Nyheder og SamfundØkonomi

Hvad er agglomerering hvad angår økonomi

Finansielle kredsløb og teknologiske løsninger i den moderne informations verden ændrer sig så hurtigt, at holde styr på den økonomiske værdi af de variable velkendte ord, betydninger og begreber er umuligt. For eksempel, hvad er det bymæssige område? Det ser ud til, at meget lettere: det land eller region er en større industriel centrum, omkring hvilken produktion og forarbejdning kæde, de lokale arbejdsmarkeder og finansiel kapital, forsknings- og uddannelsescentre.

Men ... sådan en situation er typisk for de 30-70-erne, hvor den pågældende var spørgsmålet om dannelsen af industrielle byområder. Men det faktum, at sagen er, at markedet er ophørt med at være en udelukkende industrielt. Fabrikker er givet fuldstændigt prisgivet finansielle instrumenter - udlån, indlån, derivater. Og i stedet for konventionelle teknologier kommer den information og styring af informationsstrømmen. Nu for at besvare spørgsmålet om, hvad byområdet, er det mere end svært. Især hvis vi tager hensyn til den administrative indenlandske erfaring med at designe kunstige byområder.

Russisk motivation er forskellig fra den vesteuropæiske: i stedet for økonomisk effektivitet i første omgang fremsat lette bureaukratisk ledelse. Byer henholdsvis "bundet" til den grundlæggende industrielle centrum, der bestemmer mulighederne for eventuelle underordnede "satellitter". Under disse betingelser, har vilkårene i økonomien ikke handlet. Det vigtigste var at bygge en model af centripetal forvaltning af alle de ressourcer til rådighed. Selvfølgelig, for ikke at nævne den kontrol, der simpelthen "ruller over".

Dictionary of Economics, udgivet af "Infra" i 1999, afsagt følgende definition: byområdet - er "en kompakt arrangement, gruppen af bosættelser, forenet ikke kun i en rumlig forstand, men har en udviklet industri, kulturelle, rekreative forbindelser". Med andre ord, er en lille ændring, men den sovjetiske forståelse af begrebet stadig tilbage.

For at forstå , hvad det bymæssige område, er det nødvendigt at forstå, hvordan man organiserer en moderne produktion. Så det første - ingen vertikale, hierarkiske relationer. Kommunikation kun lige, vandret, baseret på gensidig interesse. Hvis en sådan interesse ikke er til stede, og ikke virker en flok af produktionen. Den anden - produktionscyklus består af tre komponenter: udvikling af ideer (innovativ løsning) - Finansielle instrumenter - teknologi løsning. Således er svaret på spørgsmålet om, hvad byområdet ligger i tilrettelæggelse af arbejdstiden plan (ikke produktion i "klassisk" forstand), så der i det samme rum, og så hurtigt som muligt, forudsat den optimale investeringer for at skabe en succesfuld nyt produkt på markedet . Og bedst af alt - et nyt mærke.

I den russiske kontekst, siger, at sådan byområde, er det nødvendigt at præcisere, at i bedste fald, bør det være på tværkommunalt samarbejde. Dette skyldes ikke kun det faktum, at kommunale og statslige ejerskab er stadig kritisk over for mange virksomheder. Sagen i mangel af finansielle og ledelsesmæssige værktøjer til dannelse af sådanne foreninger som byområde. Og den teknologiske og videnskabelige base i det lange løb enten. Et selskab, selv de største - det er ikke en grund til at forene ... Vi har brug for en konceptuel projekt, som et projekt af Ruhr-området og i Silicon Valley, så resultatet vil blive. Og i form af en ordre, som vi har denne kærlighed, det vil ikke arbejde ....

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.