FinanserInvestering

Investeringer aftale: juridiske og andre aspekter af

Hvis vi betragter dette dokument som en investering aftale, kan det bemærkes, at ud fra et juridisk synspunkt er det ikke defineret i den civile retsplejelov. Sådant koncept er det simpelthen fraværende. Ikke desto mindre er de dokumenter i planen har ret til at eksistere, i overensstemmelse med artikel nummer 421, hvilket forudsætter, at den enkelte har ret til at indgå kontrakter, der ikke er omfattet af kodeksen og andre regler.

Aftalen investering er i det væsentlige en aftale mellem investoren og andre parter i udøvelsen af investeringsaktiviteter. Samtidig, at denne "investering" kan findes i den føderale lov "om investering aktivitet" (udgivet i 1999 (25 februar) registreret under nummer 39). Ifølge forordningen investering - disse er forskellige rettigheder, værdipapirer, penge og andre aktiver, der er investeret i en række forskellige objekter for profit.

I betragtning af, at aftalen investering kan anvendes på forskellige områder, er proceduren for dens indgåelse og handlingen styres af en lang række yderligere dokumenter i det område, hvor investeringen er planlagt til at udføre. For eksempel kan det være lovgivning på området for køb og salg, leasing, offentlige kontrakter, koncessionsaftaler , og andre.

Begrebet en investering Aftalen omfatter også definitionen af den kreds af personer, der er parter i sådanne relationer. Ifølge den fjerde artikel i den førnævnte lov "om investering aktivitet", hvis investeringen foretages i form af kapitalinvesteringer, kan projektdeltagerne være enten direkte, investorer og kunder og entreprenører, slutbrugere og andre personer. Også, det ikke udelukke tilstedeværelsen af bank-, forsikrings- og investeringsselskaber og forskellige leverandører.

Den mest almindelige version af dette dokument er en investeringsaftale i byggebranchen. Parterne i disse relationer er som regel forretningsmænd, som har midlerne til at bygge boliger, og repræsentanter for lokale regeringer, som giver jordlodder for udvikling. Slutresultatet af disse relationer er bygget objekter, hvoraf nogle er overført til angive ejendom (levende objekter eller for eksempel børnehave), og en del forbliver hos investor og solgt til markedspriser. Hertil kommer, at revolutionen indførte jord objekter, der har bare tomgang og ikke bringer nogen indtægt.

På grund af manglen på ensartede standarder udviklet en investeringsaftale for hver genstand i Rusland individuelt og næsten altid et sæt dokumenter, der gælder alle faser af investeringsprocessen. Et interessant træk ved denne operation er, at det er den umotiveret karakter af brug, som regeringer ikke har investoren civilretlige ansvar i form af overførsel af midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.