Mad og drikkevarerOpskrifter

Oksekød bøf - en opskrift med en antydning af klassisk

Oksekød bøf, en opskrift, der er allerede blevet en klassiker, er de dele af oksekød. Dens tykkelse varierer mellem 3 centimeter. Et stykke kød bør være dobbeltsidet ristning. Steaks kan variere alt efter graden af parathed. De vigtigste er: blod, "medium", stærkt stegt.

Ideelt, at bestemme parathed nødvendigt at bruge madlavning termometer. Men i virkeligheden, moderne hjem er meget sjældent nogen bruger emnet. Oftest at bestemme parathed retter med personlige iagttagelser.

Når et valgt niveau af madlavning bøf, må det erindres, at en stærk fratager stegning kødsaft, bliver det tørre og hårde. Men forberedelsen af hans blod - er ikke ideel for alle. Efter dette niveau er klart designet for elskere. Den mest populære i verden har vundet bøf oksekød opskrift , der involverer ristning "medium". Dette kød er kendetegnet ved en ensartet brun farve, men når du klikker på det afskårne stykke vil spille en stor mængde saft.

Hvordan til at lave mad bøf oksekød - det er ikke så slemt. Skal indsendes til det og pynt. Men det er let, "problemer". For en side parabol til bøf er stor grøntsager. Det er bedst at koge dem på grillen. Godt kød og vil blive kombineret med en salat af friske grøntsager.

Før du begynder at gøre denne parabol, skal du forberede kødet korrekt. Til en plade liggende på en rigtig oksekød bøf, er det bedre at vælge kødet uden årer og knogler. Perfekt interkostalrum del. Ideelt set, du ønsker at bruge fersk kød. I dette tilfælde er der ingen tvivl i saftighed og aroma af retter. Skal kødet skæres i stykker, hvis tykkelse er cirka 3 centimeter. Nogen vil måske spørge, hvordan man kan stege en bøf af oksekød, som allerede er frosset? Denne mulighed er også meget almindeligt, fordi butikkerne nu kan forestille sig et stort antal allerede skåret dele af kød. For oksekød afrimning er nødvendig for at bruge de vigtigste rum i køleskabet. Det vil være en lang proces, men kødet vil bevare det maksimale antal nyttige egenskaber. At fremskynde emballage kan lægges i koldt vand. Afrimning bøf er ikke egnet mikrobølgeovn. Selv i de mest godartede betingelser den øverste del vil begynde at forberede sig til det øjeblik, hvor den midterste kun at blive optøet. Som et resultat, oksekød bøf, en opskrift, der giver jævnt optøet kød, ikke vil fungere perfekt stegt. Den vigtigste regel - i hvert fald er det umuligt at sætte et produkt i det varme vand.

En anden vigtig observation. Valg kød til bøf, behøver ikke at slå, ellers han bare forstyrret struktur og mistede værdifuld saft. Hertil kommer, du har brug for at bestanden op på urter. Grillet oksekød, en opskrift , der involverer anvendelse af olivenolie og krydderier, er duftende og blød. Salt er det nødvendigt at have færdig form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.