FormationGymnasier og universiteter

Mund - er, hvor mange centimeter og meter?

Ofte i fiktion, og i alle specialiserede publikationer kan findes længden af måleværdien - mund. Det er normalt for os som meter og centimeter? Det er vanskeligt at give på dette spørgsmål er et entydigt svar. Sagen er, at han (respons) afhænger af, hvilken slags mund betød - engelsk, Roman, russisk, eller Hamborg.

Se, hvor mange af disse værdier. Generelt hver mere eller mindre avancerede land havde sine egne fødder.

For at forstå, hvorfor der er sådan forvirring, lad os bare prøve at forstå, hvad dette ord betyder, og så vil vi finde ud af, hvor mange centimeter i en fod.

Så fra det engelske ord oversættes som en fod, kender det hele. Og hvad er din fod længde? Du siger, at fødderne er forskellige, og med rette. Men i oldtiden, havde folk ikke har noget på hånden for visse målinger. Så de var nødt til at bruge deres egen krop. De målte længde i inches (thumb), ft (fod), gårdspladser.

Med sidstnævnte generelt kom en interessant historie. Det opfandt den engelske Korol Edgar, der regerede fra Albion i 959-975 år. Uden videre, monarken besluttet, at den ene værftet er lig med afstanden fra spidsen af kongens næse til den midterste finger udstrakte arme af Hans Majestæt. Den kongens vilje - loven, og at hele landet er gået til den nye standard. Men Edgar var ikke evig, og i den næste monark var forskellige proportioner. Jeg var nødt til at ændre mål for længden. Det, vi taler om værfterne, i den foreliggende sag var et spørgsmål om, hvor mange meter i en fod? Så de er meget tæt forbundet. I en gård indeholder præcis 3 fødder. Til gengæld sidstnævnte indeholder 12 inches.

Hvorfor 12 og ikke 10 velkendt for os? Efter tiere overvejet meget enklere. Fingre på vores hænder er 10, i stedet for tolv.

Dette er naturligvis, er en anden historie, men det er heller ikke blottet for originalitet. Det faktum, at 10 er deleligt med kun 2 og 5, med undtagelse af enheden og ham selv, selvfølgelig. Men 12 du kan dele og 2, og 3 og 4, og 6. Se forskellen? Det er derfor, at spørgsmålet om mund - er, hvor mange inches du kan trygt svare: "12". Og alle disse snitte-up og binder kun behov for én - for den internationale handel. Hvis købmænd bragt til London kinesisk silke, de solgte det til de britiske fødder. Når bæres på russisk engelsk klæde, blev de tvunget til at gøre regnskabet allerede i de russiske længdemål.

En fod - det er, hvor meget arshins eller yards? Og det er nødvendigt at måle.

I dag, i forbindelse med den generelle globalisering, næsten alle lande har længe gået over til SI. Modsætter stormagterne kun Storbritannien, men det er lidt forene din favorit foden. Dette er, hvor meget der er brugt indsats for at drage en parallel mellem det metriske system og engelske længdemål? Mange, men var det værd at, eller det var lettere at gå til alle SI, er et separat spørgsmål.

Som et resultat af megen debat og mange målinger nu anses for at være en international fod svarende til 0,3048 m. Hvis du har brug for at kende længden på en gård, så bare ganger dette tal med tre.

Hvis du tager størrelsen af skoen, for foden længde på den ene fod svarer til omkring 45,5 russisk størrelse og 47 europæiske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.