HobbyFotografier

Michael Freeman og hans arbejde

Hvem er han - fotografereguru Michael Freeman, der skrev et stort antal fremragende bøger? Hvad skiller sig ud blandt andre forfattere?

biografi

Meget lidt er kendt om ham. Han blev født i 1945 i Storbritannien. Han skrev mange bøger (mere end 100) og hjalp unge fotografer i deres faglige vækst. Han blev et præmiepris for prestigefyldte priser på internationalt plan. Hans bøger er ægte kreationer, de kan ikke kaldes enkle lærebøger eller manualer.

Rejser og konstant selvudvikling hjalp Michael Freeman til at skrive sine vidunderlige bøger. Hans unikke fotografier udgives af de mest berømte publikationer. I sine bøger bruger han sine egne billeder, det er det der skiller ham fra andre forfattere. Han kombinerede to retninger og hjalp andre amatører og fagfolk til at beherske finesserne af digital fotografering for at lære alle sine nuancer.

Michael kan lide at tage billeder af værker af arkitektur og kunst. Mange af hans bøger taler om Asien, Sudan og Japan. Behovet for at skabe utrolige specialeffekter på billedet gør det endnu mere berømt. Hans bøger er ægte bedst sælgende. De blev oversat til 20 sprog i verden. De læser, genlæser. De bliver litteraturbøger fra mange fotografer.

Alle, der læser sine bøger, vil kunne tale om sig selv som en person, der har afsluttet sine studier. De inspirerer, underviser, hjælper på en ny måde at se på deres arbejde og arbejde.

Bogen "Fotografens visning"

Denne udgave er en rigtig gave til fotografer. Hun er anerkendt som den bedste i sin kategori. Beskriver på et let og forståeligt sprog om historien og udviklingen af billedkunst.

Det afslører hemmeligheder og hemmeligheder for succes. Det vil hjælpe med at forstå fotografens sjæl, hans kreative teknikker. Derudover er det fortalt, hvad priserne for forfatterens billeder er dannet af, og hvorfor nogle er uforholdsmæssigt dyre. Alle genrer af fotografering er dækket . Den bedste samling kreative hemmeligheder, kunstarter og genrer bliver samlet. Denne bog vil anspore til nye utrolige billeder og ideer.

"Fotografisk skole"

Michael Freeman skrev mange bøger. "School of Photography" er en af de mest populære. Bogen viser essensen af gaden stil. Streetfotografering er lidt som journalistik. Bogen vil lære dig at gå ud over hverdagen, udtrykke dine følelser. Michael Freeman introducerer hende med sine bedste studerende og viser deres værker. Hans bøger støtter og motiverer unge fotografer.

Bogen er skrevet på et enkelt og enkelt sprog. Læseren vil forstå, hvordan man laver perfekte billeder med et simpelt kamera, sorterer lys, lærer sammensætningen af kompositioner. Faktisk er denne bog en vejledning til handling for erfarne fotografer og begyndere. Oprettelse af snapshots er en reel kreativ proces, som kræver visse færdigheder og viden.

Michael Freeman's råd

Michael Freeman som specialist inden for fotografering har givet mange nyttige tips. Her er de mest berømte af dem.

  • Et godt skud glæder øjet. Forfatteren skal huske dette, selv om der ikke er nogen klare regler og sammensætning.
  • Hvis billedet ikke forårsager en eksplosion af følelser, så er det for simpelt.
  • Billedet skal være flerlagret, så det er muligt at finde nye elementer hver gang.
  • Ideen skal være til stede nødvendigvis. Forfatterens tankedømme taler volumener. Billeder tiltrækker opmærksomhed, bærer væk, giver udluftning til fantasi.
  • Gå væk fra reglerne, bygg på den indre forståelse af billedet. Sjælen skal være indlejret i hvert billede.

Michael Freeman - en mand der viet sit liv til fotografiens kunst, satte sit arbejde og bøger et stykke af sin egen sjæl. Han gav verden virkelig nyttige værker. Han skriver og nu fører mesterklasser. Hans hjælp til unge fotografer er simpelthen uvurderlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.