Nyheder og SamfundPolitik

Chizhov Sergey Viktorovich: foto, biografi

En mand ved navn Sergei Chizhov Voronezh kender meget godt. Den første af de "Galleri Chizhov", som har haft en enorm indflydelse på byen og hele regionen. Hertil kommer, Sergey Viktorovich lang tid haft ledende stillinger i den lokale regering, og siden 2007 er medlem af Statsdumaen i Rusland.

Barndommen og ungdommen forretningsmand og politiker

Chizhov Sergey blev født 1964 i hovedstaden i Sovjetunionen. Hans far var i militæret, så på et tidspunkt flyttede familien til Voronezh. Som barn, drengen ønskede at følge i sin fars fodspor. Men i slutningen af gymnasiet, i 1979, han indskrevet i en erhvervsskole i driveren bulldozer og grader. Tre år senere blev den fyr med skorpen af det femte ciffer på hænderne indkaldt til hæren. Han var heldig at tjene i Voronezh.

Fremadrettet skal det bemærkes, at Sergei Chizhov senere fortsatte sine studier. Så i 1991 modtog han diplom af Moskva Commercial Institute i specialitet "Commodity"; I 2003 blev han uddannet fra det russiske Academy of Public Administration under præsidenten for Den Russiske Føderation, hvor selv specialet; og i 2007 modtog han en anden grad i den diplomatiske Akademi for Udenrigsministeriet i Rusland, efter at have mestret specialitet "verdensøkonomien."

Start af beskæftigelse og iværksætterkultur

Hans karriere Chizhov Sergey begyndte under sine studier ved korrespondance afdeling af Moskvas Institut. Det første sted af hans arbejde var mærkevarer en butik "Elektronik", hvor en ung mand fungeret som sælger i slutningen af 80'erne. Siden 1990 Chizhov arbejdede som en handelsvare i den lokale STC "Innovator". Efter nogen tid, begyndte jeg at arbejde på et indlæg zavskladom. I begyndelsen af 90'erne fungerede han som forstander i MP "Start".

I år var Sovjetunionen der en skarp karriere tog fart i livet af den fremtrædende forretningsmand og velkendt politiker. Han blev en direktør i selskabet "Canon 1", som blev ledet i fem år. Og i 1996, af en eller anden grund, tilbage i "elektronik", hvor han tog en stilling som rådgiver på den økonomiske aktivitet.

"Galleri Chizhov"

Men allerede i 1997 Chizhov Sergey Viktorovich skabte afkom, meget har ændret sig i livet i Voronezh og omegn. Det blev kaldt "Metropolis", og er en sammenslutning af virksomheder, der ønsker at vokse og udvikle deres eget område. Foreningen omfattede mere end 20 forretningsenheder af forskellig art. Der er blevet præsenteret og inden for medier, og verden af mode, og fast ejendom, og bil service, og landbrug, og inden for forbrugertjenester, og mere. Gennem organisationens aktiviteter Voronezh har modtaget mere end tusind nye arbejdspladser; byen genoplivet, har dens udvikling accelereret.

"Millionbyen" blev omdøbt "Galleri Chizhov", og fem år senere forretningsmanden begyndte at bygge en "center Galleri Chizhov" I th 2003. Denne shopping og business kompleks har givet beboerne i byen og regionen er stadig 4000 arbejdspladser.

De regionale myndigheder

Hans virksomhed Sergey Chizhov, hvis biografi begyndte som middelmådig, med succes kombineret med den politiske. Men indtil videre kun på lokalt plan.

Fra 1997 til 2001 var han stedfortræder for Voronezh byrådet, engageret i miljøspørgsmål, byudvikling, jord relationer og formand for relevante provision.

I 2001 blev Chizhov Sergey valgt til den regionale Duma, hvor han formåede budgettet, skat, finans og bankvæsen, udskiftning af formanden for kommissionen.

I år tippes 2007 Sergey Viktorovich stolen af borgmesteren i Voronezh, det var så indflydelsesrig i denne by. Men Chizhov ikke engang køre. Han havde andre problemer.

Statsdumaen stedfortræder

Tilbage i 2003, det år, Voronezh forretningsmand indtastet den nye politiske niveau - han blev valgt til Statsdumaen af den fjerde indkaldelse af Rusland.

Vice Sergei Chizhov var på det rette sted og i 2007 og i 2011. I løbet af de tre begreber, han primært beskæftiget sig med valgloven, den offentlige sektor, skatter og andre områder relateret til finansiering.

Indledte ændring af told- og momskoder, samt reglerne for anvendelse af kasseapparater mekanismer, og så videre. D.

Siden 2002, Chizhov Sergey er partiet "Forenet Rusland", hvorfra gik til Statsdumaen. Fra 2003 til i dag er stedfortræder for den relevante fraktion.

Udendørs aktiviteter

I al den tid, der har været i branchen og politik, Sergei Chizhov, et foto af hans tider blev offentliggjort i blade og aviser under overskriften "Man of the Year Voronezh". Det er titlen på fire bevilgede Sergey Viktorovich landsmænd, der ønsker at takke ham for hans betydelige bidrag til udviklingen af byen.

I hele regionen siden 1997, fungerende offentlige modtagelse, åbne en forretningsmand og politiker. I disse specialister yde bistand til befolkningen i forskellige former.

Siden 1998 område Voronezh afholdt omkring 160 bestande, der er vigtige for byen. De dækkede næsten tre hundrede tusinde mennesker. Det er en bred vifte af konkurrencer og velgørenhed for børn, veteraner, og så videre. D.

I år har 2003 Chizhov Sergey Viktorovich etableret en velgørende fond, baseret på hvilken det blev meget lettere at hjælpe sine landsmænd.

staten yder

  • Vinder af "Elite af russisk virksomhed" Award for Academy of Business og iværksætterånd i Den Russiske Føderation - 2002
  • Tak brev fra Boris Gryzlov (formand for partiet "Forenet Rusland") "For bidrag til sejr af partiet i valgkampen i Voronezh-regionen" - 2005
  • Takket fra formanden - 2006
  • Medal "Hundrede år siden oprettelsen af Statsdumaen i Den Russiske Føderation" - 2006
  • Takket finansministeren for Den Russiske Føderation - 2006
  • Medaljen "for tjenesteydelser til Fædrelandet", 2 spsk. - 2007
  • Precious gave fra S. Ivanov (forsvarsminister) - 2007
  • Diplom Statsdumaen i Den Russiske Føderation - 2008
  • Takket formanden for Statsdumaen af Føderale Forsamling af RF.

Personlige liv

Som der er skrevet i de officielle biografier, hr Chizhov, i sin fritid kan lide at tage billeder, svømme, spille sport (dets aktive tekniske typer). Han anser sig selv en ortodoks mand, selvom templet besøges ofte. Gift. Han har en søn og en datter. Alt i hans personlige liv glat og regelmæssig.

Men i de senere år nogle massemedierne sprede information at hustruen til Sergey Viktorovich Maria et eller andet sted forsvandt sporløst, der tilhører hendes andel af "Galleri Chizhov" blev optaget på en anden kvindes navn, som angiveligt er en ny lidenskab parlamentsmedlemmer og politikere. Men dette er ikke officielt bekræftet.

Hvorvidt dette er sandt eller bare en forud for valget antipiar set. På nuværende dag, har Sergei Chizhov allerede indtastet Ruslands historie som en aktiv offentlig figur, politiker og forretningsmand, der formåede at klatre op ad karrierestigen fra posten som sælger til lederen af de største foreninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.