Nyheder og SamfundPolitik

Ruslands Udenrigspolitiske

Den udenrigspolitik Rusland udføres samtidigt med udviklingen af samfundet som helhed. Så efter Sovjetunionens ophørte med at eksistere, det startede en helt ny fase i samarbejde med vores land med andre lande. Og i januar 1992 har Rusland blevet anerkendt af 131 lande.

Historien om Ruslands udenrigspolitik i dag er baseret på udvælgelsen af topprioritet - skabelsen af SNG som en ny form for lige og frivilligt samarbejde af de tidligere sovjetrepublikker. Aftalen om dannelsen af Commonwealth blev underskrevet den 8. december 1991. i Minsk, og i januar 1993 blev vedtaget af CIS charter. Men i dag, Samfundet af Uafhængige Stater (SNG) mistet noget af sin relevans, og på samme tid begyndte at miste værdien af de dokumenter, der blev vedtaget af de koordinerende organer, fra afviklingen af spørgsmål om samarbejde om økonomiske spørgsmål til miljøbeskyttelse. Processen er blevet ganske alarmerende kollaps af disse økonomiske bånd, som var i kraft forud for lukningen af Sovjetunionen.

Ruslands udenrigspolitik i de seneste år til formål at forbedre forholdet til Georgien, Kasakhstan og Usbekistan. Vores state er blevet det eneste medlem af de fredsbevarende missioner i de såkaldte "hot spots" i SNG (i Georgien, Moldova og Tadsjikistan).

For nylig er der et temmelig kompliceret og indviklet forbindelser med Ukraine. Venskab, samarbejde og alliance bånd svarer til interesserne for befolkningerne i de to lande, men ambitionen og gensidig mistillid specifikke politikere disse lande efterhånden ført til en lang stagnation i deres forbindelser.

Begrebet Ruslands udenrigspolitik er baseret på følgende prioriteter:

- i stedet for Rusland i en foranderlig verden geopolitiske situation. Så efter Sovjetunionens sammenbrud med den videre etablering af CIS for vores land det har udviklet en helt ny udenrigspolitisk situation. Gennemgribende ændring af geostrategiske og geopolitiske situation fremsat kravet om at genoverveje den rolle og plads Rusland i systemet af relationer på internationalt plan;

- Ruslands udenrigspolitik afhænger i høj grad af eksterne faktorer, som svækker statens position på den internationale scene. Som en del af den nuværende geopolitiske situation, vores stat står over for en enorm række problematiske spørgsmål. På grund af ændringer i det politiske, økonomiske og ideologiske situation i Rusland er kraftigt reduceret sin udenrigspolitik aktivitet.

Ved at reducere det økonomiske potentiale i væsentligt påvirket nationale forsvar, så det blev skubbet tilbage mod nordøst, med tabet af handelsflåden, omkring halvdelen af søhavne og direkte adgang til vest og syd til havet ruter.

Russisk udenrigspolitik udføres i retning af vores lands integration i det globale marked og den grad af harmonisering af den politiske orientering af kurset med politik de førende magter i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.