Mad og drikkevarerOpskrifter

Kød retter i ovnen

Enhver kvinde, selv kendetegnet ved en stor kærlighed til madlavning, i en samtale er nemt at kalde dig et dusin retter af sit arsenal, som ofte er på bordet i hendes hus. Som regel er det fire eller fem salater, supper og borscht, flere muligheder for varme retter og selvfølgelig at nogle af kagerne. En særlig plads i denne liste er kødretter. I ovnen, hvis de er kogt i en dobbelt kedel, på grillen eller bare på panden - i hvert fald disse retter er et højdepunkt på hvert skrivebord. Hvis bare det ikke er en vegetarisk familie.

Og hvad der ikke tilberede kød i forskellige køkkener i verden! Opskrift af kød, bagt i ovnen, vil du finde på menuen for enhver restaurant overalt i verden. Finthakket det kan findes i grøntsager eller salater med eksotiske frugter, mere groft klippe det når kogt supper, stegte sine portioner, svæve og bages. Og da bagningen - det er også en af de mest skånsomme tilberedning af produktmuligheder, kødretter, kogt i ovnen, vil være mest nyttige for dit helbred. Dette skyldes primært, at det faktum, at mange opskrifter af kød ristning i ovnen ikke omfatter i sin sammensætning af ekstra fedt, tilberedt på grillen eller i en folie, som heller ikke kræver tilsætning af vegetabilsk olie.

Men de, der ikke er bekendt med problemet med overvægt, og er ikke bange for det høje niveau af dårlige kolesterol i blodet, har råd til kød, temmelig aromatiseret med forskellige saucer og krydderurter. Hvis du er ved at forberede en skål af kød i ovnen, såsom en kylling, det gør ikke noget en hel slagtekrop eller bare ben, så for en halv time før tilberedning af kød obmazhte mayonnaise. Dette vil minimere mængden af skadelige salt under tilberedningen og give det færdige fad en dejlig gylden brun. Fans af skarp lille kan blande mayonnaise med en skarp adzhika. Når stegning kalvekød er bedst at bruge eller fremgangsmåde ifølge ristning små stykker i folie, da det er folien vil ikke tillade fluid at fordampe, hvilket gør den fedtfattige kalvekød mere saftigt, eller ved at skære kød i portioner, sætte det i en form for bagning i tidligere fremstillet leje af løg (lag løg, skiver halvringene). Derefter det hele hældt saltet med en blanding af lige dele af mayonnaise, creme fraiche og vand og sendt i en forvarmet ovn. Fremstilling af en skål ved en temperatur på 150-170 grader i 60-90 minutter. Udarbejdet kød lagt ud på et fad med en bue, som den er bagt. Mayonnaise og creme fraiche gør bløde og møre kalvekød. Et smukt udseende retter er sikker på at nyde dine gæster.

Det samme princip kan fremstilles og svinekød og kylling, og kanin, og endda spil. Denne parabol får nok nærende, men det er muligt at foretage justeringer ved at reducere mængden af mayonnaise og creme fraiche hjælp af en lav fedtprocent. Smag vil ikke blive skadet. Vi kan ikke sige et par ord om de retter, hvor kød tilberedt i ovnen. Dag valget varieres fra dens sædvanlige og velkendte støbejern (ikke meget smuk, men tiden testet) og til en meget smuk keramiske forme eller former for varmebestandigt glas. Ved hjælp af den nyeste, kan fadet sendes direkte til bordet i form af, men vi må ikke glemme, at, og keramik, og glas kan ikke lide temperaturændringer, fordi de er placeret i en kold ovn, øge tilberedningstiden af ti minutter. Keramiske former har en anden fordel - de holder varmen godt, hvilket betyder, at kødet på bordet langsomt vil køle ned, og alle dine gæster vil have tid til at vurdere evnen af kulinariske værtinde. Og det er ligegyldigt, om du forbereder til den festlige bordet eller til den daglige, så gør det med glæde, fordi hver ret husmor efterlader et stykke af deres kærlighed og følelser. Kog med kærlighed til din familie, og du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.