Hjem og familieKæledyr

Race Pomeranian. Anmeldelser af ejerne, og især hunde

Hundeopdrættere, der bor i byen, især i en lille lejlighed, ofte utilgængelige kommunikation med hunden. En afsætningsmulighed for dem at foretage et kæledyr af lille størrelse. En af disse klipper - en Pomeranian. Svar om det er fulde af beundrende udtryk. Alle, der er en stolt ejer af denne smukke miniature hunde, bemærke, at det er loyal, kærlig og meget intelligent.

Disse hunde nedstammer fra gamle racer af slæden så tilbageholdt de kvaliteter af mod og hengivenhed til sin herre. De er ikke bange for noget og får sammen godt med nogen kæledyr. Frygtløst, uden hensyn til deres lille statur, vil gø og forsvare deres herrer? Denne Pomeranian. Anmeldelser af ejerne af denne dristige hund fejre hendes munter og modig karakter. Hertil kommer, hun er meget legesyg, kærlig og sjov, over hele støtte for sin herre, og vil altid være den bedste ven af børn.

På trods af sin lille størrelse, appelsiner opfører sig som rigtige hunde. De er hurtige til at huske holdet og glade for at beskæftige sig med ejeren.

Lidt fluffy kugle af usædvanlige udseende - en Pomeranian. Anmeldelser breed elskende sige, at det oblik- er noget mellem en bjørn og ræv. Disse hunde er forskellige i længden tyk pels, der sjovt strittende. Når man ser på den orange, ser det ud til, at der fra de fluffy klumper ser dejlige snude med kloge udtryksfulde øjne.

Spitz havde længe været kendt, men kun i det 19. århundrede, blandt dem skiller sig ud slags "Pomeranian". Typer af hunde af denne race er forskellige i farve og form af næsepartiet. Det menes, at der ikke er to appelsiner. kan identificeres tre typer af sten. De første to - en ræv-type (akut langstrakt snude og spidse ører) og en Bjørn (med fyldig afrundet fladtrykt snude og ører). Mellem dem er et stykke legetøj Spitz type med kort skarp lille snude. Den mest almindelige appelsin tan eller sandfarve, men der er hvid og sort.

Størrelsen af disse små hunde - op til 25 centimeter. De vejer 2-3 kg. Derfor kan de være uddannet på toilettet på bleen eller bakken og gå med dem kun i godt vejr. Selv om de er meget mobile og hårdfør, kan lide at løbe og lege på gaden, men de er nemme at gå på sine hænder, eller særlig håndtering.

Hund Pomeranian kræver meget lidt vedligeholdelse. På trods af hendes lange fluffy hår, hun næsten ikke falme. Spitz kan bade en gang om måneden, og kæmning 1-2 gange om ugen. Fra dem næsten ingen hår og lugten af skunk. Appelsiner er meget rent og ryddeligt, lærer hurtigt at gå på toilettet på bleen og aldrig irritere ejeren.

Disse livlige, sjove og kloge hunde har fascineret mange. De, der ønsker at gøre en dekorativ kæledyr er i stigende grad vælger racen Pomeranian. Feedback fra dem, der allerede har købt en orange, næsten alle beundret. De fleste ejere fortryder ikke, at valgte denne race, fordi hundene er meget intelligent, lærenem og er i stand til at tilpasse sig karakteren af ejeren. Så appelsiner kan gå helt nogen: både aktiv og hjemmemenneske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.