HobbyFotografier

Selvudløser flash diffuser

Efter at have købt et godt kamera og objektiv, føler mange fotografer behovet for at købe yderligere lyskilder. Det er - udbrud. Siden kameraets blitz har de mest moderne spejlreflekskameraer meget alvorlige ulemper: det tillader ikke at regulere retningen og intensiteten af lyset, tillader ikke kreativitet. Eksterne udbrud er gode i alle henseender. De er kompakte, da lysets og temperaturens karakter svarer til sollys, kan du justere strømmen. Når du vælger den første flash, skal du være opmærksom på modellerne med et drejeligt hoved. Og selvfølgelig skal du bruge en diffusor til flashen. Det giver dig mulighed for at styre lysfordelingen. Bemærk, at jo større arealet af diffusorens arbejdsflade er, jo blødere lyset. For nem brug skal du bruge et mobilt design, der ikke fylder meget plads og nemt kan udvides. Overvej hvordan du kan lave en diffusor til en flash med dine egne hænder.

Kilde materialer

Til arbejde har du brug for en tynd A4-fil af fleksibel og tæt hvid plastik samt en tekstilborrel med en bredde på cirka to centimeter med et klæbende lag. Du kan købe den i en butik, der sælger gardiner eller cornices. Du behøver kun 25-30 cm. Og selvfølgelig skal du fylde med saks, linjal, blyant, papir.

Lopushok diffuser

En sådan diffusor til en flash er lavet meget simpelt. En trapezium, der er sporet på papirarket, er cirka følgende størrelser: smal side - 65 mm, bred side - 160 mm, højde - 125 mm. Hvis det ønskes, kan du ændre dimensionerne (afhængigt af flashmodellen og dine krav). Fra neden er siden af kardborre med kroge limet til "hæklet". Den bløde side af velcroen fastgøres til blitzen langs omkredsen fra alle sider. Dette gør det muligt at montere en selvfremstillet diffusor i enhver position. Bemærk, at før klæbning af velcroen affedtes overfladen med alkohol. Aggressive opløsningsmidler til dette formål er bedre at bruge, da de kan ødelægge plastik. Med al den eksterne enkelhed giver en sådan diffusor til en flash meget plads til kreativitet. Du kan sikkert bøje strukturen og placere den i forskellige positioner. Dette vil lede lyset ikke kun til loftet, men også frem til siden, i en vinkel (uden frygt for at få et hårdt lys og helt "dræbe" det sorte og hvide billede på modersiden).

Diffuser type "bouncer"

I tilfælde af at der ikke er nogen væg eller loft til at sprede lys i nærheden, skal du have et mere sofistikeret reflektort design. For eksempel kan det være en "bouncer", som ser sådan ud.

En sådan reflektor er mindre fleksibel, men vil blive uundværlig, hvis der ikke er nogen refleksionsoverflader hvor en strøm af lys kan styres. Bemærk, at diffusoren til en Canon eller Nikon- flash faktisk ikke adskiller sig fra hinanden. Designet er let at folde og passer let ind i posen. Fastgøring udføres ved hjælp af alle de samme velcro. Derfor kan du bruge en diffusor til en "bouncer" eller "lupushok" flash (afhængigt af optagelsesforholdene).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.