HobbyFotografier

Vinter photo shoot - ideen om bedrift. Ideer til vinter elskere fotosession

Den store fordel ved at leve i et tempereret fastlandsklima er mulighed for at smage alle de gaver, præsenterer os med vejret. Her, varmt og hyggeligt efterår, bader jorden med farvede blade; og kølig vinter sol, ly alle i nabolaget lag af sprød mousserende sne; lyse og blændende forår som beruse os berusende lugt vækket fra en drøm af naturen; smaragd og solrig sommer, hver dag, der ønsker at "drikke til bunden." Hver årstid har sin egen charme. Husk og holde brikkerne i sommer, vinter, forår eller efterår du kan bruge fotooptagelser. Det er i de små rektangler af papir, pænt stablet i albummet fokuseret undertiden længere erindringer, end det kan synes ved første øjekast.

Valg af landskabet skydning

Enhver sommer, forår, efterår eller vinter fotooptagelse (nyeste ideer anført nedenfor) kan nemt oversættes til virkelighed med hjælp af forskellige tilbehør og professionelle fotografer. Optagelse vil spare ikke kun hukommelse, men også på fast understøtter mange fragmenter lykkeligt liv. Selvfølgelig kan forskellige synspunkter inddrages afhængig af sæsonen i projektet. I sommeren, for eksempel, er der ingen grund til at lede efter en passende forskud naturlig baggrund. Selv den sædvanlige gåtur på en varm dag kan afspejles i linsen af kameraet. En overflod af farver, nuancer og farver rigdom af plein luft vil være en stor hjælper i jagten på en stor skud.

Det er en helt anden ting - vinter fotooptagelse. for disse ideer er nødvendigt at tænke på forhånd. Fordi bare at gå på jagt efter en stor ramme er vanskelig. Gør selv følte koldt og frost. Derfor vil vinter photo shoot på gaden kun være sjovt og behageligt, hvis alle involverede i hendes ansigt varmt påklædt. Men i de døde af vinteren er ikke nødvendigt at være udendørs i for lang tid: det er fyldt med fremkomsten af rødme i ansigtet. Enig, sund glød og røde kinder - er to forskellige ting, og stræber kun nødvendigt for den første af dem.

Sunny eller delvist overskyet?

Den første idé til fotosession baseret på vejret. Hvis vinterdag ikke behager den klare sol, kan undersøgelsen design bygges på grundlag af det faktum, at alt liv hviler og tager til i styrke i en given sæson. Du kan foregive at være i søvn i de snedriver, langsomt at vågne op fra søvn, hvilket er det, der gør naturen med ankomsten af foråret.

Hvis dagen er belyst af en strålende sol, photo shoot, kan du have det sjovt: at spille forskellige spil, ridende på en slæde, og huske børnenes vinter sjov. Denne tidsfordriv vil blive fyldt med lykke og glæde, og huske. Dette vil tjene som et redskab i fantastiske fotos. Lange aftener vil være en meget flot udsigt varm og fuld af lyse følelser billeder.

kjole varmt

Det hårde arbejde af fagfolk - er det grundlag, som en succesfuld vinter fotosession bygget. Ideer, der kommer til os på tidspunkter i hovedet, kan ikke være mulige amatører og begyndere skydning. Men hvis du beslutter at gøre på egen hånd, er det nødvendigt at overholde visse regler. Så mange succesfulde billeder kan kun opnås ved at finde en bestemt vinkel. Nogle gange for at finde den perfekte kombination af alle parametre af fotografen skal ligge på jorden. Eller kravle ind i en snedrive. Det er i dette tilfælde en nybegynder, er det ønskeligt at sætte på vandtætte bukser og bestanden op på nogle få par handsker.

lyse rekvisitter

Hvis du beslutter dig for at gøre en realitet nogle af ideerne om vinteren fotooptagelse i skoven eller på gaden, være parat til at stå over for en anden (undtagen kold) problem. Det er ensformigt og kedeligt baggrund. Derfor skal alle vinter photo shoot idéer, som er implementeret i det fri bør indeholde lyse og kontrast i forhold til det omgivende landskab tilbehør, og fotograf skal dygtigt fremhæve opmærksom på dem.

Som rekvisitter, kan du trygt bruge en enorm mængde af emner. Disse omfatter lyse julepynt og forskellige frugter (appelsiner, tangeriner, æbler, granatæbler, og så videre. D.). Nogle gange endda søde tøjdyr kan være en fantastisk tilføjelse til din fotooptagelse.

Snemand og snebolde

Selvfølgelig skal du beslutte og skyderiet sted. Selv forlade huset, kan du gøre en masse gode skud. For eksempel, leger med sneen. Realiseringen af en snemand. Pynt det uændrede attributter (gulerod, spand og knapper på hovedet) og lyse tilbehør (tørklæde, handsker). Fotografen også nødt til at bygge en "live" spor eller forsøge at gøre, er ikke iscenesat skud i færd med at støbe den sne mand.

kærlighed tema

Overvej disse populære i den nuværende situation som en kærlighedshistorie. Den oprindelige idé til den vellykkede brug af frames er farvede vanter. Hænder i lyse uldne handsker hun kan holde gammeldags fra sne hjerte, og hendes anden halvdel omhyggeligt bevarer sine hænder nedenunder. Hovedpersonerne i flere rammer kan gøres separat vanter. Arranger dem på en overflade dækket med sne, sat på hver vante for lille hjerte, eller sætte en stort hjerte mod dem. Du kan tilføje andre tilbehør: frugt, legetøj, kopper med en varm drik, osv ...

Te i sneen

Der er andre ideer til en vinter photo shoot af elskere. Find en smuk eng og sprede hendes lyse varmt tæppe. Stock op en termokande med en varm drik. Du accepterer, at vinteren fleste ønsker at komme på en hyggelig sofa, pakket ind i et blødt varmt tæppe og et glas gløgg at varme sine hænder. Det ser meget økologisk i frostvejr kop varm chokolade, som sive fra dampen stiger mod himlen. Hyggelig og meget varm billede vil vise sig, når pigen og den unge mand, svøbt i et tæppe, overvandt hinanden (knus), og flyve rundt i snefnug ... Komplet billede af lyse hue og halstørklæde. Original og lyse udseende på en snedækket baggrund farvede balloner. Tilføj til min fotooptagelse "smag": købe en farvet slikkepinde.

I en kjole på et snowboard ...

Vinter photo shoot af elskende kan være baseret på sport emner. Sprede dit liv: en tur på skøjter, stå på ski, så husk barndom, sidder på en slæde eller forsøge at vinde et snowboard! Selv sjov tur for "cheesecakes" kan være en god ide at tage billeder.

Manglende mulighed for at slutte sig til vintersport bør ikke være et problem at få positive følelser i tanken om en aktiv photo shoot. Du kan ride på en svævebane. Tegn engle og hjerter. At ligge i sneen og lege i sneen - til tider er det ikke i sådanne mellemstationer ideer lurer fantastiske optagelser. Glæd dig til vinter, og du er sikker på at få ikke blot en enorm mængde af positive følelser, men også fremragende levende og mindeværdige billeder.

En rigtig gave til vejret vil blive udført ved en fotooptagelse hyggelig blød sne. Selv de mest skeptiske mennesker erkender, at kreativ vinter photo shoot optagelser opnås, når de store lys sne flager langsomt flagrende i luften.

Besøg på et eventyr

Skoven er et fascinerende sted, hvor det kan gøres vinter fotooptagelse. Ideer til de piger, store virksomheder eller par kan omfatte iscenesættelse scener fra eventyr, temaet, som direkte vedrører vinteren. For eksempel, "Frost" eller "Tolv måneder". Pigen, klædt i en lys og lyse kjole med ingen ekstra afgifter gåture blandt de snedækkede træer. En endnu større kontrast giver klaser af røn, Viburnum eller andre bær, hyggelig "iscenesat" på de bløde poter, fyrretræer og andre træer. Derudover kan grenene hænges appelsiner eller andre frugter til at give billeder en endnu større kontrast til det omgivende landskab. På rollen som Jack Frost og brødre måneder henholdsvis passe de stærkere køn. Selv om der kan afvige fra den standard plot, og "blande" eventyr og deres karakterer.

Snedronningen eller en tabt prinsesse

Her er nogle ideer til en vinter foto skyde pigerne:

  1. Du kan tage en håndfuld sne i hendes hænder og peger linsen, forsigtigt slag. Fotografen vil justere fokus og indstille kameraet funktion til at tage nærbilleder.
  2. Du kan få under de snedækkede grene af træer og ryst dem over sneen.
  3. Varm strikket farverige trøjer, leggings, hovedtelefoner og baret med en julegave tema vil bidrage til at forvandle sig til en hjælper af Santa Claus. Elven hat og sko med krøllede tæer held supplere billedet, og lyse gaveæsker, beliggende under træerne, kun fremhæve din rolle.
  4. Hold tabt prinsesse eller utilgængelige sne dronning. Bære en kjole, en tiara og forestille sig, at vinteren - det er din tid til at gå. Bare skuldre og arme giver en stor kontrast til de "kolde" billeder.

Med venner, kan du også arrangere en sjov og dynamisk skydning. Spil gemmeleg mellem snedriver. Improvisere: salochki længe glemt, "elefant". En varm og genopbygge kræfter hjælper termokande med varm te og sandwich.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.