ComputereComputerspil

Call of Duty: Ghosts: passage, del 1. Passage af spillet Call of Duty: Ghosts

skytter Call of Duty-serien går tilbage til 2003, hvor det første spil er kommet i stand, og har opnået enorm popularitet. Den første del er at fortælle os om begivenhederne i Anden Verdenskrig, som på det tidspunkt var meget populær i computerspil. Realisme, multilateralisme, den overflod af våben, udstyr og andre aspekter af CoD lov til at kravle op til toppen. Faktisk er denne serie er der allerede samme år. Først var der tre dele, der udelukkende sender Verdenskrig, så kom den fjerde episode, med titlen Modern Warfare. Selv fra dette kan vi se, at det går om noget andet - i denne gren, som omfatter tre kampe, begivenheder finder sted i øjeblikket. Også værd at bemærke to projekter, kendt som Black Ops - er berørt af emnet for den kolde krig. I hver af de spil-serien spillere kan finde noget nyt og interessant. Selvfølgelig, i årenes løb gaming industrien har udviklet sig, og dermed skabe mere avancerede projekter. Så der var en række CoD spil kaldet World at War, hvor handlingen er igen tilbage i de dage af Anden Verdenskrig, men nu med forbedret grafik, fysik, og andre aspekter af realisme. Men nu vil vi fokusere på de nye projekter i denne serie - Ghosts. Disse handlinger forekommer ikke i fortiden, nutiden og fremtiden, i 2023, der skyldes, at den virkelighed, er det ikke nødvendigt at se på disse begivenheder. Det er i en vis forstand gør spillet endnu mere spændende. Nu er der et nærmere kig på Call of Duty: Ghosts. Passage det vil tage dig omkring tretten eller fjorten timer.

COD: Ghosts - hvad er dette spil?

Hvis du er en fan af serien, kunne du allerede vænne sig til disse spil, så du kan finde for selv velkendte elementer. Du bør starte med den kendsgerning, at Call of Duty: Ghosts passage er absolut lineær. I nogle tidligere spil udviklere tilføjede et valg, der forgrener historie, men nu har besluttet at holde det enkelt og bare fortælle en historie, der er virkelig værd at lytte til hende.

I Call of Duty: Ghosts passere det meste af tiden vil blive udført på vegne af Logan Walker, et medlem af Ghost enhed. Bortset fra ham skal du vide om hash, din storebror, som også vil være med dig i denne afdeling, samt Elias - Leder og deltid, og din far. Det er ham, der vil give dig og indberetter de nødvendige data. Således i Call of Duty: Ghosts passage vil dreje rundt om tegnene data, samt omkring andre medlemmer af enheden spøgelser og, selvfølgelig, dine modstandere - Federation, der forsøger at etablere verdensherredømmet. Her vil du være vigtigt at kende navnet på Gabriel Roarke - er den vigtigste antagonist af spillet, som engang var på stedet af Elias, er, at der ledes af et spøgelse, men så hoppede til Føderationen og nu gør alt for at ødelægge denne gruppe, er indbegrebet af modstand.

Hvordan det hele begyndte

Med hvad vil du gøre i Call of Duty: Ghosts passage? Del 1 vil fortælle dig baggrunden på hvordan ti år siden Logan, hovedpersonen, sammen med sin bror lyttede til sin fars historie om legendariske Ghosts division. De var i stand til at evakuere et hospital, der stormede en halv tusinde mennesker, mens Ghost kun tres var. Som et resultat, er der kun fjorten, men de mislykkedes i deres opgave. Når historien ender, er du i for en overraskelse - bombningen begynder. Det er ikke let, og især - skaller flyver direkte fra rummet, med rumstationen. Du er nødt til at overvinde en vis afstand, før kameraet skifter til denne meget rumstation, hvor du vil opleve terrorangrebene, der vil tage kontrol over en hemmelig projekt og begynder bombardement af Jorden. Du vil være i stand til at prissætte deres liv for at redde planeten ved at omdirigere projektiler på et sikkert sted, men denne gang markerer begyndelsen af dominans Føderationen.

Så spillet vil overgive dig Logan kontrol, så du kan komme til hendes fars pickup truck og kørte væk fra nedstyrtningsstedet. Fra det øjeblik, i Call of Duty: Ghosts passage. Del 1, som er prologen ender og du befinder dig i 2023. Du er ikke længere en lille dreng, og allerede en stor dreng. Og mens der endnu ikke er medlem af de spøgelser, modstandsbevægelsen. Den fulde passage af spillet Call of Duty: Ghosts begynder med dette øjeblik. Men det er værd at bemærke, at missionen, døbt "Fagre nye verden", er en slags en tutorial - her vil du først nødt til at bruge en række funktioner, der vil bruge i spillet - du gør nogle skydning, løbe rundt, vil klatre og hoppe, vil du endda give ild en raketkaster manuelt styret til at skyde ned helikopteren. Og først derefter, kontakt med sin far gennem en bærbar computer, får du din første fulde opgave.

"Neutral Zone" og "Fallen"

Passage af spillet Call of Duty: Ghosts, del 1, er efterladt - nu du står over for alvorlige udfordringer. Elias sender dig, at din bror og en specielt uddannet hund udforske det område af den neutrale zone. Navnet givet til den jord, der er under angreb fra en orbital station for ti år siden. Ponostalgiruyte om hvor var dit hjem, og derefter begynde at handle. Med jævne mellemrum skal du skifte til hunden til at udføre bestemte handlinger, der er utilgængelige for mennesker. Således passage af spillet Call of Duty: Ghost er meget mere interessant, end du måske ved første øjekast.

Eliminering alle de fjender du vil være i stand til endelig at ved hjælp af specielle kikkert til at observere og lytte som den ene Roarke, den vigtigste skurk, han afhører en af de spøgelser. Naturligvis, vil du ønsker at redde ham, bortset fra at nu vil du have et mere alvorligt problem - angreb af ulve. I første omgang vil din hund kan hjælpe dig til at kæmpe tilbage, og så skal du redde hans liv. kommer også til hjælp to soldater fra Ghost, og med hvem du går til at redde Ajax - så kalder dem fangne kammerat. Missionen af "Fallen" Du er nødt til at arbejde en snigskytteriffel, stille og roligt at rydde området, og derefter metodisk storm lokalerne, smide deres specielle granater, mens du selv vil være i en gasmaske. Som du kan se, passage af spillet Call of Duty: Ghosts, del 1 - er allerede fortid. Nu er du nødt til at handle omhyggeligt og bevidst, har du ikke plads til fejl. Endelig får du til det sted, hvor afhøringen var, men for sent. Ajax er død. Og så er der et endnu mere alvorligt problem - fundet billeder af fighters spøgelser, og du forstår, at denne jagt foregår for dem.

"The Return" og "Legends lever evigt"

Passage af spillet Call of Duty: Ghosts, del 4, mission "Legends lever evigt" igen vil kaste dig tilbage i tiden. Men for at dette skal du først passere den tredje opgave, kaldet "The Return". Har du brug for præcis, hvad der bliver sagt i titlen - at vende tilbage til basen for hans far. Og her er du i for en ubehagelig overraskelse - hele basen er i brand, en hård kamp foregår på dens område. Du skal derefter indtaste denne kamp og forsøger at ødelægge så mange fjendtlige, selv om dette tal ikke påvirker passagen af spillet Call of Duty: Ghosts. Finalen af slaget allerede er forudbestemt historie, men du kan få nok adrenalin i processen. Derudover er der flere punkter, hvor du er nødt til at beslutte, hvordan deres skæbne og skæbne konfrontation, så vær forberedt på alle eventualiteter. Som et resultat, vil du nødt til at komme under kraftig ild til stedet for din fars implementering, og derfra til at kalde "spøgelser", der kommer op til dig i en helikopter.

Og så passerer spillet Call of Duty: Ghosts (2013 udgave) tager en uventet drejning - Elias vil fortælle dig, at han er leder af de mest legendariske spøgelser divisioner, samt informere om, hvem der Roarke og hvorfor han jager for en enhed, hvis leder tidligere. Her spillet og tager dig 12 år siden - i den mission "Legends lever evigt." Du tager rollen som en ung Elias, der, sammen med Roarke sendt på en mission for at myrde en af de vigtige medlemmer af sammenslutningen. Du bliver nødt til at synkronisere til at fjerne modstandere i løbet af som vil blive demonstreret, at Roark og Elias var gode venner. Men her er den endelige kamp vil gå galt, som vi gerne ville, og som et resultat af Elias vil være i en vanskelig situation - det holder falder Roarke hånd, men hvis alt er og bliver, skal de omkomme alle spøgelser. Han beslutter sig for at give slip, og Roarke falder, men hans krop blev ikke fundet, og resultatet er, at han, efter at flyttet til Federation side, og spøgelser hadede til kernen, efter at have til formål at udrydde dem.

"Federation Day" og "Birds of Prey"

Ganske interessant drejning i dag vedtaget en afleveringer Call of Duty :. Ghosts "Del 2 - er, at du nu nødt til at huske, da du vil blive krævet en masse fingerfærdighed og anvendelse af de væsentlige færdigheder, du gå til bunden af den højre hånd Roarke Ramos. for at finde ud af placeringen af de vigtigste skurk. basen overfald er en ret typisk scene, men det vil stadig kræve, at du en masse færdigheder. Desuden vil dette angreb være et baghold, og du er nødt til at klare den overlegne antal modstandere. men hvis du boo ete handle forsigtigt og hurtigt, til at håndtere dem og slutte af Ramos, men det vigtigste her -. det tage med en kuffert, der indeholder de krypterede data Start derefter mission "Birds of Prey", hvorfra du vil lære at kufferten var meget. nyttigt - efter dekryptering lært Roarke placering du går til, hvor du angiver, og centraliseret storm ly Roarke ..

På dette tidspunkt i Call of Duty: Ghosts passere uden kommentar forlader er umulig, fordi du giver op Roarke uden megen modstand. Det ser temmelig mistænkeligt, men spøgelser ønsker ikke at gå glip af denne chance. Huske, hvordan udviklet i Call of Duty: Ghosts passage. Del 3 har vist dig, at både Roarke og Federation - er ikke de samme modstandere der undervurderer. Efter alt, hele denne situation er en anden baghold, som ramte modstandsfolk.

"Ofre" og "Opkald"

Føderation er et slag mod en helikopter, der har transporteret Roarke. Ikke underligt han ikke modstå - det var alt tælles på et par skridt fremad, og nu Ghost helikoptere skudt ned, Roarke tabt, og de krigere selv er dukket op i junglen. Hvilket i dette tilfælde vil kræve dig til Call of Duty: Ghosts passage? 3 trin, du skal tage stor omhu. Først skal du gå til nedstyrtningsstedet. For det andet hjælpe med at indsamle alle de spøgelser sammen. For det tredje, starte flare, så du kunne finde dine kammerater. Men her venter du på en meget ubehagelig overraskelse - din raket er blevet bemærket ikke kun et spøgelse, men sammenslutningen, så du bliver nødt til at køre en lille smule og gik under jorden, før du vil være i stand til at hjælpe. Så vil du være i stand til at fortsætte i Call of Duty: Ghosts passage.

Del 5 vil lære dig at Federation - er en stærk kraft, og selv da det var klart, at alle de gode ender. Mission "Dial" fortæller os, at et alvorligt missil slag på ubestemt punkt placeret uden for USA, og du skal finde ud af præcis, hvor raketten fløj. For at gøre dette, skal du endnu engang storme basen, men Ghosts huske, hvad de blev undervist Call of Duty: Ghosts Snyder, del 4 - hvis du glemmer det, det var der, at Elias talte om, hvordan Roarke blev, hvad han er nu. Derfor er du nødt til at handle hurtigt, effektivt og hurtigt. Som et resultat, får du de oplysninger, du har brug for, vil det tage dig længere tid at en anden mission.

"Atlanta er faldet" og "The afgrunden"

Ud fra disse data, kan du se, at sammenslutningen har en vand-platform kaldet Atlas, som du nu har til at eksplodere. Det vil ikke være det øjeblik, hvor enden Call of Duty: Ghosts passage - den endelige er stadig langt. Men det vil være et meget vigtigt punkt. Efter eksplosionen af afgifter vil du nødt til at kæmpe med modstanderne ret på vandet og på ruinerne af den platform, og derefter med held komme væk fra det sted, hvor operationen. Men det stopper ikke - du er nødt til helt at fratage sammenslutningen af vand indflydelse i regionen, derfor er det nødvendigt i missionen "The afgrunden" at ødelægge destroyer. Som det fremgår af navnet, får du ikke at gøre det fra luften - skibet har en kraftig anti-luftskyts forsvar. Derfor må vi stille og roligt under vandet for at komme til ødelæggeren og angribe sin mest sårbare del, så det sank. Alt dette tidspunkt, du bliver nødt til at beskæftige sig med de fjendtlige dykkere samt marine rovdyr, der ikke utilbøjelig du spise. Når oversvømmelse destroyeren, vil du være i stand til at komme i land for at fortsætte passagen, langsomt nærmer sig til sin logiske konklusion.

"End" og "Sin City"

Husk passagen af spillet Call of Duty Ghosts, del 3? Det er, når du først pust af krudt, for første gang indgået en rigtig kamp, og lærte at kommunikere med din hund, såvel som partnere. Men nu er spillet ved at være slut, så du er nødt til at samle kræfter og bruge alle de færdigheder, som du har erhvervet. I missionen "den ultimative" du er nødt til at tilbringe de næste angreb på fjendens base for at finde ud af, hvad der præcist det sker under en signatur stempel "Top Secret". Gør din vej gennem skarer af fjender, du stadig nå dit mål. Så vil du vide, at sammenslutningen på dette grundlag giver en utrolig kraftfuld våben, så den bedste løsning er at ødelægge grundlaget end spøgelser og engageret, kroning opgaven til en anden succes. Men her følgende vil resultere i en reel fiasko. Således Federation iværksat en plan for at genoplive den meget rumstation, som har etableret verdens første kaos, da en ny ordre. Nu Føderationen planlægger at afslutte jobbet, og Ghosts bliver nu forhindret i at ødelægge en af missiler. Operationen resulterede i et stort antal mænd, herunder dig og din bror og far blev taget til fange. Roarke vil forsøge at finde ud af alt om spøgelset af Elias, men han nægter at samarbejde. Som et resultat, en kort konfrontation Roarke dræbt Elias, men får chancen for frelse gennem resten af spøgelser. Selvfølgelig, du formår at bruge det, men ikke uden tab. Også bliver skadet, og din trofaste hund, som du nu har brug for at bringe til det punkt, evakuering, lejlighedsvis at sætte det ind i læ og hjælpe kammerater.

"Alt eller intet" og "bryde forbindelsen"

Når du er på skibet, kan du hente Ghost maske - din far er død, men du ikke ønsker at få sin sag døde med ham. Nu er det din tid til at blive et fuldgyldigt fighter. Men du har brug for at overleve den første - genforenet med sin bror, med hvem du er nødt til at forsvare sig fra skarer af fjender forsøger at angribe dit skib. Ved først givne lejlighed, du er nødt til at få fat i kontrol over den indbyggede våben til at bekæmpe fjenden er blevet lettere. Naturligvis har en sådan angreb på skibet ikke overleve, men du har allerede markant slikke de fjendtlige styrker, og Ghosts kommer til at hente dig. Du er nu et fuldgyldigt Ghost, og på en mission for at "bryde båndene" er allerede ude i masken, som medlem af en af enhederne. Så vidt du husker, dit mål - ikke at tillade Føderation til at gentage, hvad der skete for ti år siden. Men at ødelægge hver af de fireogtyve missiler - en umulig opgave, så det er bedst at fokusere på forvaltningen af centret, for hvis man ødelægger det, du fratage Føderation til at lancere missiler til rådighed. Derfor skal du gå til hjemmebasen, storm det, bryde gennem de enorme kræfter fjenden, så lad os signalere til sine bombefly. Naturligvis så hurtigt som muligt, så prøv at forlade bygningen, så for ikke at dø under murbrokkerne.

"Loke" og "Ghost Killer"

Det kommer denne utroligt vanedannende spil til ophør. Du er kun to missioner, hvoraf den ene er ikke engang hovedpersonen Logan, da det vil finde sted i rummet. I "Loke" vil du nødt til at handle som en af de krigere på de orbitale stationen Ghosts Federation. Du er nødt til at ødelægge det for at fratage en fjende af muligheden for videre planlægning ansøgning knusende slag mod Jorden. Det er naturligvis muligt, men meget mere interessant er det, der sker på samme tid på planeten.

Og hvad sker der næste - Logan, hash og andre spøgelser hjemsøger Roarke og hooked ham i toget, hvor der er en alvorlig kamp. Have beslaglagt kontrol af toget, du straks finde dig selv i træl af Roarke, men han kommer til den støtte, hash, som allerede er markeret som et mål for toget bombningerne, og inden for sekunder broen over hvilken skinnerne er smuldrende, og toget er ved at synke. Samtidig er der den endelige kamp med Roarke, hvor du formår at frigive en kugle i ham. Svøm til overfladen, skal du få fat Hash og træk den til kysten. Det ser ud til, at alt endte godt - Roark besejrede kræfter Føderation sammen med toget kastet til bunden, rumstationen er ødelagt, missil kontrolcenter i ruiner - er menneskeheden gemt, samt Logan med Hashem. Men alt er ikke rosenrødt. Så snart du vende rundt, vil du se et mirakel overlevende Roark, at man skærer ned med ét slag. Hash det vil ikke skade, men hovedpersonen vil bortføre dybde. Spillet slutter, vil du demonstrere at begrave pit. Naturligvis betyder ingen ikke angive præcist, hvad der er indeni, men på baggrund af tidligere begivenheder, kan du gætte, at en lykkelig slutning stadig ikke er sket, og at Logan er begravet der.

Så du gennemført spillet Call of Duty: Ghosts. Hun kunne ikke forlade dig i bad en nice trail af flere grunde - store grafik, fremragende realisering, en dyb og fascinerende historie, veludviklede figurer. Alt dette giver dig mulighed for øjeblikkeligt at forelske sig i spillet og kunne godt sætte det i en foretrukken, hvis du er glad for de data, genre af spil. Men selv om skytterne - det er ikke dine ting, du stadig skulle prøve dette projekt, da det er blevet lidt lettere på mange måder, men også sjovere. Det syntes QTE, har en maksimal linearitet, det vil sige, at du ikke behøver at foretage vanskelige valg, eller at rejse rundt i spillets verden, for at finde hvor de skal gå næste.

Det anbefales også at forsøge sig med andre spil i serien, da de hver især har skabt et unikt miljø - din oplevelse er usandsynligt, at nogensinde ske igen, så hver gang du vil opleve den fulde spændingen ved at være kompetent og utrolig kvalitativt indset dette eller hint spil serien. I nogle af dem en lykkelig slutning, i nogle - ikke meget, men det er altid historien var og er stadig en af de stærkeste funktioner i projekter vedrørende serien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.