SundhedPræparater

De bedste immunomodulatorer til herpes

Ifølge statistikker er omkring 90% af verdens befolkning bærere af herpetic infektion. Efter at have kommet ind i kroppen, kan virussen forblive i det i lang tid og manifesterer sig ikke på nogen måde. Sygdommen begynder kun at udvikle sig med et stærkt fald i immunitet. Derfor bruges immunmodulatorer med herpes så ofte.

vidnesbyrd

Det er værd at sige, at immunmodulerende medicin ikke er nødvendig for enhver person, der lider af herpes. Hvis reduktionen af beskyttelseskræfterne var midlertidig (for eksempel på grund af hypotermi eller ARVI), vil kroppen selv klare infektionen. Det er nok for disse patienter at smøre udslætene med antivirale salver og geler.

Der er dog patienter, som har brug for en korrektion af immunsystemet. Deres krop er overdrevent undertrykt og kan ikke bekæmpe virussen alene.

Ofte med denne betingelse, patienter, der:

 • I lang tid tager de "tunge" lægemidler;
 • Lider af alvorlige kroniske patologier af indre organer;
 • Ofte udsat for stress, har ikke en ordentlig hvile;
 • Har dårlige vaner
 • Overhold strenge diæt, ubalanceret og spis monotont.

I dette tilfælde gentager herpes ofte, adskiller voldelige symptomer og varer ikke længe. Og hver gang situationen bliver mere og mere forværret. Det er i disse tilfælde, at immunmodulatorer er nødvendige for herpes.

Denne foranstaltning kan også være nødvendig for kvinder, der planlægger graviditet og er bærere af herpetic infektion. Faktum er, at der i processen med at bære barnet bliver patientens krop svagere, hvilket kan føre til aktivering af viruset. Og dette vil igen påvirke embryonets udvikling negativt (især vigtig, hvis herpes er seksuel).

Vilkår for brug

Immunomodulatorer i herpes bør startes med antivirale lægemidler, der starter fra sygdommens første dag. Det er meget vigtigt, at patienten under hele behandlingsforløbet donerer blod til analyse for at vurdere dets immunologiske egenskaber. Således kan alvorlige komplikationer undgås.

Det er ikke nødvendigt at håbe, at præparater (immunomodulatorer) herpes elimineres en gang for alle. Dette kan ikke opnås, selvom de nyeste og dyreste lægemidler anvendes. Afviklet i en person's nervøse ganglier, forbliver virussen der for evigt. Med hjælp af stoffer kan den kun sættes i en inaktiv, "sovende" tilstand, men ikke udvist.

Alle immunomodulatorer kan opdeles i vegetabilsk og syntetisk.

Den første til at inkludere "Immunal" og "Epigen Intimacy".

Hvis vi taler om syntetiske immunmodulatorer med herpes, vil deres liste være som følger:

 • "Amiksin";
 • "Isoprinosin";
 • "Grippferon";
 • "Genferon";
 • "Neovir".

"Immunal"

Det er en immunmodulator af vegetabilsk oprindelse, hvis vigtigste aktive stof er saften af Echinacea purpurea, der er samlet under sin blomstringsperiode.

I denne plante er der alkamider, polysaccharider og derivater af koffeinsyre. De stimulerer uspecifik immunitet og forbedrer dermed kroppens forsvar.

Efter anvendelse af lægemidlet i kroppen øges antallet af makrofager og granulocytter kraftigt, cytokinfrigivelse forekommer, og aktiviteten af mange immunceller øges. For nylig har forskere også opdaget, at echinacea ikke kun forbedrer immunsystemets funktion, men har også en antiviral virkning på influenza og herpes.

Tag medicin ikke afhænger af tidspunktet for at spise. For at drikke det har du brug for en masse vand. For at finde ud af den nødvendige dosis af medicinen og den måde, den anvendes på, anbefales det at konsultere en kvalificeret læge.

Immunale er kontraindiceret hos børn under 6 år. En komplet analog er "Echinacea VILAR".

"Amiksin"

Amiksin er en af de stærkeste interferoninducerere, der eksisterer i øjeblikket. Endogen interferon har en god antiviral effekt. Lægemidlet anvendes ikke kun i herpesbehandling, men også i hepatitis, ARVI.

Det aktive stof er Tyloron. Lægemidlet er tilgængeligt i form af tabletter. I dette tilfælde er der to former for medicin: for voksne og for børn. Deres forskel er kun i dosering.

En mærkbar effekt efter at have taget medicinen kan ses efter 4-24 timer. Ved forarbejdning af "Amiksin" mærkes fordøjelseskanalerne i lever og blod.

Immunomodulator med herpes på læber og krop er kontraindiceret hos gravide og ammende kvinder samt hos børn under 7 år. "Amiksin" er kompatibel med antivirale lægemidler. Dets bivirkninger omfatter kuldegysninger, mindre fordøjelse og allergier.

"Isoprinosin"

"Isoprinosin" er en effektiv immunmodulator mod herpes og i kombination et adaptogen, et antiviralt lægemiddel. Dens vigtigste aktive ingrediens er inosine parabex.

Lægemidlet anbefales ikke til brug under graviditetsplanlægning, under graviditet og amning til kvinder. Isoprinosin er uforeneligt med alkohol, da det metaboliseres i leveren. Manglende overholdelse af denne regel kan føre til, at kroppen ikke kan modstå en så stærk toksisk effekt på den.

Den billigere analog af "Isoprinozin" er "Groprinosine" af russisk oprindelse.

"Grippferon"

Dette lægemiddel, som har en antiinflammatorisk og immunmodulerende virkning på kroppen. Derudover har den en udpræget antiviral effekt.

Det vigtigste aktive stof i lægemidlet er interferon alfa-2b. I 1 ml af dets middel indeholder ca. 10.000 IE. Til behandling af herpes anvendes næsedråber eller spray.

Kontraindikation til lægemidlet er den individuelle intolerance af yderligere komponenter af lægemidlet. "Grippferon" - den bedste immunomodulator til herpes hos gravide og ammende kvinder samt børn (herunder spædbørn).

At medicinen ikke har mistet for hurtigt dets medicinske egenskaber, den skal opbevares ved en temperatur på +2 til +8 ° C. Holdbarhed 2 år.

"Genferon"

Dette lægemiddel, som har antibakterielle, antivirale, såvel som lokale og systemiske immunostimulerende virkninger. Det omfatter:

 • Alpha-2-interferon - aktiverer immunsystemets cellulære links, normaliserer niveauet af IgA;
 • Anestezin - eliminerer ubehagelige følelser i form af smerte, brænding, kløe;
 • Taurin - fjerner giftige stoffer, stimulerer regenerering af beskadigede væv.

Kontraindikation til lægemidlet er en individuel intolerance over for nogen af komponenterne, tilstedeværelsen af allergiske reaktioner eller autoimmune sygdomme i eksacerbationsfasen.

Inden den 12. uge af graviditeten bestemmes muligheden for at anvende et lægemiddel ved en vurdering af den potentielle risiko for barnets og den gravide kvinders sundhed . For at styrke virkningen af "Genferon" anbefales patienter at bruge vitaminerne E og C.

Lægemidlet er tilgængeligt i form af vaginale suppositorier, så det betragtes som et ideelt redskab til behandling af genital herpes. Bivirkninger omfatter kuldegysninger, feber, anoreksi, migræne og kløe.

For at fjerne sygdommen fuldstændigt skal en kvinde køre 1 suppositorie 2 gange om dagen (om morgenen og om aftenen efter hygiejneforanstaltninger). Behandlingsforløbet af herpesimmunomodulator (i gennemsnit) - 10 dage.

"Neovir"

Det er et lægemiddel, som samtidig har en immunomodulerende og antiviral effekt.

Det fås i to former: i tabletter til indtagelse og som en opløsning til intramuskulær injektion. I sidstnævnte tilfælde klager patienter ofte på ubehagelige fornemmelser, når de bruger en medicin. Derfor anbefales det at fortynde neovir med Novocaine.

Lægemidlet er kontraindiceret til personer med individuel intolerance over stoffets komponenter, patienter med svær nyreinsufficiens og autoimmune sygdomme.

Hos ældre patienter skal behandling "Neovir" udføres meget omhyggeligt og overvåge konstant kroppens reaktion på stoffet. Gravide og ammende kvinder, såvel som børn, er strengt kontraindiceret.

Bivirkninger omfatter øget kropstemperatur og allergier. Behandlingsforløbet varer som regel 3-7 dage, men kun den behandlende læge efter omhyggelig undersøgelse af patienten vil kunne nævne de nøjagtige vilkår.

"Epigen sex"

Det er en immunmodulerende og antiviral medicin af vegetabilsk oprindelse. Den vigtigste aktive ingrediens er et lakridsrodekstrakt. Produktet fås i form af en spray og gel, som skal bruges eksternt.

Ud over de grundlæggende egenskaber er "Epigen Intimus" i stand til at fjerne kløe og smerte, og også for at fjerne inflammation.

På trods af at det ikke er nødvendigt at bruge medicinen indeni, anbefales det ikke at foretage selvmedicinering hos gravide og ammende kvinder. Før du bruger stoffet i dette tilfælde er det meget vigtigt at konsultere en læge.

"Epigen" øger immuniteten og forbedrer kønsorganernes mikroflora. Således er lægemidlet en fremragende forebyggelse af sygdommens tilbagefald i fremtiden. Med herpes immunomodulator bør påføres kønsorganerne 5-6 gange om dagen i 6-10 dage.

Den bedste immunomodulator

Afslutningsvis skal det siges, at der ikke findes nogen enkelt universel immunmodulator til eliminering af herpes. For hver patient er der et ideelt forberedelse. For at vælge det, skal du udføre et immunogram og tage hensyn til patientens individuelle egenskaber.

Det er meget vigtigt, at en kvalificeret specialist gør dette. Han ved præcis, hvilke immunmodulatorer der er på markedet. Listen over lægemidler til herpes, der er ideel til patienten, vil han give efter konsultation. Hvis du ikke overholder dette råd og engagerer dig i amatøraktivitet, kan en person alvorligt svigte i immunforsvaret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.