SundhedPræparater

Terpentin salve. ansøgning

For ikke så længe siden i medicinskabet hver familie være sikker på du kunne finde et værktøj som terpentin salve. Det bruges aktivt som et middel til bekæmpelse af smerter i ryggen og leddene, som en varm komprimere for virale sygdomme (forkølelse, influenza), og var "medicin" fra overvægt. Aktuelle narkotika tog ret hurtigt i stedet for de universelle "folkemusik" oprejsning for mange lidelser. Er det fortjente, og vi forsøger at forstå.

Hvad er terpentin

Terpentin (aka terpentin) er et produkt til behandling af tjære nåletræer generelt fyr familie. Hovedparten er oleoharpiks - harpiks, som har passeret destillation med damp. I dag terpentin fås i to varianter, som hver især er anvendt til visse formål. Terpentin kan være teknisk eller æterisk olie, som bruges aktivt i kosmetiske formål.

Den æteriske oliebestanddel er et betydeligt antal terapeutiske midler, en af de mest kendte er velkendt for os som terpentin salve. Dette værktøj bruges til at behandle gigt, myositis, neuralgi. Det anbefales som et smertestillende stof. Endvidere terpentin salve irritere huden, hvilket igen forbedrer blodcirkulationen og virker som et antiseptisk.

Recycled oleoresinen udstyret med stærke antimikrobielle egenskaber. Denne kvalitet er ikke gået ubemærket hen hos mange healere, og virker som en temmelig effektiv sårhelende middel, som ud over at accelerere stramningen sår, er også i stand til befri huden af venøse sår. Hertil kommer, at healere ofte anbefale terpentinolie, indtages oralt, men denne påføringsmetode skal være til en temmelig stærk risiko for menneskers sundhed og udvist klassisk medicin. Derfor ganske ofte opstår spørgsmålet: er ikke skadeligt, hvis terpentin salve på alle? Hvor effektiv er dens brug?

Fra en række anbefalinger kan også fremhæve et produkt som terpentin salve slankende. Skade fra dets brug af højt betinget. Det faktum, at meget lidt gnidning ude af stand til at føre til negative konsekvenser. Alt dette i sin brug. Som det er kendt, efter påføringen behandles legemsdel bør dække i 15-20 minutter eller fastgøre et varmt tørklæde. Med mere langvarig og hyppig brug af terpentin salve kan forårsage alvorlig irritation. Det bør være meget omhyggelig med at behandle dette og husk, at alt er godt i moderate mængder.

De samme effekter venter på dem, for hvem det terpentin salve er blevet et vigtigt redskab til at bekæmpe SARS og bronkitis. Det er forbudt at anvende salve på det område af hjertet og brænder sted. Også for at bekæmpe virussygdomme, kan du tilføje et par dråber i en skål med varmt vand til stripping ned, men kun i mangel af forhøjet temperatur.

Ofte terpentin salve slankende og terpentin bade (med hvid-gul eller blandet emulsion) hjælp hurtigt nok til at klare cellulite. Men, som enhver anden husråd, kan en sådan brug have for alvorlige bivirkninger. Hvid emulsion presser, gul - omvendt. Den blandede sammensætning påføres kun af de mennesker, der har blodtryk inden for normale grænser.

Det indtager en særlig plads terpentin salve lus. Effektive og billigt middel til perfekt vist sig mere end 100 år siden. Men at anvende den står med den største omhu. Forkert brug vil give dig en direkte vej til hudlæge. På grund af sin sammensætning, dette stof forårsager en brændende fornemmelse i huden, og hvis ikke passer på, kan du slippe af reglerne, ikke kun fra parasitter, men også af et betydeligt antal hår, plus alt mulig skade på den epidermale integritet.

Terpentin salve af lus, samt æterisk olie, ideelt anvendes efter samråd med en læge. Husk, selv - selvom tilgængelig, men det er yderst usikkert hobby. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.