Mad og drikkevarerDesserter

Sådan koger ost kage med æbler?

Mange af os elsker at samle regnfulde efterårsaftener i snæver familiekreds. En god tilføjelse til denne sit-runde indsamling er ofte en kop te, serveret med lækre hjemmelavede kager. Efter at have læst dagens offentliggørelse, vil du lære hvordan man forbereder enkel og lækker ost kage med æbler.

Mulighed ét: et sæt af produkter

Det skal bemærkes, at denne opskrift kan hurtigt og uden alt for meget besvær at bage en sprød, sød kage, smagen er vagt minder om æbletærte. Før du begynder processen, skal du sørge for, at du har alle de nødvendige produkter. I dit køkken skal være:

 • Tre friske hønseæg.
 • 200 gram fedt blød ost.
 • En kop sukker.
 • Teskefuld bagepulver.
 • Kop mel.
 • To eller tre æbler.

Bagning duftende og delikat ost kage med æbler (opskrift med et foto vil blive præsenteret i dagens artikel), bør ovennævnte liste suppleres med et gran salt, en halv pose vanille, flormelis og et lille stykke smør.

sekvens af handlinger

I en skål kombinere æg, sukker og salt og grundigt piskeris mixer indtil en fluffy hvid masse. Den resulterende blanding er vanillin og ostemasse. Alle omhyggeligt flosse indtil glat og langsomt hæld forhånd sigtet mel med bagepulver. Indhold retter omrøres således, at ikke skaffe for stiv dej.

Som for æbler, i dette tilfælde, er det ønskeligt at vælge en solid grøn sort. Frugter vaskes, skrælles, fjern kernen og skæres i skiver ikke er for tynde. Derefter sendes de til bunden form smurt smør og hældt tidligere fremstillet test. Bagt ost kage med æbler i en forvarmet ovn ved 180 grader i 45 minutter. Efter dette tidsrum behandle let afkølet og først derefter fjernes fra formen og afkøles helt på en rist. Før servering kager drysset med flormelis og skæres i portioner.

Mulighed to: Komponent liste

Denne opskrift er interessant, fordi produktet ikke vil blive bagt i ovnen, og i multivarka. For at forberede en lækker ost kage med æbler bedes købe alle de nødvendige produkter. Før du begynder processen, kontrollere, om du har ved hånden:

 • To hønseæg.
 • Kop mel.
 • 200 g ost.
 • Par spiseskefulde kartoffelstivelse.
 • Pose vaniljesukker.
 • Et par store modne æbler.

Som yderligere ingredienser vil blive anvendt sprængmiddel og vegetabilsk olie. Efter anmodning fra ovenstående liste kan suppleres med rosiner.

Beskrivelse af fremgangsmåden

At tilberede virkelig lækker ost kage med æbler i multivarka, skal du nøje overholde de anbefalede blandingsforhold. Teknologien er så enkel, at den kan håndtere selv en uerfaren kok nemt.

De rene dybe Skålene placeres ostemasse, tilsættes rå hønseæg og tritureredes indtil glat. Forvasket, skrællet og de centrale æbler behandlet med store flåd. Den knuste frugt på denne måde blandes med æg, ost og tilføje til massen af alle løse komponenter. På anmodning af dejen bliver sendt præ-gennemblødt rosiner i kogende vand.

Alt blandes grundigt og sendt til en skål Multivarki, præ-smurt med en lille mængde af vegetabilsk olie. Luk derefter enheden aktivere funktionen "Bagning" og vent i tyve minutter. Efter klarsignal ostekage med æbler blev fjernet, afkølet, drysset med flormelis og tjente til tabellen.

Mulighed tre: ingredienslisten

Denne opskrift er interessant, fordi i sin sammensætning der frisk ingefær og rosiner. Det færdige produkt er praktisk talt ikke følt ostemassen, giver det en delikat cremet smag. Før madlavning husk at tjekke, om der er i dit hus alle de nødvendige komponenter. Det er vigtigt, at der i dit køkken var der en:

 • 120 gram smør.
 • To hønseæg.
 • 70-80 gram blød ost.
 • Frisk ingefær.
 • 220 gram mel.
 • Et stort modne æble.
 • 170 g sukker.

For at have vist sig lækker og smagfuld ost kage med æbler og ingefær, ovenstående liste bør udvides. Det anbefales at tilføje en håndfuld rosiner, en knivspids salt og et par te skeer af bagepulver.

Forberedelsen teknologi

I en høj skål kombinere æg og et par spiseskefulde sukker. Den resulterende blanding blev pisket med en mixer og gradvis tilsætning af resterende sukker. Som et resultat, bør du have en frodig, cremet masse.

Et lille stykke rod ingefær oprenset behandles med meget fint rivejern og sende den til blandingen ægget-sukker. Til dette blev der tilsat en præ-mosede ostemasse og blødt smør. Alle gode røre og derefter hælde lidt præ-sigtet mel. Antallet af disse kan være lidt forskellige fra dem, der er indeholdt i opskriften. Det afhænger af kvaliteten af mel og et indhold af ost fugt.

Den resulterende luft cremet dej tilføje de vaskede rosiner og hakkede obsushenny æbler. Alle omrør forsigtigt og derefter hælde bagepulver. Dejen blev spredt i en form og sendes til ovnen er forvarmet til 180 grader. Tilberedningstid er omkring halvtreds minutter.

Hvis du har besluttet at bage boller ost med æbler i silikone forme, så er det ønskeligt at fylde mere end 2/3 af det samlede beløb. Skal være særlig opmærksom, i dette tilfælde, er opholdstiden for produktet i ovnen reduceret til det halve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.