SundhedSund kost

Muslinger - brug og nydelse

Blandt det store udvalg af diætkost skaldyr indtager en særlig plads, hvis anvendelse er anerkendt verden over. Fisk og skaldyr er en glimrende kilde til mikronæringsstoffer, let fordøjeligt protein og andre vigtige stoffer. Derudover er de værdsat for lavt kalorieindhold og høj velsmag. For at forbedre sundheden og styrke hele kroppen, har ernæringseksperter og fortalere ordentlig ernæring anbefales i diæt produkter såsom tang (hav grønkål), østers, blæksprutter, rejer, hummere, krabber og muslinger. Fordelene ved hver af dem i lang tid bevist af videnskabsfolk. Og statistikkerne viser, at beboerne i de lande, hvor fisk og skaldyr er bredt forbruges, lider mindre og leve længere.

Laminaria er rig på magnesium, kalium, fosfor, brom, iod, og jern. Det er især godt for folk med nedsat stofskifte og et svagt hjerte. Rejer er rige på jod, mineraler, proteiner og vitamin B12. Østers indeholdt vitaminer D og B og blæksprutter, krabber og hummer - kobber og zink. Muslinger indeholder jern, natrium, bor, kalium, selen, mangan og kobolt. Desuden de er rige på værdifulde fedtsyrer omega-3, vitamin B12 og vitamin E, der er ansvarlige for hudens tilstand.

I øjeblikket er disse og mange andre skaldyr sælges i supermarkeder, og muslinger kan endda fange dig selv på din ferie ved Sortehavets kyst. Det er en sjov og kræver ikke særlige færdigheder i en proces, hvor helt gratis at få middag eller frokost den mest værdifulde marine produkt. Især i Krim på de vilde klippekyst ualmindeligt campingpladser, hvor folk er forberedt dagligt på bålet friskhøstede muslinger. Brugen af sådanne retter er uomtvistelig, og dobbelt mærkbar på baggrund af virkningen af den friske havluft.

Men selvfølgelig er det ikke altid har mulighed for at tilbringe sommeren på Sortehavets kyst, og det er slet ikke et ønske om at dykke efter muslinger og rode med deres madlavning. Især fordi dette produkt er særlig relevant i vinteren, og i offseason, når kroppen er udmattet og i akut behov for vitaminer, og havet synes at være noget fjernt og utilgængeligt. For at nyde havet mad, beboerne i de kontinentale byer, har en tendens til at gå til en restaurant eller supermarked. Det er vigtigt at huske, at du kan spise kun friske muslinger. Fisk Fordele kan ikke betvivles, hvis de dobrokokachestvenny og opfylder alle sanitære standarder. Hertil kommer, at det er nødvendigt at gemme og korrekt forberede skaldyr, så de bevarede alle værdifulde stoffer. Optøede muslinger, såvel som alle andre fødevarer må ikke fryses igen, ellers mister de deres nyttige egenskaber. deres forberedelsestid er ikke mere end 5 minutter.

Hvis alt er gjort korrekt og regelmæssigt spiser af høj kvalitet og friske muslinger, vil sådanne fødevarer fordele være indlysende. Efter alt, kødet af skaldyrene er rig på antioxidanter, herunder vitaminer E & D, bidrage til at bevare den skønhed og bremse aldringsprocessen. Desuden muslinger indeholder stoffer, der hjælper med at forbedre cirkulation og intensiv udskillelse af alle former for skadelige stoffer. De indeholder calcium, jern, natrium, magnesium, kalium, jod, selen, mangan, kobolt og polyumættede fede aminosyrer, der reducerer blodcholesterol og reducere risikoen for sygdomme, såsom slagtilfælde, iskæmi, aterosklerose og infarkt. Ligesom alle skaldyr, muslinger positiv effekt på skjoldbruskkirtlen arbejde og forhindrer forekomsten af apati, depression og nervøse lidelser.

Men, taler om egenskaberne af disse bløddyr, for ikke at nævne det faktum, at muslinger - både fordele og ulemper. Faktum er, at karakteren af disse skabninger fungerer som naturlige filtre. I løbet af sit liv, de passerede gennem en enorm mængde vand og ophobes alle former for stoffer og mikroorganismer, herunder og skadelige for mennesker. På gårdene før de frigives til forbrugeren er tilbage i en måned i rent rindende vand, således at rydde unødvendige komponenter. Stadig, ikke at misbruge dette produkt for at undgå negative konsekvenser. Det er bedre at skifte dem med andre skaldyr, ikke at forglemme, at mådehold og variation er nøglen til sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.