TravelingFlyrejser

Hvad er det Milano lufthavnen mere komfortabel og tættere på byen? Hvordan kommer fra lufthavnene i Milano Malpensa, Linate og Bergamo i byen?

Du kommer til at besøge Italien og tænke over, hvordan man kommer til byen efter ankommer til Milano lufthavn? Så er denne artikel for dig. Faktisk vil vejen være let, selvom du er første gang i landet og taler ikke italiensk. Men for dette er det nødvendigt at have visse oplysninger, og i denne artikel vil vi dele det med jer.

Så, hvordan man kommer til hovedstaden i modeverdenen vil være lidt anderledes, afhængigt af hvor i lufthavnen Milano du ankommer. Efter alle luftfartsselskaber havne by har så mange som tre: Malpensa, Linate og Bergamo. Find lufthavne i Milano på kortet er ikke svært: alle af dem er fra byen i en afstand på ikke mere end halvtreds km og har en veletableret kommunikationssystem. Overvej hver luft havn alene.

Milan Malpensa Airport

Hvordan kommer man til byen, hvis dit fly landede på den største lufthavn i Milano? Dette vil fortælle senere, og nu præsenterer vi nogle oplysninger om Malpensa. Dette er en af de travleste luft havne i Italien, samt den største last havn i landet, der ligger i de femogfyrre km fra centrum af mode kapital. Der er to terminaler: for reguleret tjeneste (T1) og til charterflyvning og lave omkostninger bærer (T2). Af den måde, som regel alle flyvninger fra Rusland er i Malpensa. T1 har to satellitter: Europæisk og lokale destinationer (zone Shengena) - A; internationale flyvninger, med undtagelse af Schengen-området - B. Også under opførelse er den tredje satellit - C, selv i de planer om at bygge en tredje landingsbane.

Malpensa (Milano) Airport tilbyder rejsende alt det nødvendige for komfortabel ventetid flyvning: restauranter, cafeer, saloner og mere. Der er toldfri butikker, valutaveksling og biludlejning, posthuse, offentlige telefoner og så videre. Men adgang til Wi-Fi er den største lufthavn i Milano giver kun for et gebyr, en time koster 5 euro, klokken ti - 15 euro. Betal online, kan du direkte på sitet ved indførelsen af de kreditkort data i den relevante browservindue åbent på skærmen personlige telefon eller computer.

Malpensa: shuttle service

Hver tyve minutter fra udgangsterminalen 4 sendes til T1 komfortable busser Malpensa Shuttle, som følger banegården i Milano. Det tager halvtreds eller tres minutter, enkeltbillet koster 10 euro - for voksne; € 5 - for børn. Hvis du køber en billet til en voksen, når frem og tilbage, vil det være billigere - 16 euro.

Malpensa - Bergamo

Fra Terminal T1 Terminal T2 løber gennem Orioshuttle bus til andre luft havnen i byen Milano - Bergamo. Denne lufthavn er beliggende i en vis afstand fra Milano Malpensa, tiden er en time og tyve minutter på vejen. Fly afgår hver halve time. Pris per voksen - 18 euro én måde, 30 Euro begge veje; børn (for børn 2-12 år) - 5 euro én måde.

Malpensa - Linate

Malpensa Shuttle bus kan nås på en anden lufthavn i Milano - Linate. Plantning udføres ved et stop ved afgangen 3 №2 terminal T1. Også, stoppesteder ved terminal T2. Fly afgår hver halve time, rejsetiden er tres til halvfjerds minutter. Voksen enkeltbillet koster 13 euro, og børn - 6,5 euro.

Af alle de ovennævnte ruter er nogle generelle regler. For eksempel er et barn billet købes til børn i alderen fra to til tolv år. For yngre børn rejser gratis. Med hensyn til køb af billetter, kan du allerede købe dem direkte i køretøjet kabine.

Malpensa - Torino

Fra terminalen T2, hvilket gør et stop ved Terminal T1 SADEM shuttle busser til Turin. Fly er lavet hver anden time, vil vejen tage de samme to timer. Omkostninger af billetten én måde for en voksen er 18 euro.

Malpensa: togforbindelse

Hvis du går ned til minus første sal i Terminal T1, vil du se at stoppe elektrisk tog, der går til Milano på højre side. Han kaldte Malpensa Express. Træne at være Cadorna station, hvor du kan gå til en metrostation af samme navn, og derefter til den centrale station. Vejen til Cadorna tager omkring en halv time til tog / banegård - omkring fyrre minutter. Billetpris for voksne - 10 euro for børn under fjorten år - 5 euro. Også tariffen "Familie": når du rejser til to voksne og to børn 4-18 år, de samlede omkostninger vil være 25 euro. Express afgår hver halve time fra 05:30 til midnat. Anskaf rejsedokument kan være på stationen kassen eller maskine. Før du går til toget, skal billetten valideres i en særlig kompostbeholder gul.

Fra Malpensa med taxa

For dem, der ønsker at forlade Milano lufthavn med taxi, rapporterede vi, at udgifterne til rejse til byens centrum koster omkring 60-80 euro. Rejsetiden vil være fyrre til halvtreds minutter.

Milano-Bergamo Lufthavn

Hvordan kommer til hovedstaden i verdens mode af denne luft havn? Jeg må sige, at transport links er organiseret er ikke værre end i Malpensa. For det første vil nogle fortælle dig om lufthavnen. Dens officielle navn Orio al Serio, men havnen er bedre kendt som Bergamo eller Milano-Bergamo. Det ligger tre kilometer fra byen Bergamo og femogfyrre kilometer fra Milano. Dette land, og indenlandske og internationale flyvninger. På det område er der en bank, apotek, valutaveksling, pengeautomater, turistkontor, cafeer, restauranter, biludlejning og meget mere. Fri adgang til netværket via Wi-Fi er kun tilgængelig for dem, der allerede passeret check-in og er beliggende i afgangshallen.

Bergamo: busforbindelse

Fra lufthavnen til Milano afgår Autostradale busser, Terravision, Orioshuttle. De har alle opfølgning på den vigtigste tog / d Station. Billetten kan købes direkte fra chaufføren i kabinen eller i lufthavnen billetkontoret, i hvilket tilfælde omkostningerne vil være som følger: voksenbillet koster 10 euro, og børn - 5 euro (børn under fire år rejser gratis). Bergamo busser afgår hver halve time, vil vejen tage inden for en time. Om, hvor af Orio al Serio Lufthavn for at komme til den anden lufthavn Milano - Malpensa, er det allerede blevet beskrevet ovenfor.

Også fra luft havn kan du gå til Autostradale bussen til byen Brescia. En-vejs billet til en voksen koster 11 euro, begge sider - 20 euro for et barn af to til tolv år - 5,5 Euro én måde.

Bergamo: togforbindelse

Gå i mode hovedstad i toget kan kun være w / d Bergamo Station. Og der ved jernbanen / tog station kan være igen på bussen, der afgår hver halve time fra busstoppestedet ved siden af lufthavnsterminalen. Carrier er et selskab ATV, rejser koster 2,10 euro, og turen tager ikke mere end femten minutter. Billetten skal købes i automater, installeret ved busstoppestedet. Glem ikke at validere den efter indtastning af kabinen.

Ved box office eller terminalen på jernbanen / togstationen i Bergamo for 5 euro kan du købe en billet i toget til Milano. Rejsetiden vil være fyrre til halvtreds minutter. Også herfra tog til andre større italienske byer som Venedig, Firenze.

Fra lufthavnen Orio al Serio i bil

Nærliggende leje er fra afgangen af ankomsthallen, hvor du kan leje en bil. Også til Milano kan nås med taxa til 60-80 euro. En taxatur til byen Bergamo koste omkring 20 euro.

Linate Lufthavn

Denne luft havn er tættest på Milan - kun otte km. Som regel er der landing europæiske og indenrigsflyvninger. Navnet på Linate modtaget under navnet af landsbyen, officielt, han kaldte lufthavnen E. Forlanini - italiensk luftfart pioner og opfinder. havneområdet er lille, er der kun én terminal, men der er i bygningen, alt hvad du behøver: opbevaring, en bank og et postkontor, apotek, butikker, barer, caféer, legeværelse og mere. Den Milano lufthavn er praktisk og moderne, det har også det største antal muligheder for bevægelse, som er tættest på byen.

Linate: busforbindelse og taxaer

I mode centrum af hovedstaden kan nås med offentlig transport, nemlig busser nummer 73 og nummer H73, der ejes af ATM. De følger op på den underjordiske station S.Babila. En-vejs billet til en voksen vil koste 1,5 euro, og vejen vil tage en halv time. Du kan også komme til den w / d station i Milano med bus ATM eller Starfly. Fly udføres hver halve time, rejsetiden er fem og tyve minutter. Billetpris for voksne - 5 euro én måde, € 9 til / tilbage; barn 2-12 år - 2,5 Euro én måde.

Mange mennesker foretrækker at rejse med taxa: det vil koste 20 euro og 15 minutter tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.