FinanserPersonal Finance

Hvordan at spare penge på en lille løn? På hvad der kunne blive frelst?

Hvordan at spare penge på en lille løn? I det moderne liv, spørgsmålet er ofte relevant. Tiden står ikke stille, og med det ændrer sig dramatisk den måde, vi lever. Der er perioder, hvor økonomisk tingene er ikke den bedste måde. Det kan være forbundet med krisen i landet, mangel på arbejdspladser, ansættelse af en prøvetid, med en reduceret løn og andre objektive grunde. Hvordan kan fodre dig selv og din familie i denne sag? Hvordan til at leve med værdighed? I denne artikel vil vi forsøge at afsløre emnet. "Hvordan at spare penge på en lille løn" Overvej nogle af de mest effektive strategier for økonomisk planlægning og måder at ekstra indkomst, der tillader at bo "oven vande" under finanskrisen.

korte forord

Inden du begynder, skal du bemærke, som aldrig bør modet og bange for vanskeligheder. I dag har du en lille løn og vanskelige situationer. Må ikke vente, indtil alt går af sig selv. Stræbe efter at forbedre deres situation: konstant på udkig efter et job med en ordentlig indkomst. Giv ikke op på forskellige podrabotok, de ekstra penge aldrig. Tro på dig selv. Selv om det ikke umiddelbart, men det vil vise sig, det vigtigste - at gøre en indsats. Og nu tilbage til vores hverdage.

Kontrol af indtægter og omkostninger

Hvordan at spare penge på en lille løn? Først skal du sørge for at have en vane at overvåge indtægter og udgifter af deres midler. Prøve dette - regnskabsbilag, hvor op til en krone, du kan spore, hvor pengene var modtaget i en bestemt periode, og at de blev brugt. At planlægge dit budget, nok til at begynde at foretage hjem regnskabs papir eller gøre den relevante fil på din computer. Hvis du vælger den sidste mulighed, er det bedst at bruge et særligt program, godt, eller i det mindste spolet tilbage almindelig regneark.

Zaim notesbog til at foretage kontrol af indtægter og udgifter, er det nødvendigt at opdele hver af sin liste i to dele. I den første del, du vil optage deres indkomst, og den anden - omkostningerne. Efter at have analyseret den anden kolonne en notesbog, kan du tydeligt se, hvad du går finansiering, og hvad der kan kasseres.

Sparegris for pengene

Hvordan at spare penge på en lille løn? Få en sparegris. En anden god vane - er evnen til at afsætte penge fra hver lønseddel. Dette kan være både faste og vilkårlige beløb. Hvordan bedre til at spare penge? Den bedste mulighed - at udskyde 10% af månedlige indkomst. Sætte penge i sparegris, du også vil mærke forskellen. Men efter et par måneder vil du se, at mængden i banken er steget betydeligt, og har råd til en hvilken som helst ikke-planlagt køb. Også, ophobning af penge er det tilrådeligt at sætte i banken på interesse, til at finansiere såkaldte "arbejde".

planlægningsomkostninger

Tænk tilbage til det tidspunkt, hvor din løn kan ikke kaldes små. Sikkert nogle gange får du dine hænder på de penge i de første par timer eller dage er ikke begrænset, og tilbragte en væsentlig del af finansieringen af de ting, der ikke var det væsentlige. Det er vigtigt at forstå, at disse dage er i fortiden, og det presserende behov for at slippe af med den vane at købe ubrugelige eller ikke meget nødvendigt ting.

Først og fremmest, at fremhæve nogle af de penge på alle de nødvendige værktøjer. Dernæst at afsætte en del af midlerne betale for internettet, mobil, TV (hvis du har kabel). Måske nogle gange nødvendigt at opgive brugen af ruter, der vil spare dig en del af provenuet. For eksempel, skal du slukke for kabel, eller skære budgettet for cellulær kommunikation.

Næste bør udsættes en del af deres løn til køb af fødevarer og husholdningsprodukter. Husk, at mange fødevarer ikke er en prioritet på listen over nødvendige varer, og ofte på deres indkøb kan nægte at nedtone sin hensynsløse begær. Du kan også gemme nogle finanser, købe dagligvarer og husholdningsbrug kemiske varer i engros pakhuse, hvor priserne har tendens til at være et par snese procent lavere.

Den sidste ting skal bruge de resterende penge på din garderobe. Må ikke købe ting overilet. Når en vanskelig økonomisk situation er det bedst at lejlighedsvist opdatere din garderobe, tilføjer et par ting. I dette tilfælde kan du spare ved at købe tøj i en række brugte, provision butikker og salg.

Prøv ikke at såre

Så mærkeligt det end kan lyde, men prøv at gøre ondt mindre. Din enhver sygdom - er ikke kun udgifter til lægemidler, men også mindske din evne til at arbejde. På grund af den udgang til hospitalet din indkomst kraftigt reduceret, og i tillæg til dette vil der være absolut ingen grund til at bruge på narkotika. Prøv at opretholde en sund livsstil. Først og fremmest, slippe af med dårlige vaner, såsom rygning og alkohol, fordi det også er en ekstra optælling i din bærbare omkostninger.

Kommuniker med mennesker

Tilslutning med andre - det er en af de vigtigste faktorer for succes for den enkelte. Udvikle eksisterende forbindelser til venner og få nye venner! Aldrig være bange for at lære om interessante stillinger og tilbyde sit kandidatur for udførelsen af et bestemt job. Gør dette altid, men ikke alt for påtrængende, så folk ikke behøvede at undgå.

Nogen tanker om succesrig fremtid

Mange mennesker siger, at drømmen om noget - det er nytteløst eller endog skadelige spild af tid. Men vi kender alle udtrykket, om, at tænkte meget materiale. Dette er undertiden sandt! Når en person om noget hele tiden tænker det hundredvis af gange i hovedet ruller, som om han kunne nå det. Vi konkluderer, at, drømmer om de penge, vil du udvikle i hans sind en masse nye måder at store penge.

Andre måder at spare penge

  1. Hvis du har børn, er det sandsynligt, en håndgribelig del af lønnen skal bruges på køb af legetøj, som for nylig er blevet dyrere og dyrere. Hvordan at spare penge i familien? En af de veje ud af denne situation ligger i det faktum, at deres barn aldrig bør tillades i butikken. Børn næsten altid spørge deres forældre til at købe noget til dem, hvis mor og far tage dem med dig. Og så ikke handler princip om behovet for emnet, men bare stædig ønske om at få det rigtige. Husk: hvis barnet så og ønskede nogle legetøj eller behandle, så overtale ham til at opgive dem ville være meget vanskeligt. Børn forstår ikke, at forældre reflektere over spørgsmålet: "Hvordan at spare penge i familien" De bare se noget smukt og ønsker at få det.
  2. I den vane at mange mennesker omfatter adgang til diverse underholdning begivenheder. Disse omfatter restauranter, klubber, caféer, betalte websteder for underholdning og andre. Det er klart, at alt dette er nødvendigt for os at opfylde vores følelsesmæssige tilstand, men gør det i et øjebliks krise ganske upraktisk. Alternativt gå til sådanne steder kan gemmes på penge en gang om måneden eller to. Men hvis du har en lille løn, så er det bedre ikke at bruge penge på underholdning.
  3. Hvordan at begynde at spare penge? Tag ikke mere end nødvendigt for køb planlagte produkt. Gå til butikken med en liste over nødvendige indkøb, og tillad dig selv at tage så mange penge som er nødvendig for at betale for dem. folk ofte lader sig ikke til at erhverve de rigtige ting, hvis de forbliver i lommen de ekstra penge, være på vagt over for sådanne situationer. Hvordan at spare penge på produkterne? Besøg de store supermarkeder og engros-forretninger. Der, prisen er meget lavere end i konventionelle butikker.
  4. Jeg elsker at ride i sin egen bil? I et øjeblik af krisen er det bedst at sætte bilen i garagen og gå til at ride på offentlig transport. Denne foranstaltning er meget effektiv, fordi benzin priserne er meget højere end prisen for billetten. En yderligere fordelagtig udførelsesform er gåafstand, hvis afstanden tillader. Prøv nogle gange tage væk fra arbejde eller fra venner til huset til fods, og en måned walking du vil se, at væsentlige spare. Desuden er det er godt for helbredet.
  5. På hvilke kan du stadig spare penge? I tilfælde af svigt af eventuelle husholdningsapparater eller elementer ikke travlt med at tage fat på professionelle kunstnere. Måske nogle skader, du vil være i stand til at fjerne sin egen, men med nogle fejl at hjælpe med at håndtere naboer eller venner. Men hvis det bliver klart, at med fordelingen af ikke klare på egen hånd, så tøv ikke med at ringe til en specialist. Jo før du begynder fejlfinding, jo mere sandsynligt, at de reparationer vil koste færre penge.

konklusion

Som folk spare penge? Nyd alle de ovennævnte metoder og teknikker. Vores tips vil hjælpe dig til at leve i værdighed ved en lille løn. Men du behøver ikke stå på ét sted og forene med for erhvervslivet. Husk, at dette kun er obligatoriske foranstaltninger i forbindelse med din økonomiske situation. Prøv at hurtigt genvinde den høje indkomst og begynde at leve det gamle liv tilbage i det nogle nyttige vaner af materialet i denne artikel! Må ikke nøjes med lav, sigter efter et nyt job og en anstændig indkomst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.