FormationVidenskab

Flertals valgsystem

Flertals valgsystem - dette er en af de varianter af apparatet af valgsystemet, hvor de udvalgte kandidater anses for at have modtaget flest stemmer i valgkredsen, hvor de løb (nomineret). Flertallet kan betegnes, absolut eller relativ. I overensstemmelse med flertallet systemet i sin ramme identificerer tre sorter. Således er kvalificeret, absolut eller relativ form bestemmes afhængigt af, hvad der kræves: at ansøgeren (eller flere) eller mere end den anden (eller flere) ansøgeren, eller mindst én stemme mere end halvdelen af vælgerne, eller en vis procentdel af stemmerne ( som regel mere eller mindre signifikant større end halvdelen af vælgerne).

Utvivlsomt, de fleste system har flere fordele. Som regel er det understøttes af de relativt store politiske enheder, større blokke af partier, andre foreninger (politiske), der var i stand til at blive enige om en fælles indstilling af en enkelt liste.

Det skal bemærkes, at valgene de fleste er en stor fordel. I processen med vælgere ved straks, hvem han giver sin stemme.

Praksis viser, at flertallet systemet er i stand til at levere de mest succesfulde dannelse parlamenter, hvor der er mest stabile (et-parti, som regel) og et mindretal, der består af forskellige politiske fraktioner. En sådan struktur er mere befordrende for udviklingen af en bæredygtig, stabil regering.

Flertals valgsystem er veletableret i verden. Det er til stede i Rusland, USA, Australien, Frankrig, Storbritannien og flere dusin andre lande.

Trods de temmelig indlysende fordele specificerede valgsystem reducerer muligheden for en politisk minoritet på parlamentarisk niveau. Dette er ikke kun små, men også mellemstore serier. Som praksis viser, er nogle af dem meget ofte efterladt uden parlamentarisk repræsentation, men på samme tid, de sammen kan føre en meget betydelig del af befolkningen.

Med henblik på gennemførelsen af de fleste valgsystem landets territorium er opdelt i enheder. Fra hver af de udvalgte, som regel en (og undertiden to eller flere) MP. Kandidater kan blive nomineret personligt dog tilladt betegnelsen parti eller bevægelse, som de er tilknyttet.

Suppleanter efter at have vundet valget, må man fastholde samspillet med vælgerne. Således kan de give sig selv med deres støtte i den næste valgkamp.

Ulemperne ved flertallet bør også nævnes, at de afgivne til at miste kandidater stemmer, forsvinder.

Valg til Statsdumaen i Den Russiske Føderation siden 1993, der blev afholdt under en blandet proportional-flertal.

Det blev konstateret, at halvdelen (225) af alle de medlemmer af Dumaen nomineret i single-mandat valgkredse (en plads for hver distrikt). For at vinde, skal det være for at ringe mere end de andre kandidater, antallet af stemmer. Systemet anvender således flertals valg relativt flertal.

I 1993, at medlemmer af Rådet Federation udnævne to fra hvert fag. I dette tilfælde også brugt størstedelen systemet, men med en binomial District.

De repræsentative organer deputerede fik mulighed for at blive nomineret til den blandede type. I alle regioner i valget i Rusland udføres i distrikterne, og i nogle regioner i de to blev etableret: på antallet af vælgere (normale) og den administrative-territoriale (by og distrikt).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.