Hjem og familieKæledyr

Hjemløse dyr - det er op til den person,

I de forskellige lande, i gaderne i hver by har en hjemløs dyr. Dette er - en klar indikation af menneskelig grusomhed og ligegyldighed over for de "mindre brødre". Efter alt, de fleste af gaden er de mest almindelige kæledyr: hunde og katte.

Det er ingen hemmelighed, at hunden henvist til en anden person. Det er ikke forgæves. Disse dyr er så knyttet til den person, der blandt de mennesker har svært ved at finde en ven mere hengiven end de er. Der er mange tilfælde, hvor død eller pludselige afgang vært hund måneder venter ham på samme sted. Hvordan kan de være skyldig, fortjener et forræderi?

Rimelig civiliseret mand skal være en stor skam at smide dyr på gaden. Dette er ikke den adfærd, der skal reagere på den venlighed og hengivenhed.

Og alligevel nogle mennesker lettere at udvise den stakkels skabning på gaden, siger, at det kun klynker og forurener huset. Så du selv har bragt ham til denne tilstand. Pet - den er ansvarlig. Med ham til at gå en tur, helst flere gange om dagen, i tide til at fodre ham og bare kærlighed. I dette tilfælde, du aldrig pozhaluetes at han gjorde sin sag i huset. I ekstreme tilfælde kan kastreret kat eller hund, vil det spare fra foråret forværring. En anden hyppig årsag til at smide ud på gaden den stakkels skabning er dens ubrugelighed. Dette er, hvad der sker, når et lille barn til at købe længe lovede dyr. Det tager lidt tid, at barnet mister interessen for det og, selvfølgelig, ikke længere tage sig af ham. Forældre, uden at tænke to gange, bare smide kæledyr. Og der er omstrejfende dyr. Og mange sådanne eksempler på umenneskelighed.

de vandrer byens gader er ofte dræbt af biler. Der er tilfælde, hvor herreløse dyr udsættes for fysisk vold. Nogle bliver dræbt bare for sjov.

Hvis det virkelig skete, at du bevæger dig, og kan ikke tage med dit kæledyr, du behøver ikke at jage ham ud. Du kan altid finde ham en ny ejer blandt familie eller venner. Måske du læmning kat eller hund hvalp? Må ikke haste til at drukne børnene. Bedre og i god tro vil sætte en annonce i avisen og give dem væk: Der vil altid være folk, der ønsker at finde dig selv et kæledyr. Der er en anden måde at fastgøre Lille Fuzzy. Tag dem til kennel eller ly for hjemløse dyr, der er at tage sig af dem og finde dem ejere.

Og alligevel er det største onde ikke begået af dem, der kaster ud på gaden dårlige ting. Det er meget værre at se det hele og gøre noget. Lagde du mærke går ned ad gaden som hjemløse dyr kigger på dig? I deres øjne, så meget smerte og fortvivlelse! Ingen kan ikke lide nogen, de ikke ønsker, nogensinde sulten og frossen. De har ikke et tag over hovedet og mad, men mest af alt - menneskelig varme.

Alle har en mulighed for at hjælpe hjemløse dyr. Selv den mindste. Går med køb fra butikken, giver et stykke brød. For dig, vil det ikke være et stort tab, men de vil blive fodret. Endnu bedre, hvis du tager dyret hjem og hvordan foder. Du kan ikke holde huset? Så tage det til børnehaven.

Hjemløse dyr er meget rart, trods det faktum, at livet uden for deres dårligt voldsramte. Desværre, der lever på gaden, de ofte hente en lang række sygdomme og blive deres luftfartsselskaber. Dette er en anden grund til at sende dem til internatet, hvor de tilbragte de inspektions- dyrlæger. Under alle omstændigheder behøver hunde og katte ikke strejfer rundt i gaderne i hjemløse. Mit hjerte bløder, når du ser følgende billede. Må ikke være grusom, hjælpe vores yngre brødre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.