjælper til at få den mest præcise oplysninger. Især hvis borgeren-betaleren kender matrikulære række af hans ejendele.

Foretag betalinger, som kræves indtil den 1. december. Det er på denne periode skal betale skat af ejendele for 2015. I øjeblikket er der ingen andre funktioner, der skal tages i betragtning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.