FinanserInvestering

Det maksimale bidrag i Golden

I dag kom et tidspunkt, hvor du har brug for at slå visningen om, hvordan man udfører den maksimale bidrag i guld, fordi verdens økonomier ryste alle de nye kriser og den valuta mistet sin tidligere stabilitet.

Grundlaget for dem, der har besluttet at vælge investeringer som "maksimale bidrag i guld" er ikke engang at se på, hvad der havde været en lille drop rate - er prisen på guld. Prisen for dette metal har implementeret vækst siden begyndelsen af året til tolv procent i dollar svarende. Kun et lille antal banker giver opbevaring af indskud i guld. "Offentliggørelse" for at give sådanne oplysninger fra september 2009, at i kun 12 institutioner har et sådant produkt.

På nogle kurser i økonomi lært, at hvis du ønsker at tiltrække nye ressourcer til bankerne selv er også betydet operationer på placeringen af de samme ressourcer i sig selv. Da der er i dag, og lav vækst kredit i guld. Væsentlige ramt lommerne på forbrugerne og smykker produktion af krisen verden i lommerne på dem, der var de største forbrugere af produktet. Bank interesse efter sådanne hændelser til de "guld indskud" er meget forskellig fra andre ressourcer.

Den vigtigste og vigtigste regel af guldforekomsten - en forsigtig tilgang, mangesidet og grundigt afklaret syn på guld indskud. Kompleksiteten og mangfoldigheden af produktet er så høj, at det er yderst vanskeligt at holde styr på alle de facetter og aspekter, der kan bringe alle de kvitteringer og fortjeneste der stillede et "0".

Ved tilstedeværelse af guldbarrer i hænderne på den investor synes interesseret i en sådan tjeneste som ufordelte metal konti i sparekassen eller interessen hos dem, der ønsker at afhente et depositum på bullions. Med sådan en barre kan opbevares i sikker og vente på ny vækst af citater, og dermed priserne for metallet.

"Indløste" måske endda depositum, som ikke har nogen fysiske understøtter, men bliver nødt til at betale for ekstra afgifter. De, der ønsker at afhente slutningen af depositum omkostningerne i valuta eller penge skal åbne en indbetaling "i en pengeløst guld". Enhver, der køber en ikke-kontante guld, skal han kun betale for selve metallet og får det maksimale bidrag til guldet i fremtiden. Når du køber fysisk guld kræver betaling af barren, dens produktion, levering, opbevaring, etc. - I en verden de fleste af alle ædle metaller transaktioner foretaget af banken guld. Vigtigste plus ikke-kontante guld er meget lavt niveau af margin køb og salg operationer (omkring en procent), mens operationer med fysisk guld indeks vokser tifold. "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.