ComputereFiltyper

Hvordan til at åbne filer til læsning fb2

Al menneskelig viden siden tidernes morgen, blev overført i form af skriftlige kilder. Mange historikere har lært af egyptisk papyrus, manuskripter. Bruges til opbevaring af bøger og altid bruges til denne dag biblioteket, der optager en stor plads. Men med opfindelsen af computerteknologi er det blevet meget lettere at ikke kun skrive og rette tekster, men også for at holde dem. Vi har ikke brug for en fundamental bygning og seriøs beskyttelse, hele biblioteket kan være på en disk. Og det er med til at reducere størrelsen af tekstformatet fb2.

Hvad kan der anvendes fb2

Før at finde ud af, hvordan du åbner filer FB2, finde ud af, hvorfor det er så vigtigt at lære at arbejde med denne udvidelse. Det viser sig, at dette format er meget velegnet til diverse litteratur, især fiktion. Først og fremmest, fordi det giver en let strukturering af teksten: opdeling i kapitler, titler, undertekster, og så videre. Nemt indsætte citater og arrangere de nødvendige billeder - illustration i form af binære filer samt et resumé af bogen. Dette format blev udviklet af en gruppe eksperter under ledelse af D. og M. Gribov Matsneva. Format Navn * .fb2 er kort FictionBook. Faktisk er den fil, der oprettes det er et struktureret dokument xml. Det er underforstået, at størstedelen af e-bøger, der er læsbare enheder.

Hvad og hvordan man åbner filer FB2?

Åbn disse filer ved at downloade dem i e-bog. Der er ikke længere påkrævet enhver handling vil kun nyde at læse. Hvis du har brug for at læse tekster med en computer, der er et problem. Og hurtig i dette tilfælde, hvordan man åbner filer FB2, specielt designet programmer. Først og fremmest, det CoolReader og AREAder.

Om CoolReader

For ikke-kommerciel brug af denne software er gratis. Sammenlignet med andre programmami- "læser", der anvendes i tilfælde af, at der var et spørgsmål: "Hvordan åbner jeg filer FB2," dette har nogle fordele. Blandt dem - de glatte kanter skærmskrifttyper, evnen ændre skrifttypen i teksten, brug af bløde rulning, evnen til at udpakke arkiver almindelige typer af automatisk anerkendelse af hyppigt anvendte tekst kodninger, herunder russisk. Udover fb2 vil CoolReader gør det muligt at læse e-bøger i andre formater.

AREAder

Når det bruges til personlige formål (ikke til salg eller fortjeneste), dette program er også gratis. Det giver en mulighed for yderligere at rotere teksten understøtter "dag - nat" tilstand, korrekt orddeling på det sprog, ord, hvoraf i alt 23.

For at løse problemet med, hvordan man åbner FB2 filer, kan du bruge speciel software, der er nem at installere og kræver ingen særlige færdigheder til at bruge. Du kan hente dem til en særlig anordning, for eksempel, en e-bog. Der er også en række andre formater, som giver dig mulighed for at gemme strukturerede tekster. Og glem ikke, at du kan downloade lydbøger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.